Jump to content

Animastic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Animastic

  1. Παιδιά πείτε μου λίγο.. Γιατι εχω την 8.0.4.0 και όταν πατάω για ενημέρωση μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις? Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα παιδιά.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!! Μετά από το τρελό κόλλημα που είχε φάει στο τελωνείο από τις 31-1-2017 επιτέλους χθές βγήκε και σήμερα το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ... Το κόστος ήταν 24€ για το τελωνείο και 12€ για τα ΕΛΤΑ (δεν ξέρω αν έχει σημασία που είμαι Χαλκίδα) Btw το κινητό είναι απίστευτο!!! Πολυ γρήγορο και με ωραία εφφέ!! Πολύ καλή αγορά. Επίσης έχω μία ερώτηση.. έκανα ενημέρωση και μου πήγε στην 8.0.4.0(MBFMIDG) και όταν πατάω να ελέγξει αν υπάρχουν άλλες ενημερώσεις μου λέει ότι δεν υπάρχουν... Θέλει χρόνο για να μου βγάλει την καινούρια? Πρέπει να κάνω κάτι?? Ευχαριστώ πολύ
  3. Καλησπέρα παιδιά.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!! Μετά από το τρελό κόλλημα που είχε φάει στο τελωνείο από τις 31-1-2017 επιτέλους χθές βγήκε και σήμερα το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ... Το κόστος ήταν 24€ για το τελωνείο και 12€ για τα ΕΛΤΑ (δεν ξέρω αν έχει σημασία που είμαι Χαλκίδα) Btw το κινητό είναι απίστευτο!!! Πολυ γρήγορο και με ωραία εφφέ!! Πολύ καλή αγορά. Επίσης έχω μία ερώτηση.. έκανα ενημέρωση και μου πήγε στην 8.0.4.0(MBFMIDG) και όταν πατάω να ελέγξει αν υπάρχουν άλλες ενημερώσεις μου λέει ότι δεν υπάρχουν... Θέλει χρόνο για να μου βγάλει την καινούρια? Πρέπει να κάνω κάτι?? Ευχαριστώ πολύ
  4. Επέλεξα την οικονομική λύση που είχε γιατί η ακριβή κάτι έλεγε ότι θα έπρεπε να δηλωθεί στο τελωνείο Απ ότι βλέπω γράφει Registered Airmail στο Courier Name Μπορώ να κάνω κάτι για να γλιτώσω την χρέωση από το τελωνείο?
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση ξέρουμε πόσες ημέρες θα πάρει περίπου?
  6. Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. έχω παραγγείλει από το geekbuying το κινητό.. Αλλα από τις 31/1 έχει κολλήσει στο ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ τι κάνω σε αυτή την περίπτωση.. πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ και μου έδωσαν το τηλ του τελωνείου αλλά δεν μου το σήκωσαν εκεί.. Θα πρέπει να πληρώσω κάτι...? Τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα Καλη χρόνια κ ολας!! Ηρθε η ωρα να αφησω το Samsung note 3 neo μου και να παρω ενα καινούργιο κινητακι.. Εχω δει το xiaomi redmi note 4 3/64GB και μου αρέσει παρα πολυ και το design και τα χαρακτηριστικά του.. Το ειχα δει στο vickmall και στο minideal με 180€.. Αλλα τωρα ανέβηκε στα 220€... Εχω δει και καποια αλλα οπως geek που ειναι πιο οικονομικό αλλα ειναι κομπλε ολα? Απ οτι διαβασα καταλαβα οτι η καλύτερη rom είναι η Official οπου και εχω επιλέξει για να παρω για να έχω και τα updates.. Θέλω να το κανω ομως root για μερικές εφαρμογές.. Αν το κάνω χάνω τα updates? Επίσης κατι διαβασα οτι αν θέλουμε καθαρή Official rom παμε με κλειστά ματια vickmall.. Αλλα το εχει ακριβά.. Υπάρχει καποιο αλλο έμπιστο σιτε πιο οικονομικό? Ευχαριστώ πολύ.
  8. Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με το Sony Xperia Z2 και το Samsung Galaxy S5... πείτε μου τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και επίσης πιο θα μου προτείνατε να πάρω και γιατί.. Ευχαριστώ πολύ καλό απόγευμα!!
  9. Animastic

