Jump to content

dimjim69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimjim69

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

dimjim69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Τελικά πήρα ένα xiaomi note 3. Παρ όλα αυτά δεν το κράτησα σχεδόν καθόλου (δεν το ξαναπούλησα,το έδωσα στην κόρη μου).Η διαφορά οθονης ανάμεσα στο samsung note3 5.7 ιντσες και στο xiaomi note3 5.5 ιντσες μου φανηκε τεραστια κι ας ειναι μικρη θεωρητικα (οφειλω να πω οτι "πεταγε" σαν συσκευη).Οποτε βαζω εναν αλλο περιορισμο κι ας εχει και 3 g ram...Να ειναι 5.7 ιντσες μεχρι 6 το πολυ.Οποτε να συνοψίσω : Οθονη 5.7-6 ιντσες Σχετικα καλη μπαταρια ραμ τουλαχιστον 3giga Τιμη οσο πιο κοντα στα 220 ευρο Οποιαδήποτε πρόταση ή ιδεα δεκτη
  2. Για το le2 pro που μου αρέσει σαν συσκευή πολύ έχω διαβάσει για προβλήματα στο wifi (όχι καλή απόδοση ) και η μπαταρία κρατάει λίγο, για το Lenovo να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και φαίνεται ωραίο σαν επιλογή. Το πιο πιθανό να σας ""κουραζω"" αλλά σαν πιο αξιόπιστη επιλογή πια θεωρηται στα 220 ευρώ ;(ταβάνι για μένα αυτό το ποσό )
  3. Θεωρούσα ότι η πιο πολύ ram είναι πάντα ανώτερη σε μία συσκευή. Ίσως κάνω λάθος αλλά την δύναμη του επεξεργαστή την ξεπερνάς πιο εύκολα απ ότι την ram και γι αυτό άλλωστε ψάχνω για 4 giga. Έχω τώρα ένα Samsung Note 3 αλλά πλέον οι εφαρμογές που έχω του τρώνε σχεδόν όλη την ram (από τα 2.7 giga που έχει ελεύθερα τα 2,5 τα τρώνε οι εφαρμογές ειδικά μετα τις αναβαθμίσεις τους και με όλα τα κολλήματα και καθυστερησεις που συνεπάγονται ).θεώρησα ότι αν πάω σε 4 giga ram αυτόματα κερδίζω σε ταχύτητα αφού θα λειτουργεί απροβληματιστα. Ίσως το σκεπτικό μου να μην είναι σωστό αλλά δεν έχω καθαρή λογική η και γνώσεις θα έλεγα! Η αλήθεια πάντως είναι ότι είχα κοιτάξει και το redmi Note 3 κυρίως από τα καλά σχόλια που είχα διαβάσει. Για το 4αρι δε ξέρω. Πάντως σε 4 giga ram δεν έχεις να προτείνεις κάτι. ....δε θέλω να επιλέξω μόνος μου για δικαιολογία στον εαυτό μου πιο πολύ σε περίπτωση λάθους επιλογής. Σ ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου.
  4. Καλησπέρα στο forum, επειδή δεν ξέρω τι να επιλέξω χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω μια συσκευή (προφανως οχι επώνυμη,Samsung, LG κτλ), καινούργια ή μεταχειρισμενη ,που να είναι αξιόπιστη ,το κεφάλαιο μου είναι στα 220 ευρώ και να έχει τα εξής χαρακτηρηστικα :4 giga ram,32 giga rom τουλάχιστον, μπαταρία που να βγάζει μια μέρα με καλή χρήση ( τα δεδομένα πάντα ανοιχτά ή wifi) και η κάμερα του να βγάζει Καλές φωτογραφίες.Δε ξέρω αν είμαι απαιτητικός αλλά έχω πάρει μια ιδέα από αγγελίες και νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές πχ XIAOMI, letv κτλ. Βασικά όσο πιο αξιόπιστο τόσο καλύτερο!! ! ! ! !
  5. Εχω το ιδιο προβλημα,υπαρχει καποια ιδεα στο τι φταιει;
×
×
  • Create New...