Jump to content

Kostastottis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kostastottis

  1. Ωραία αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171001-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-gold είναι εντάξει? Πρέπει να πάρω το snapdragon η μου κανει και το decacore mediatek? Δεν θελω παιχνιδια και τετοια μονο gps χαρτες και να μην κολαει.
  2. Καλησπέρα παιδιά! Επειδη έχω χαθεί στο ψάξιμο και άκρη δεν βγάζω ούτε με τις μπάντες ουτε με τις εγγυήσεις θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω να αγοράσω το Redmi note 4 5.5'' snapdragon άμεσα. Η εταιρία που έχω τον αριθμό μου είναι στην vodafone. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου υποδείξετε ενα skroytzoμαγαζο για να αγοράσω το τηλέφωνο που να έχει Ελληνικά να συνεργαζετε με την μπάντα της vodafone και με την εγγύηση που δίνει να αναλαμβάνει αυτός την επισκευη (να το στείλει Κινα δηλαδη εαν χρειαστεί) εκτός εαν υπάρχει κάποιο αλλο μαγαζί που έχει την Ελληνική έκδοση και το φτιάχνει η InfoQuest..Οχι Public Πλαισιο κτλ γιατι ειναι 80 ευρω πανω σχεδον. Κατα προτιμηση θα ηθελα το 3gb/32gb snapdragon GOLD. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Kostastottis

    Jiayu G4

    Το δικο μου τελικα εχει και δυο pixel καμενα απο οτι φανταζομαι.Φαινονται πρασινα σε μαυρη οθονη. Εαν προσθεσεις και το κουμπι που δεν δουλευει υπαρχει περιπτωση για refund απο το paypal? Πρεπει να τραβηξω video και να τα στειλω? τα pixel δεν θα φανουν πιστευω... Ειμαι στις 39 μερες...
  4. Kostastottis

    Jiayu G4

    Σε ποια περιοχη μενεις?
  5. Kostastottis

    Jiayu G4

    Ναι καταλαβα τι μου πες. Λεω εαν θελει επισκευη σκευτομαι να το κανω εδω αν γινετε. Ξερουμε κανεναν απο κυψελη γυρω γυρω να παω να τον βρω να δω αν ειναι αυτο με το καπακι?
  6. Kostastottis

    Jiayu G4

    Εχεις κανεναν υπ οψιν σου? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και το σκευτομαι σοβαρα να το επισκευασω εδω αν υπαρχει ανταλλακτικο και καποιος που να ξερει γιατι ποιος περιμενει 3 μηνες? ? ? ? :ooch::ooch:
  7. Kostastottis

    Jiayu G4

    Ευχαριστω πολυ!Ειμαι εντος..Εχτες παρελαβα το κινητο.
  8. Kostastottis

    Jiayu G4

    Το εβγαλα το καπακι και πλεον ειμαι σιγουρος οτι εχει προβλημα το κουμπι.. Αν πατησεις με το νυχι το volume δουλευει κανονικα το power δεν κανει τιποτα... Και μια ερωτηση επειδη σκευτομαι να το στειλω παλι πισω...Για να μην χασω καμια εγγυηση κτλ. Να κανω αναφορα στο paypal η δεν στεκει?
  9. Kostastottis

    Jiayu G4

    Καλημερα σας! Εχτες παρελαβα ενα G4. Εχει ενα θεματακι με το power button θελει πολυ δυναμη και πιανει μονο απο ενα συγκεκρινο σημειο κατω κατω στο κουμπι. Λετε να το στειλω πισω η να το φτιαξω εδω σε κανεναν μαστορα? Αν το στειλω θα το χω παλι σε κανα τριμηνο..Ποιος περιμενει? Αλλα μετα μηπως χασω εγγυηση κτλ?
  10. Αν θυμάμαι καλά καπου εδω μεσα διαβασα οτι πρέπει να εχει σχέση με την τοπική μεταφορική που το στέλνουν.. RQ QUANTIUM RF 4PX ΚΤΛ
  11. Ξανατσεκαρετο.Γιατι εμενα εγραφε οτο μπηκε 8.30 και φανηκε στα tracking στις 11.00... Αλλιως λιγη υπομονη!Φτασαμε στην πηγη!
  12. Εφτασε και εμενα επιτελους!!!!!!!!!!!! απο 10-02-2014. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-03-2014 08:26 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:47 IPS
  13. Τιποτα ακομα.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:47 IPS
  14. Τιποτα εχεις μελλον ακομα... Εγω περιμενω απο 10-02-2014..... Διαβασε και τον οδηγο στην αρχη για να δεις....
  15. Πο πο πλακα μας κανουν.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:47 IPS και ακομα τιποτα!
  16. 2014-02-12 10:47:00 GRATH Despatched to ATC Εμένα απο τις 12 του μήνα είναι έτσι...
  17. Ούτε καν....Το μήνυμα αυτό είναι οτι αναχώρησε-αναχωρεί για Ελλάδα Έχεις ακόμα 2 βδομάδες +... Φανταζομαι singpost?
  18. Εγώ είμαι στην τρίτη εβδομάδα και πάω για τέταρτη.... Χαλλλλλλλλλλαρα....
  19. Καλημέρα σας και απο εμένα! Νεο μέλος... Ο οδηγός που εφτιαξε το παλικαρι ειναι απιστευτος... Τον εχω διαβασει καμια 10αρια φορες απο την αγωνια μου για το ποτε θα ρθει το κινητο που μου παρειγγηλε ενας φιλος απο minideal. Ειναι η πρωτη παραγγελια και δεν ειχα ιδεα... Και κανω σαν 10 χρονο παιδι που περιμενει να ανοιξει τα δωρα...(30 χρονων μαντραχαλος) Παιζει να κανω tracking και 5 φορες την μερα ευκολα... Συγχαρητηρια λοιπον για τον οδηγο. Τωρα για τα καθημερινα update που κανουμε μεταξυ μας το βρισκω και αυτο πολυ καλο για να βλεπουμε πανω κατω χρονους παραδωσης της παραγγελιας μας.(Χωρις γκρινιες ομως) :P :P :P Εγω εχω τα παρακατω χωρις να θελω καμια ερωτηση ελπιζω μεσα στην αλλη βδομαδα να παραλαβω ενα Jiayu G4... Με singapore post. 10-02-2014 Received from Customer 12-02-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Με Despatch No.: 4034. Οχι οτι εχει σημασια απο οτι εχω καταλαβει. Καλη σας μερα!!!!
×
×
  • Create New...