    Sony Xperia Z1

    Μια τελευταία ερώτηση... το z2 έχει temperated glass ε? επίσης σε τι άλλο είναι καλύτερο το z2 εκτός από την ram? (Εγώ τελικά θα το πάρω με τιμολόγιο στην εταιρία του πεθερού μου και θα γλιτώσω το ΦΠΑ δηλαδή θα το πάρω 330 το Z2 τέλεια δεν είναι??)
  10. Animastic

    Sony Xperia Z1

    Καλημέρα... δηλαδή η αφή του δεν είναι απαλή ? ήμουν ανάμεσα στο ZTE Nubia Z7 Max και αυτό... αλλά αν δεν είναι καλή η αίσθηση της οθόνης του θα ξενερώσω... Δηλαδή το Z2 έχει temperated glass? τι διαφορές έχει?
  11. Animastic

    Sony Xperia Z1

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω μερικές ερωτήσεις ακόμα.. 1) το dragon tail χαράζετε? 2) πρέπει να του αγοράσω και tempered glass? 3) και από πού θα μπορούσα να το πάρω? πρέπει κάτι να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ!
  12. Παιδιά ΣΩΣ!!! είμαι σε κατάσταση απελπισίας :P δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα... πείτε μου λίγο την γνώμη σας σχετικά με το ZTE Nubia Z7 MAX και το Sony Xperia Z1....(παρεμπιπτόντως το xperia z1 έχει temperated glass?) Ευχαριστώ πολύ!!!! EDIT: Sorry παιδιά έκανα λάθος.. το nubia z7 δεν είναι το σκέτο είναι το max!!
  13. Animastic

