Jump to content

k_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

k_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί σχετικά με τους οδηγούς για Jailbreak στο iPhone 3GS θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω 1 iPhone 3GS με έκδοση 3.0.1 αγορασμένο από Ελλάδα χωρίς Jailbreak το μόνο που έχω περάσει είναι οι επαφές και τίποτα άλλο. Το pc τρέχει win xp pro sp2 32bit. Για να προχωρήσω σε Jailbreak τι θα ήταν σωστότερο και αξιόπιστο να κάνω: Να κάνω Jailbreak με Redsn0w 0.8 και μετά να βάλω μία τροποποιημένη έκδοση 3.1 ipsw? Θα μπορώ να καταγράψω το ECID της συσκευής ή θα πρέπει να έχω την έκδοση 3.1.2 (την οποία θα εγκαταστήσω με τη μέθοδο του Blackra1n ή υπάρχει άλλος τρόπος)? Και κάτι τελευταίο: Μπορώ στο ίδιο pc που ήδη έχω ενεργοποιήσει το iPhone 3GS 3.0.1 να ενεργοποιήσω ενός φίλου που το αγόρασε πριν περίπου 10 ημέρες και μάλλον θα έχει προεγκατεστημένη την έκδοση 3.1 ή θα έχω κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
  2. Όχι, το C702 το πήρα για δώρο σ' ένα συγγενή μου (το Κ800 δεν τ' αλλάζω μέχρι να βγεί κάτι πολύ καλύτερό του). Σκέφτομαι να το πάω πίσω και να πάρω το C902, εκτός κι αν αυτό έχει ψιλοπροβληματάκια με τις φώτο. (άραγε κι αυτό, σε χαμηλό φωτισμό και με το φλας on, κιτρινίζουν οι φωτογραφίες ?) Θα πάρω σήμερα τηλ. στη SonyEricsson να δώ τι θα μου πούν.
  3. Σαν κάτοχος του Κ800 δεν έχω ασχοληθεί με κινητά με led. Οκ. σ' ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω οι φωτογραφίες με φλας (π.χ. σ' ένα δωμάτιο βράδυ με φως και με το φλας οn), γιατί βγαίνουν κίτρινες ? Μήμπως έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό ? αν είναι να το πάω πίσω γιατί το αγόρασα την 1/8. (χωρίς φλας, με νυχτερινή λήψη και αύξηση φωτεινότητας οι φωτογραφίες βγαίνουν κανονικά).
  5. Γεια χαρά ... νεος στο χώρο των ppc (έχω διαβάσει αρκετά θέματα εδώ), ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να δημιουργηθεί ένα θέμα που να έχει τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα προγράμματα (μικρή περιγραφή & version) για το Touch Cruise. Το λέω αυτό γιατί βλέπω οτι π.χ. ένα πρόγραμμα (ακόμα και η version του) μπορεί να τρέχει σωστά σ' ένα ppc & σ' άλλο να δημιουργεί προβλήματα (κολλήματα, κατανάλωση μνήμης κ.α). Πιστεύω θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο αυτό για όσους πρόκειται να αγοράσουν ή έχουν το συγκεκριμένο ppc. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...