Jump to content

Panos7_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Panos7_7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Panos7_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μετά από 10 περιπου μηνες ψαξιμο βρηκα εναν καπνο που να μου αρεσει, golden virginia silver ειναι σχετικα νεος περσυ νομιζω κυκλοφορησε βγαινει σε συσκευασια 12,5 γραμμαριων φανταστικος καπνος, πολυ ελαφρυς, με ωραια γευση, τον συνδιαζω με rizzla πορτοκαλι χοντρα χαρτακια για ευκολο στριψιμο καθως ολα τα αλλα με δυσκολευουν αφανταστα ακομα και τα πρασινα, και φιλτρακια rizzla με ανθρακα που δινουν ξεχωριστει γευση και αφηνουν ωραια αισθηση στο στωμα. Ο μονος συνδιασμος που δεν με εενοχλει σστον λαιμο, για οποιον ψαχνει ελαφρυ τσιγαρο τον πποτυνω ανεπιφύλαχτα. Εχω δοκιμασει και αλλους καπνους ιδιου style πως drum λευκος αλλα ολοι ηταν αδιαφοροι. Γνωμες για τον καπνο τα χαρτακια και τα φιλτρακια;
  2. Drum λευκος, golden virginia ασπρος (12,5 γραμμαρια λιγο σπανιος), van nelle, old holborn λευκος (οχι και η καλυτερη ποιοτητα αλλα ελαφρυς και μαλακος για τον λαιμο), καρελια λευκος (αν και προσωπικα με ενοχλει στον λαιμο), golden virginia κιτρινος ( η καλυτερη επιλογη αν θες να κρατησεις το καπνο πολυ καιρο γιατι κληνει η συσκευασια ωστε να μην ξερενεται). Συνδιασε τον καπνο με χοντρα χαρτακια καλυτερα κοκκινα η πρασινα η γαλαζια που ειναι λιγο πιο νορμαλ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω δοκιμασει παρα πολλους καπνους και πακετα αλλα δεν εχω βρει κανενα που να μου κανει το κλικ ωστε να εχω μια σταθερη μαρκα ετσι καθε φορα που παιρνω πακετο η καπνο αγοραζω διαφορετικο οχι οτι με χαλαει αλλα θα ηθελα να εχω μια σταθερη μαρκα. Θελω κατι ελαφρυ αλλα με ιδιαιτερη γευση και κατι πιο βαρυ δεν με χαλαγε αλλα να σου αφηνει μια ωραια αισθηση. Τι προτυνεται;
  3. Απο καπνο ελαφρυ,πολυ ελαφρυ, τι μου προτεινεται, ο golden virginia που κανω που και που αν και ειναι ελαφρυς απο την μεση και μετα γινεται αρκετα βαρυς για μενα, κατι πιο ελαφρυ υπαρχει?
  4. Ποτε καπνισατε το πρωτο σας τσιγαρο?
  5. Εδω και 7 μηνες(εκτος απο μια περιοδο,σχετικα μεγαλη) καπνιζω που και που κανα τσιγαρο,αν βρισκομαι με περεα η οταν βγαινω και τα κλασσικα. Ζητημα ειναι αν εχω καπνισει 50 τσιγαρα στο συνολο. Μεχρι στιγμης δεν ενιωσα εθισμενος ουτε μια μερα και ανετα μενω χωρις να καπνισω και μηνα. Πιστευεται οφειλεται στο οτι δεν καπνιζω πολυ και συστηματικα; Μπορει κατα την γνωμη σας καποιος να καπνιζει 1-2 τσιγαρα που και που χωρις πραγματικα αν εθιστει?
