Jump to content

panas_g

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panas_g

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

panas_g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ. Έχει κάποιος την καλοσύνη να μου πει πως γίνεται να φαίνεται η εικόνα και στο ποστ? Άκυρο! Το βρήκα!
  2. Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους σας γι'αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες! Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας κάποιες στιγμές... Από το παλαίμαχο k800i DSC00183 by Panas G, on Flickr
  3. ουφ! Στο πανικό μου ξέχασα το κόκκινο κουμπάκι. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ netn2005, να σαι καλά! Όταν ξεφρικάρω θα δοκιμάσω και τη rom που λες. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Πάπαλα το κινητό...Προσπαθώντας να πάρω backup μέσω του Smart Phone Flash Tool και ενώ ήταν για αρκετή ώρα στο 0%, φαινόταν κολλημένο, πάτησα stop & έβγαλα το usb. Αποτέλεσμα: το κινητό δεν ανοίγει καν & όταν το συνδέω στο pc, από εκεί που το αναγνώριζε, τώρα βγάζει "Αγνωστη συσκευή USB". Είμαι στα όρια του πανικού! Φίλε vortex78 και λοιποί, συγχωρήστε την άγνοιά μου, αλλά πιστέψτε με έχω φάει αρκετές ώρες ψάχνοντας πριν γράψω εδώ. Μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάτι, αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει έστω τι να κοιτάξω?
  5. Βασικά θέλω να το κάνω root για να πάρω image backup πριν κάνω οτιδήποτε άλλο. Δεν υπάρχει τρόπος να ρουτάρω αυτή την έκδοση?
  6. Ναι, φυσικά την έχω.
  7. Καταρχήν σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Είναι mb όχι kb. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να καταφέρω κάτι τόσο απλό! Ότι έχω βρει από το νήμα εδώ και τον γούγλη έχει το ίδιο αποτέλεσμα: successful root αλλά δεν γίνεται root τελικά... :( Καμιά ιδέα??
  8. Εβαλα το titanium backup (φυσικά μου είπε ότι δεν βρήκε root), μου δείχνει 67,5mb free.Αυτό φταίει?
  9. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από αρκετές αποτυχίες, πήρα το θάρρος να ζητήσω κι εγώ τη βοήθεια των πιο έμπειρων...Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να κάνω root το κινητό με τίποτα! Έχω δοκιμάσει τα εξής: VROOT,Framaroot & geno. Όλα μου βγάζουν μήνυμα ότι έγινε το root με επιτυχία, αλλά τελικά δεν γίνεται ποτέ!Γιατί το άτιμο?!? Έχω περάσει τους drivers του "professora" aloialone, δοκίμασα & με άλλους drivers για mediatek κινητό αλλά τζίφος...Παντού διαβάζω πόσο εύκολο είναι να γίνει root (πατώντας 1 κουμπί κλπ) αλλά το δικό μου αρνείται πεισματικά! Επισυνάπτω screenshot με την έκδοση της rom. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας! rom version: viberom_v1.0_1347_3_st_p7
×
×
  • Create New...