Jump to content

Modestos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Modestos7

  1. Εγινε παιδες να στε καλα, θα τον ρωτησω
  2. Καλησπέρα παίδες κι απο εμένα. Κάνω πρώτη αποστολή με ΕΛΤΑ(οποτε ειμαι λιγο ασχετος) σε ένα παιδί από Λευκάδα. Το θέμα είναι ότι εκεί που μένει δεν έχει διεύθυνση. Χρειάζεται να γράψω κάτι στο πακέτο πριν το παραδώσω , κι αν ναι απλά γράφω Λευκάδα και τον ταχυδρομικό κωδικό, ή πρέπει οπωσδήποτε να γράψω και κάποια διεύθυνση; Ευχαριστω!
  3. Παρε για παραδειγμα οτι παιζω Ολυμπιακος παναθηναικος 0-0 και χ ημιχρονο χ τελικο...Το 0-0 εχει αποδοση 10 και το χ ημιχρονο χ τελικο εχει 9...και παιζω 12 ευρω...ποσα παιρνω αν το κερδισω???
  4. Μάγκες παρακαλώ λύστε μου μια απορία...Ξέρετε αν μπορώ στον ΟΠΑΠ να παίξω για το ίδιο παιχνίδι ακριβές σκορ και ΗΜΙ/ΤΕΛ στο ίδιο δελτίο???Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν το ήξερα αλλά μια ελληνική σελίδα που ισχυρίζεται ότι έχει στημένα παιχνίδια οπαπ στο fb (αν και δεν την εμπιστεύομαι στα παιχνίδια της) ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιχνίδι που παιζόταν την προηγούμενη βδομάδα και το χε παίξει 0-0 και ημίχρονο χ τελικό χ στο ίδιο δελτίο αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγραφόταν το μέγιστο κέρδος...Εδώ το λινκ αν φαίνεται : :superman:
×
×
  • Create New...