Jump to content

nkl_17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nkl_17

  1. Καλησπερα παιδια , Ψαχνω ενα ταμπλετ που να μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν τηλεφωνο και να εχει περιβαλλον windows.Εχετε κατι να προτεινετε? Ευχαριστω
  2. Καλημερα παιδια, Ενδιαφερομαι για αγορα ταμπλετ μεχρι 200 ευρω.Προτεραιοτητα η καλη οθονη(ρετινα αν γινεται),καλο wifi,θυρα ΗDMI,αν μπορει να γινει και τηλεφωνο ακομα καλυτερα,3G επιθυμητο,μπαταρια να με βγαζει κανα 6ωρο.Εχετε κατι να προτεινετε?Κοιταω το pipo m6 pro αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες.. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. nkl_17

    Honor 3C

    Το παρήγγειλα και εγώ σημερα απο to2c.Για να δούμε!!
  4. nkl_17

    Honor 3C

    Θα το δω σιγουρα,ευχαριστω!
  5. nkl_17

    Honor 3C

    Σε ευχαριστώ φιλε. Για το point 1 εννοω ότι μου φανηκαν τα πιο εγκυρα αυτα τα δυο,χωρις να σημαινει οτι τα αλλα δεν ειναι καλα. Εχω ψηθει ηδη,εστειλα mail στο to2c,αν οι απαντησεις είναι αυτές που περιμενω το παραγγελνω αμεσα :)
  6. nkl_17

    Honor 3C

    Γεια σας παιδια Συγγνωμη για τις ερωτήσεις μου αλλά όσο και να διάβασα όντως ασχετος δν κατάλαβα και πολλα.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει. :) 1)Εχω αποφασίσει να παραγγελω το κιν απο minideal ή to2c συμφωνα με οσα διαβασα.Σωστα? 2)Αν ζητησω να εγκαταστησουν ελληνικα θα το κανουν?Και να σβησουν τις κινεζικες εφαρμογές.Αν ναι,μετα θα πρέπει να κανω κατι ιδιαιτερο ή θα ειναι ετοιμο για χρηση. 3)Υπαρχει καποιο θεμα με το 3g? 4)Πρεπει να ζητησω κατι αλλο;Το κινητο προοριζεται για ενα μεσο χρηστη. Ευχαριστω για το χρονο σας,ξερω οτι εχουν απαντηθει λιγο πολυ τα παραπάνω αλλα ειλικρινα δν πολυκαταλαβα και ειπα να ξαναρωτησω.
  7. Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω ένα κινητό με budget περίπου στα 200 ευρώ.Θα παραγγείλω πιθανότατα από minideal ή to2c μετά από όσα διάβασα στο φόρουμ.Προτιμώ να πάω σε lenovo ή xiaomi,νομίζω ότι είναι οι πλέον αξιόπιστες.Λέω μάλλον για το Lenovo S820 ή για το Xiaomi Hongmi.Θα υπάρχει πρόβλημα πιστεύετε με το 1 GB RAM?Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω πιστεύετε ή δεν υπάρχει λόγος;Η χρήση του κιν θα είναι για σερφάρισμα, μέιλ, κανένα pdf κτλπ.. Τέλος έχετε εσείς να μου προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά περίπου τα λεφτά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
×
×
  • Create New...