Jump to content

panageor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panageor

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

panageor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. OMONOIA - AIΩΝΙΑ
  2. panageor

    Sony Xperia Ζ

    Εξαρτάται τι θέλεις. Το μόνο του μειονέκτημα είναι η κάμερα του το βράδυ. Χάλια. Και σε συνεχόμενες ώρες χρήσης ζεσταίνεται λίγο αλλά τίποτα το ανησυχητικό. Ποιότητα κατασκευής άψογη , πανέμορφο. Δες και το G2 της LG. (έχω και τα 2 , το G2 είναι καλύτερο σαν κινητό αλλά με το Ζ είμαι ερωτευμένος)
  3. panageor

    Sony Xperia Ζ

    Παιδιά παρέλαβα σήμερα το κινητό. Όμως αυτό που πρόσεξα είναι ότι το κουτί μέσα δεν είχε screen protector. Έχει τύχει σε κανέναν?
  4. panageor

    Sony Xperia Ζ

    Από ποιότητα κατασκευής τα σπάει το έχω δουλέψει σε μαγαζί το κινητό και αυτό φαίνεται ότι είναι πολύ προσεγμένο. Εκεί για να το φορτίσεις κτλ δεν χαλάνε τα κουμπάκια? Καλύτερα να πάρω τον ασύρματο φορτιστή? Δεν θέλω να πάρω το nexus γιατί το nexus 4 το διέλυσα από τα root και τα overclock μέχρι που κάηκε :lol: Και τώρα αποφάσισα να πάρω κάτι και να μην το πειράξω ( ούτε γω με πιστεύω οκ :p ) Έχετε καμιά θήκη/screen protector etc να μου προτείνεται ?
  5. panageor

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Είμαι καινούργιος χρήστης του φόρουμ αν και με την τεχνολογία τα πάω πολύ καλά! Σκέφτομαι να αγοράσω το sony xperia z . Θα ήθελα να μου πείτε εσείς που το έχετε σε γενικές γραμμές εντυπώσεις ( διάβασα αρκετά πράματα στις προηγούμενες σελίδες ) , και γενικά αν αξίζει να το πάρω. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το nexus 5 ( αν και από ομορφιά το Ζ είναι πολύ μπροστά ).
×
×
  • Create New...