Jump to content

manifgeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manifgeo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

manifgeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. επιλύθηκε από το παρακάτω: http://stackoverflow.com/questions/14848731/find-vector-elements-that-sum-up-to-specific-number-in-matlab
  2. καλησπερα, χρειαζομαι ενα προγραμμα το οποιο να υπολογιζει το παρακάτω (για διευκολυνση, σας δινω ενα παραδειγμα): εστω οτι εχω σε μια μεταβλητη, με ονομα "ζητουμενο", το ποσό 8. στην συνεχεια θελω να εχω ένα πίνακα με 5 αριθμους. πχ. χ=[1 6 7 2 9] θελω το προγραμμα να κανει ολα τα πιθανα αθροισματα των ποσων που εχει ο πινακας Χ και αν τα αθροισματα κάνουν το ποσό 8 (το ποσο της μεταβλητης ζητουμενο), να εμφανιζει τα αποτελεσματα. δηλαδη η απάντηση για το παραπάνω παράδειγμα ειναι: 1η απαντηση: 6 2 2η απαντηση: 1 7 το προγραμμα στην αρχη να με ρωταει: ποιο ειναι το ποσο της μεταβλητης "ζητουμενο" ποιο θα ειναι το πληθος των αριθμων που θα δωσω για τον πινακα ποιοι ειναι οι αριθμοι του πινακα πως μπορει να δημιουργηθει κατι τετοιο; μπορω να το βρω καπου; παλαιοτερα ασχολουμουν με matlab και ξερω οτι απο εκει θα μπορουσε να φτιαχτει. ωστοσο, μετα από 7 χρονια, δεν θυμαμαι τους κωδικες. μπορει να βοηθήσει καποιος; (το ιδανικο για την δουλεια μου θα ηταν να λυνω το παραπανω προβλημα μεσω excel, αλλά οποιαδήποτε αλλη λυση καλοδεχουμενη) ευχαριστώ!
  3. όπως ειπα και πριν, δεν με αφηνε να προχωρησω την εγκατάσταση αν δεν του έδινα κλειδί. έψαξα στο google για κλειδια. δοκιμασα ένα και το έβγαζε λάθος. με το 2ο συνέχισε. η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε αλλα μου έλεγε οτι δεν ειναι ενεργοποιημένα τα windows. πήγα να τα ενεργοποιήσω από τον πίνακα ελέγχου και δεν τα ενεργοποιούσε. με το windows toolkit ενεργοποιήθηκαν. θα έχω κάποιο θέμα με αυτήν την διαδικασία; updates παντως κανει κανονικα. αλλα να έχω τα αυθεντικά windows και να μην τα εχω περάσει σωστά..?
  4. δεν εκανα απλή αντιγραφή επικόληση για το bootable usb. χρησιμοποήσα το rufus. πιο αναλυτικά και με μερικές νέες εξελίξεις... έκανα το dvd που μου έδωσαν από το πλαισιο σε iso και μετα, με το rufus, έφτιαξα bootable usb. και δούλεψε! ξεκίνησε κανονικα η εγκατάσταση και βλέπει και τον σκληρο. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το ότι μου ζητάει κωδικό στην διαδικασία της εγκατάστασης. το θεώρησα φυσιολογικό και άρχισα να ψαχνω κάποιο αυτοκόλλητο με τον κωδικό πάνω στο laptop, πάνω στο dvd, και στον φάκελο που μου έδωσαν από το πλαίσιο. δεν υπάρχει κωδικός. τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών του πλαίσιο και μου είπαν ότι τα 8.1 δεν ζητάνε κωδικό και ότι κάνω κάποιο λάθος.....
  5. καλησπέρα, εχω ένα λαπτοπ turbo-x στο οποιο προσπαθω να εγκαταστήσω οποιαδήποτε windows αλλα δεν bootαρει καμία συσκευή. λυπάμαι για την μακροσκελή ιστορία, αλλα σας την λέω για να έχετε όλη την εικόνα. το λαπτοπ ειχε ιο και το panda για antivirus. το panda, δεν εσβηνε τους ιους οποτε εγκατέστησα το malwarebytes και το nod32. εντόπισε τους ιούς αλλα στο τέλος για να τους διαγράψει οριστικά μου ζήτησε επαννεκίνηση. την έκανα και μετά το λαπτοπ δεν ξανα ανοιξε ποτε. κολλαγε στην φορτωση των windows. μιας και ηταν περασμένα τα 8.1, σκέφτηκα είτε να χρησιμοποιήσω τις επιλογες τύπου restore my computer, ή fix, ή ασφαλής λειτουργία. για όλα αυτά μου ζητούσε τον κωδικό του administrator. και ενώ τον έβαζα μου έλεγε ότι είναι λάθος. (μέχρι την προηγούμενη ώρα, με αυτόν έκανα login στα windows). σκέφτηκα, οτι δεν πειράζει, και αποφάσισα να κάνω format. βάζω το cd που μου έδωσαν αλλα δεν έκανε boot από το cd. (μπήκα και στα bios και επελεξα το cd). δεν το bootαρε με τίποτα. εφτιαξα bootable usb με τα windows 7, και σκέφτηκα να βάλω αυτά για αρχή και μετά περνάω τα 8.1 από το cd. ουτε έτσι bootαρε. εφτιαξα bootable usb με τα xp. ούτε! έκανα και disable από το boot priority τον σκληρό δίσκο, για να βλέπει μόνο usb ή cd, αλλά πάλι τίποτα. εφτιαξα bootable usb με τo elementary os. και ναι το bootare! σβηνω τα αρχεια του δισκου, ξεκιναω την εγκατασταση του elementary os και μου πετάει σφάλμα γιατί λεει λείπει ένα αρχείο. δοκιμαζω παλι να εγκαταστησω 8.1 ή 7 ή xp αλλά τίποτα. δεν bootαρε. ενώ, όταν το usb είχε elementary, έκανε το boot. έβγαλα τον δίσκο από το λαπτοπ, τον σύνδεσα σε άλλον υπολογιστή. έκανα φορματ εκεί και τον έβαλα πάλι στο λαπτοπ. τίποτα. τον ξαναέβγαλα και εγκατέστησα τα windows σε αλλον υπολογιστή με τον δίσκο του laptop. ξαναβάζω τον δίσκο στο λαπτοπ, για να κάνω repair (ή ότιδήποτε μπορούσα), αλλά τίποτα. προσπαθώ να κάνω πάλι boot από cd ή usb αλλά δεν... (bootαρει μόνο αν το usb έχει elementary) πλέον στο boot menu, δεν βγάζει καν τον δίσκο. σαν να μην είναι συνδεδεμένος. (έτρεξα την δοκιμαστική έκδοση του elementary μέσω του usb και ο δίσκος φαινόταν κανονικά) γιατί δεν bootαρει ούτε από cd, ούτε από usb τα windows για να τα εγκαταστήσω? γιατί δεν φαίνεται πλέον ο δίσκος στο boot menu? τι άλλο να δοκιμάσω? παρακάτω σας παραθέτω τις εικόνες του boot menu και ότιδηποτε βγάζει ο υπολογιστής μήπως σας βοηθήσουν.
×
×
  • Create New...