Jump to content

SarGeorge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SarGeorge

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

SarGeorge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. SarGeorge

    ZTE V967S

    ρε μαγκες φορτιζε το κινητο και επεσε απο το κομοδινο μαζι με θηκη πανω σε χαλι(αποσταση ουτε μισο μετρο) εσβησε και δεν ανηγει με τιποτα δοκιμασα τα παντα μπαταριες φορτιση υπολογιστη...τι γινεται ρε ****το ολα τα στραβα σε μενα πεσανε με αυτο το κινητο..καμια ιδεα?
  2. SarGeorge

    ZTE V967S

    Καλησπερα εχω το κινητο εδω και 4 βδομαδες! απο προχθες στα καλα καθουμενα μου εσβησε! και οποτε το ανοιγα εσβηνε. Ετσι κανει εδω και 3 μερες επανερχεται μπορει να μην σβησει 1 μερα μετα στα καλα καθουμενα παλι σβηνει! Προσπαθησα να το κανω επαναφορα ρυθμισεων αλλα παταω σβηνει και δειχνει την εικονα ΖΤΕ και κολαει εκει δεν ξερω τι να κανω..
  3. SarGeorge

    ZTE V967S

    Καλημερα παιδια μια ερωτηση! καποια εφαρμογη για το zte v967s για να μπορεις να φτιαξεις την διαταξη των εικονιδειων σοτ μενου!
  4. SarGeorge

    ZTE V967S

    Το προγραμμα απο play store την διαβαζει και τη αναλυει σαν 30gb αρα δεν ειναι εκει το προβλημα...
  5. SarGeorge

    ZTE V967S

    Κατι απο playstore γιατι δεν ξερω να το κατεβασω
  6. SarGeorge

    ZTE V967S

    καποιο προγραμμα που μου προτινεις για να το δω?
  7. SarGeorge

    ZTE V967S

    Λοιπον φιλοι μου! παρελαβα το zte v967s απο minideal και μια 32gb καρτα μνημης απο το ebay! ενω δουλευε κανονικα καθε τοσο οταν παω να βγαλω μια φωτογραφια μου λεει η καρτα μνημης ειναι γεματη και δεν με αφινει ενω ειναι ελευθερα 30gb!κανω ασφαλη καταργηση και την αφαιρω απο το τηλεφωνο! Ομως οταν την ξαναβαζω μερικα αρχεια καταστρεφονται βιντεο,τραγουδια,φωτογραφιες και παιχνιδια και εφαρμογες που εχω κατεβασει.. τι μπορει να φταιει? ευχαριστω...
×
×
  • Create New...