    Sony Xperia Z1

    Καλησπέρα παιδιά... ενδιαφέρομαι για το z1 και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει gorilla glass η κάποιο temperated glass που να μην γρατζουνιέτε και να είναι αντοχής.. Παρακαλώ απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα γίνετε για να το παραγγείλω αν είναι :) !!Ευχαριστώ..!!
  14. Ρε παιδιά... το κεφάλι μου πάει να σπάσει :PP Εκεί που ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το ZTE Nubia z7 max μου έδειξε η κοπέλα μου το Sony Xperia Z1.. το οποίο ομολογώ πως είναι πάρα πολύ καλό... αλλά δεν είδα να έχει gorilla glass.. τι λέτε εσείς???? (παρεμπιπτόντως θέλει να πάρει για εκείνη το Samsung galaxy note 3 neo... τι άποψη έχετε για αυτό?)
  15. Οπότε είναι κομπλέ η οθόνη του.. ουφφφφ... ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ :D εγώ το είδα από vickmall.com καλό δεν είναι το site? (απαντήστε μου γρήγορα και σε αυτό να μην περιμένω άλλο!!! :DD)
  16. Εγω σήμερα μάζεψα τα χρήματα και είμαι έτοιμος να το παραγγείλω μάλλον πάω για το nubia z7.. Αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί πήγα σήμερα στα public και είδα ένα Zte πολύ κατώτερο αλλά η αίσθηση της οθόνης ήταν απαίσια.. Δεν ήταν καθόλου ωραία ήταν λες και είχε μεμβράνη.. Καθόλου απαλή.. Όλα αυτά που λέμε έχουν ωραία αίσθηση στην αφή έτσι? Γιατί φοβήθηκα... Επίσης από πού μου προτείνετε να το αγοράσω και γιατί?
  17. Καλησπέρα Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Εμένα στο Z7 μου αρέσει πολύ το κόκκινο και στο led και στην camera επειδή κάνει αντίθεση... Και το MX4 επειδή έχει 15:9 FHD+ / 20MP CAMERA / και το Flyme τώρα που έμαθα τι είναι.. Επίσης το k920 φαίνεται αστέρι, αλλά τώρα έχω ένα κινητό που είναι 4.02 ίντσες και θέλω ένα πιο μεγάλο γιατί δεν με βολεύει, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι πολύ οι 6 ίντσες.. λέτε να είναι απλή συνήθεια και θα με βολέψει η 6αρα οθόνη?
  18. Έχω 3 ερωτήσεις ακόμα... 1) Υπάρχει κάποιος λόγος που βάζετε πρώτα το mx4 και μετά το ZTE Nubia Z7 η τυχαίνει? 2) Είμαι ανάμεσα στο ZTE Nubia Z7 και στο MEIZU Mx4 εσείς τι λέτε? 3) Τι είναι το Flyme OS στο MX4? Ευχαριστώ!!
  19. Οπότε δεν θα δω διαφορά έτσι? Καλημέρα.. είναι αρκετά καλό.. αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλο.. και δεν θα μπορώ να το μετακινώ εύκολα... και έχω φάει και λίγο σκάλωμα με την ομορφιά του ZTE Nubia Z7 και μετά του MX4... και αφού δεν θα δω διαφορά που είναι τετραπύρηνα σε σχέση με το huawei honor 6 που είναι οχταπύρηνο μάλλον προς τα κει πάω... Κάτι άκυρο.. υπάρχει περίπτωση στο ZTE Nubia Z7 η στο MX4 να μπορεί να αλλάξει το χρώμα του led στο home button?
  20. Μου αρέσει το 1+1αρκετα.. Μου αρέσει πολύ το ZTE nubia z7 Max και το mx4.. Όπως λέω και σε αυτό το θέμα που άνοιξα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5622770#post5622770
  21. Καλησπέρα και πάλι.. Τα τετραπύρηνα έχουν μεγάλη διαφορά με τα οχταπύρηνα? Γιατί έβλεπα το Huawei Honor 6 και τώρα μου αρέσουν πολύ το ZTE nubia z7 Max και το mx4... Τα οποία είναι τετραπύρηνα.. Επίσης έχουν Gloria glass 3 έτσι?
  22. Ναι αν έχει 16 και πάνω είμαι κομπλέ.. Μου άρεσε πολύ το mx4 και το 1+1.. Τι λέτε? mx4 / 1+1 / Zte nubia z7 / Huawei Honor 6
  23. Ευχαριστώ παιδιά! Θα κοιτάξω αυτά που μου είπατε.. Γενικά θέλω 5 - 6 ίντσες Οι 2 καρτες δεν με ενδιαφέρουν Να παίρνει SD κάρτα.. Προς το παρόν αυτά δεν μου έρχεται κάτι άλλο..
  24. (Αν δεν επιτρέπετε που άνοιξα καινούριο θέμα για παρόμοια συζήτηση συγνώμη.. απλά στο άλλο αναφερόμουν σε 2 συγκεκριμένα κινητά.. anyway ) Καλημέρα παιδιά!! ήμουν ανάμεσα στο το THL 5000 και το Huawei honor 6.. Λοιπόν επειδή είδα μερικά ακόμη όπως το ZTE Nubia Z7 που ο σχεδιασμός του και τα κόκκινα κουμπάκια με led είναι απίστευτα!! το MeiZu mx3 και το Elephone P8. Εσείς σίγουρα θα έχετε να μου προτείνετε και διάφορα άλλα που δεν τα ξέρω μιας και είστε πιο ψαγμένοι ;) λοιπόν θέλω ένα κινητό μέχρι και 300 ευρώ.. και για να είμαι πιο σαφής θα σας δείξω ένα post που έκανα χθες για το τι θέλω... Ευχαριστώ πολύ Καλημέρα!!
×
×
  • Create New...