Jump to content

Jimakos_Sn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jimakos_Sn

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Jimakos_Sn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εχει βγει παραπανω εκδοση για το τηλεφωνο απο την 4.4.2 (tcl s960)?
  2. Διαφορετικο αναγνωριστικο σου ειπε. Οχι hardware. Μπορει να μπει πορτ της rom του alcatel αλλα οχι η ιδια.
  3. Ευτυχως τελικα εμενα απο eternal team δεν περασε τελωνειο και το περιμενω απο δευτερα. Με την εκπτωση 15% που ειχανε βαλει μου ηρθε 190€. Το λεω για οποιον ενδιαφερεται γιατι νομιζω υπαρχει ακομα. Υπαρχει κανεις που εχει δοκιμασει το otg με φλασακι?
  4. Επειδή περιμένοντας το τηλέφωνο διαβάζω διάφορα στο ίντερνετ, έχει παρατηρήσει κανείς αν δουλεύουν και τα δύο ηχεία ή αν οι τρυπες στη μια μεριά είναι απλά διακοσμητικές?
  5. http://m.aliexpress.com/item/1111377174.html?tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Απο δω ειναι ενταξει να το τσιμπησω? Βλεπω εχουνε παρει και αλλοι ελληνες στο feedback. Με τα τελωνεια τους κοβει να βαζουνε τις καταλληλες τιμες?
  6. Καλησπερα, σκεφτομαι μετα το Ace 2 που εχω να στραφω σε κινεζικο. Απ' οτι βλεπω στα περισσοτερα υπαρχουν θεματακια software αλλα αν υπαρχει απο πισω κοινοτητα φτιαχνονται. Μερικα πραγματακια που θελω να ρωτησω αυτους που το εχουν: *Τα προβληματακια που αναφερονται για εφαρμογες του συστηματος που κρασαρουν λυνονται?(μηνυματα,κλησεις κτλπ) *Εχει καποιο νοημα να αγορασει κανεις το alcatel αντι για το tcl? Αν περασουμε τη rom του alcatel ειναι ουσιαστικα ακριβως το ιδιο τηλεφωνο? *Στο ιντερνετ ειδα οτι υποστηριζει otg. Εχει δοκιμασει κανεις φλασακι πανω? *Ποσα gb μενουν ελευθερα στην εκδοση των 16gb? *Υπαρχει κατι αλλο που θα πρεπει να εχω υποψην μου?
  7. Καλησπέρα, έχει να προτείνει κανείς κάτι καλύτερο από το zp980+? Ως προς την τιμή, μπαταρία, μέγεθος...
×
×
  • Create New...