Jump to content

sirinikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sirinikos

  1. οταν λες τρεμουν;;; το ιδιο τρεμουλο και οταν ειναι να τα κανεις διαγραφη;;;
  2. θα ηταν καλη φαση αν το δοκιμαζε καποιος.. εγω δεν εχω καμια διαθεση.. :) σε μενα παντως που εχω το 4core (ετσι δειχνουν τα benchmarks τουλαχιστον... :) ) παει πολυ καλα. εγω πηρα την πιο ακριβη εκδοση (100 ευρω) αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημένος και απο αποδοση και απο καμερα. ε ναι... σιγουρα... εξαλλου σε αυτο το κινεζικο... πληρωνεις και το οτι ειναι κλονος.. :)
  3. Αν το ψαξεις λιγο... στους φακελους του κινητού... θα δεις οτι υπαρχει το Playstore.apk... το κανεις install και ολα οκ... μπορεις να το κανεις ευκολα root ψαξτο λιγο στο google βαλε το smart keyboard και εισαι οκ με τα ελληνικα. αν σου ηρθε με κινέζικα apps τοτε ειναι λιγο μανουρα... αλλα φευγουν...
  4. Καλησπέρα σε όλους! Έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν 3 μήνες το Thunderbird i5s (4 cores, 1gb ram κλπ κλπ) τώρα βλέπω ότι έχουν αυτό… http://www.fastcardtech.com/Kiphone-Golden-i5s-EX-toch-id-android-phone.html Συνολικά με τα έξοδα αποστολής μου στοίχησε 140 ευρώ. Το κινητό είναι κλώνος 100%, πολύ καλή δουλειά. Η πρώτη εντύπωση μου όταν άνοιξα το κουτί και το έπιασα στα χέρια μου ήταν… “ουαου!” έχω ένα iPhone 5s και μπορούσα να τα συγκρίνω… εξωτερικό.. καμία απολυτός διαφορά! Το λογισμικό σχεδόν carbon!! Όλα ίδια… επαφές.. μηνύματα… numpad κλπ κλπ. Το κινητό ήρθε στα Αγγλικά αλλά άλλαξα τη γλώσσα από τις ρυθμίσεις και το έβαλα στα ελληνικά.. όλα οκ έκτος από πολύ λίγα τυπογραφικά λάθη. Είναι λίγο πιο ελαφρύ από το iphone 5s. Το μεταλλικό του φινίρισμα δεν είναι τόσο σκληρό αλλά είναι πολύ κάλο. Η οθόνη εξαιρετική!!! Μου έχει πέσει δυο φορές από ύψος περίπου 1,5 μέτρο και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Το wifi και GPS πολύ καλά, δόνηση και ένταση ήχων πολύ καλή. Το app που έχει για το πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει ελληνικά… αλλά αυτό διορθώνετε πολύ εύκολα. Έβαλα το Smart Keyboard Pro που έχει και ελληνικό Τ9 με skin iOS και τέλος!! Κάμερα και μπροστά και πίσω, πάρα πολύ καλές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το Bluetooth δουλεύει κανονικά Στα παιχνίδια τα σπάει… Παίρνει playstore… Γενικά ο κινέζος… έχει ένα φάκελο και έχει όλες τις εφαρμογές εκεί… και το Playstore.. ;) Γενικά η συσκευή είναι γρήγορη και καλή. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά, ο μόνος λόγος που θα το βάλω στο ράφι είναι γιατί μιλάω αρκετά στο τηλέφωνο . Εδώ που μένω δεν έχει καλό σήμα και η συσκευή κάνει το εξής: όταν δεν έχει καλό σήμα (μηδέν με μία μπάρα) και δέχομαι κλήση.. τότε δεν μπορώ να ανοίξω τη γραμμή. Απλά δεν ανοίγει.. μετακινούμε μέχρι να ανεβούν οι μπάρες και μετά ανοίγω τη κλήση. Ένα άλλο θέμα είναι η μπαταριά.. που είναι φυσιολογικό.. κρατάει μια μέρα αν μιλάω πολύ, και λιγότερο από μια μέρα όταν μιλάω πάρα πολύ! :) Αν έχετε ανοιχτώ Wifi η μπαταριά πέφτει γρήγορα. Μπορεί να πάρει μπαταρία από iphone 4s με μια μικρή μόντα και μετά όλα οκ. Γενικά το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Το μόνο του θέμα είναι αυτό με το σήμα. Τίποτε άλλο. Όποιος θέλει μπορώ να του δείξω τη συσκευή live.
  5. παιδιά, γίνεται να γίνει service στο καλώδιο αλλά αν δε ξέρεις να το κάνεις μόνος σου.. δεν αξίζει. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιο καλώδιο, ας πει την μάρκα του καλωδίου για να το βρουν και οι υπόλοιποι.
×
×
  • Create New...