Jump to content

briza007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About briza007

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

briza007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος παραμονής στην ΔΕΗ. Αφού πλέον οι ιδιωτικές εταιρείες παρέχουν χαμηλότερες τιμές και από το 15%. Άλλωστε αν συνεχιστεί η φύγει από την ΔΕΗ θα πέσουν και άλλο οι τιμές.
  2. Ναι μου βγάζει Error load DA file και μετά μου βγάζει την διεύθυνση όπου θα έπρεπε να βρει το συγκεκριμένο file το δοκίμασα και σε win 7 αλλά και win 8. Ανοίγει μετά το flash tool αλλά δεν μπορώ να βάλω την διεύθυνση στο DA file.
  3. Το νέο firmware που μου έστειλαν μήπως και φτιαχτεί το ηχείο τουκινητού. http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/04/16/the-latest-upgrade-version-stock-20140302-firmware-for-w450-mtk6582-quad-core-smart-phone/#.U1TSfPl_u1d Δεν μου φορτώνει το DA file δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
  4. Πραγματικά το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο. Τα προβλήματα που έχω εγώ είναι ότι κολλούσε η οθόνη όταν μιλούσα, και ότι δεν με άκουγε καθόλου καλά αυτός που μιλούσα. Το πρόβλημα λύθηκε με την χρήση bluetooth. Όσοι δεν θέλετε να κολλάει η οθόνη χωρίς bluetooth να πατάτε το πλήκτρο που κλείνει η οθόνη καθώς μιλάτε. Εμένα με χάλασε και το ηχείο και θα προσπαθήσω να το κάνω αν δεν κάηκε. Φυσικά και να μην το πάρει κανείς άλλος αλλά για όσους τα αγοράσαμε ελπίζω να βοήθησα.
×
×
  • Create New...