  6. Απο πουρακια(cigarillos)τι προτειτετε al capone εχω ακουσει οτι ειναι καλα, εχω κανει που και που και μου αρεσαν αλλα δεν θυμαμε μαρκες τωρα.Σκετα η με βανιλια απο γευσεις με ενδιφερουν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- golden virginia ο κιτρινος, πολυ ελαφρυς ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο καπνοι golden virginia τον κιτρινο,karelia light,marlboro gold φιλτρακια δεν νομιζω να εχουν ιδιαιτερη σημασια (αρα swan extra slim η old) χαρτακια πρασινα αμα ειναι αρχαριος,γαλαζια για μετριους στο στριψιμο,τα γκρι, τα λεπτα, τα αδιαφανη για εμπειρους, οσο πιο λεπτα τοσο καλυτερη απολαυση ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ελαφρυ:karelia light,golden virginia πρασινο κανονικο:marlboro gold βαρυ:old κιτρινο,golden virginia πρασινο,marboro red
  7. Για το marlboro gold τι γνωμη εχετε, και αν ξερει κανεις ας μου πει ποσο κανει το πακετο και ποσα τσιγαρα εχει μεσα (20 η 25)?
  8. Καλη ιδεα αυτη με τον golden για να μην ξεραθει,το φοβομουν βασικα επειδη σκοπευω να το κρατησω για 20+ μερες επειδη δεν θελω να κανω πολλα αλλα ο κιτρινος δεν μου αρεσε μου φαινοταν σαν να καπνιζω αερα,ηταν πολυ ελαφρυς,(μια φορα εχω κανει), ο πρασινος golden αξιζει?, που εχει και αυτος αυτοκολητο απο οτι ξερω.
  9. Εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στον ευατο μου και πιστυεω, ειμαι σιγουρος βασικα, οτι μπορω να το ελεγχω και να το κοψω μολις τελιωσω. Ολοι μου λενε ειναι δυσκολο, εθιζεσαι κτλπ αλλα θελω να το παιξω λιγο επαναστατης, ολα ειναι στο μυαλο σου αν θες να το κοψεις το κοβεις, δεν σε ελεγχει αυτο εσυ το ελεγχεις. Τις επιπτωσεις στην υγεια τις γνωριζω και απο το κοντικο μου περιβαλλον και δεν εχω καμοια ορεξη να φτασω 30-40 και να μην μπορω να ανεβω μια ανηφορα. Επισης ειμαι υπερ του ρητου παν μετρον αριστον, αν κανω 1-2 τσιγαρα την ημερα αντε 3 για 3 μηνες δεν νομιζω εγινε και κατι. Με σεβασμο λόγω υλικιας(18)προς τους μεγαλυτερους :)
  10. Ευχαριστω για την σουμβουλη,απο αυτα τα χαρτακια που ανέφερες πιο ευκολα για στριψιμο ποια ειναι?
  11. Με 2-3 τσιγαρα την εβδομαδα? δεν ξερω μπορει να έχεις και δικιο, δεν νιωθω παντως εθισμένος απο το τσιγαρο. Μαλμπορο βαρύ εχω κανει δεν μου αρεσε και μου γ@@@@ τον λαιμο ο ελαφρύς ηταν ωραιος, ευχαριστώ. Επειδη θελω καπνο (λογω διαδικασιας-στριψιμο κτλπ) χαρτακια και φιλτρακια τι να παρω?
  12. Λογω Πανελληνιων(αγχος κτλπ) θελω να το αρχισω , καθε φορα 2-3 την εβδομαδα που κανω χαλαρωνω και με βοηθαει σημαντικα. Για λιγο καιρο σκοπευω να το αρχισω(μεχρι να τελιωσω την πανελλήνιες), παντως ευχαριστω για την συμβουλή αλλα νομιζω το εχω παρει αποφαση. Καμοια προταση για καπνω κτλπ? :D
  13. Θελω να αρχισω το τσιγάρο, εχω κανει μερικα που και που, εσεις τι μου προτινεται για καπνο,φιλρτακια,χαρτακια? Επισης εχω προσπαθησει να στριψο 2-3 φορες με γαλαζια ριζλα αλλα δεν τα πολυ καταφερα, ευχαριστω!
×
×
  • Create New...