Jump to content

ioul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ioul

  1. tKap σ ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα και την επιβεβαίωση για τις τηλεφ κλησεις.
  2. Ως demo συσκευη στα μαγαζιά ειχανε τα only wifi, αλλά δυστυχώς (για τους συγκεκριμένους πωλητές & τα μαγαζιά τους) μιλούσαμε για τα 3g & 4g μοντέλα και αυτό ήθελα να αγοράσω, με τον συγκεκριμένο κωδικό P605. Μάλιστα ένας απο αυτούς με προέτρεψε να αγοράσω φθηνά κινέζικα, γιατί μόνο αυτά έχουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Ένας άλλος μου είπε οτι ρώτησε τη σαμσουγκ και μόνο το Νοτε 8 παίρνει τηλ. Έτσι λοιπόν οταν άλλα διάβαζα εδω στο φόρουμ και στα ξένα youtube reviews (οτι παιρνει τηλ) και άλλα λέγανε τα μαγαζια που θα έδινα 700+ευρω (μονο νοτε 8 ή φθηνο κινεζικο), επικρατούσε το απολυτο μπέρδεμα:wacko:
  3. Filipdent και Theo_Pech σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας, ήταν πολύ σημαντική για εμένα. Theo_Pech για την αγορά του ταμπλετ και τις 3 φορές που πήγα να το αγοράσω κατευθείαν απο τα μαγαζίά (αποδεχόμενη το εξωφρενικό καπελο), συνάντησα τους 3 πωλητές που με αποθάρρυναν λέγοντας οτι δεν παίρνει τηλ. Η μοίρα λοιπόν με στέλνει στα Σκρουτζ και η διαφορά των 200ευρω νικα τους φόβους μου για τα θέματα κάλυψης με εγγύηση και της παραλαβής με κουριερ (ανοιχτό δέμα κλπ.). τώρα ''μελέτάω'' αξιολογήσεις για να διαλέξω ένα αξιολογο σκρουτζ (και φυσικά ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου!!!). Πάντως είναι "tragic" τα ίδια τα μαγαζιά να υποβαθμίζουν το προϊόν τους. Και εδω που τα λέμε είναι άδικο και για το συγκεκριμένο τάμπλετ που μπορεί να λειτουργησει ως επαγγελματικό εργαλείο για πολλούς (κλήσεις, χειρογραφ σημειώσεις, μειλ, usb) σε μια συσκευη με μεγάλη πεντακάθαρη οθόνη και καλή μπαταρία (πέρα απο όλα τα υπόλοιπα καλά που όλοι γνωρίζουμε οτι έχει). Καλή Κυριακή σε όλους
  4. καλησπέρα σε όλους/ες, είμαι καινουρια στο forum, συγχωρηστε με αν κανω καποιο λαθος στο post. Θέλω να αγορασω το συγκεκριμένο ταμπλετ αλλά θελω να βεβαιωθώ οτι μπορώ να παίρνω και τηλεφωνο μ αυτό (φυσικά με blu/th). Έχω μια σιμ καρτα που μου δίνει χρόνο ομιλίας & λίγα GB ιντερνετ: μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο τάμπλετ και να εχω και ιντερνετ και να μιλάω στο τηλ? Το μοντέλο που εχω βαλει στο ματι είναι το P605 που έχει και wifi & έχει και υποδοχή κάρτας σιμ (wifi & 4g το ονομάζει το Public, σκέτο 3g το MediaMarkt και LTE το Plaisio). Στα προηγούμενα ποστ υπάρχουν μέλη που λένε οτι παίρνουν και τηλέφωνο με αυτό. Και εδω ξεκινά το μπέρδεμα: ρωτώντας 3 πωλητές σε 3 διαφορετικά καταστήματα (μεγάλα & μικρά) μου είπαν οτι δεν παίρνει τηλέφωνο όποια έκδοση και να διαλέξω. Μου είπαν οτι μόνο το Νοτε 8 παίρνει σιμ κινητού και λειτουργεί ως τηλέφωνο! Τελικά το 2014 edition είναι και τηλέφωνο? ποια έκδοση να πάρω και απο που? Μήπως όσα μέλη το χρησιμοποιούν και ως τηλεφ το αγόρασαν απο έξω και όχι απο Ελλάδα? Παρακαλώ για τη βοήθεια σας, το συγκεκριμένο ταμπλετ μου αρεσει πολύ και η γραφίδα και η αναλυση οθονης και δεν θελω να αγοράσω κατι άλλο.
×
×
  • Create New...