Jump to content

vagdam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagdam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

vagdam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. vagdam

    Cubot H1

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Λάθος μοντελο έβλεπα στο youtube που είχε μόνο 2 slot. Παρόλα αυτά το μέγεθος της εσωτερικής μνήμης για αποθηκευση εφαρμογών ποιο είναι ?
  2. vagdam

    Cubot H1

    Λίγο πριν την παραγγελία και έχω μία ερώτηση γι αυτούς που το έχουν ήδη. Ο χώρος για εφαρμογές πόσο είναι ? Ρωτάω γιατί θα το χρησιμοποιήσω με 2 SIM οποτε δεν θα μπορώ να βάλω κάρτα SD για να χρησιμοποιησω το AP2SD. Με τα κινεζικα ΜΤΚ κάποτε έπαιζε ένα κολπάκι με repartition του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ώστε να μεγαλώσουμε αυτόν που χρειαζοναι οι εφαρμογές σε βάρος του χώρου αποθηκευσης φωτο, video κ.λ.π. που ήταν μεγάλος. Με αυτό το τηλέφωνο γίνεται κάτι τέτοιο ?
  3. vagdam

    ZTE V889S

    Έβαλα και την τελευταία έκδοση της 4.2.2 από needrom και κατάφερα να εγκαταστήσω σωστά το play store με το gapps το οποίο το έκανα εγκατάσταση από το recovery -> install zip from sdcard. Το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά, το πρόβλημα με το keyboard διορθώθηκε αν και δεν ήταν σημαντικό γιατί απλούστατα μπορούσες να βάλεις ένα άλλο keyboard. Το μοναδικό πρόβλημα που εντόπισα εγώ ήταν στην λήψη video. Μόλις ξεκινούσε η λήψη η εφαρμογή κλείνει αμέσως. Δοκίμασα με άλλες εφαρμογές video άλλα το ίδιο πρόβλημα. Καμία δεν δούλεψε. Με το locale and language γύρισε μέρος του μενού στα Ελληνικά αλλά όχι όλο. Για την διαχείριση της μνήμης βρήκα διαφορές αλλά όχι μεγάλες. Και με τις δυο rom ( official και 4.2.2 ) έβαλα τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές ( tomtom, facebook, instagram, gmail, tapatalk, viber, zedge, shazam, qrdroid, googless, Kingsoft Office, Flipps Media, Handcent SMS, Flipps, es explorer, εφαρμογές για καιρό ειδήσεις, τραπεζικές συναλλαγές κ.λ.π., clean master, greenify, gravity box και άλλες μικροεφαρμογές. Επίσης αντικατεστησα το default launcher με τον GO Launcher EX και GO Locker με τρισδιάστατα εφέ και νεα wallpaper. Με όλα αυτά φορτωμένα στην official είχα ελεύθερη μνήμη από 70 έως 100 ενώ με την 4.2.2 από 90 έως 130 mb ( μετά από reboot ). Tελικά λόγω του προβλήματος με την κάμερα επέστρεψα στην official.
  4. vagdam

    ZTE V889S

    Εγώ δεν είδα μεγάλη διάφορα στην κατανάλωση μνημης με την νέα rom. 100 MB είχα ελεύθερα με την παλιά και 120 με την νέα. Στην official το είχα φορτωμένο με πάρα πολλές εφαρμογές αλλά και με greenify ενώ με την νέα πολύ λιγοτερες. Αντιμετώπισα και ένα θέμα με το play store (έκλεινε συνεχώς) ενώ δεν κατάφερα βάλω το play store services. Η εφαρμογή locale που έβαλα για να έχω Ελληνικό μενού δεν δούλευε λόγω play store services. Η ένδειξη μπαταρίας στις λίγες ώρες που το δουλεψα πολύ καλύτερη από την official που δείχνει ότι θέλει ακόμα και μετά την διόρθωση. Ο ήχος ποιο καθαρός και οι φωτογραφίες καμία διαφορά. Αν διορθώσουν το θέμα με το play store θα την ξαναβαλω έστω και με αγγλικό μενού. Προς το παρόν γύρισα στην official με το backup που είχα πάρει πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει δυνατότητα να πάρω backup μόνο τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις και να τις επαναφέρω μετα από εγκατάσταση νέας rom? Το έχω τόσο φορτωμένο που θα μου πάρει 2 μέρες να το φέρω εκεί που θέλω αν αλλάξω rom.
  5. vagdam

    ZTE V889S

    Πως ακριβώς εγκατεστησες αυτή την rom? Εξήγησε σε παρακαλώ γιατί την κατέβασα και δεν ξέρω πως να την βαλω.
  6. Παρέλαβα το κινητό ZTE 889s από minideal με root και ελληνικά αλλά δοκιμάζοντας το recovery είδα ότι έχει μία κινέζικη έκδοση ( όχι την Lewa ) Στο recovery αυτό μπαίνεις πατώντας Volume Down + Power και εμφανίζει μία οθόνη με 4 επιλογές στα κινέζικα χωρίς κανένα γραφικό περιβάλλον. Δοκίμασα να βάλω άλλο recovery και συγκεκριμένα κατέβασα αυτήν την rom http://www.needrom.com/mobile/zte-v889s-official-multi-langual/ και ακολουθώντας τον οδηγό του gerstavros2 έκανα flash επιλέγοντας να περάσω μόνο το recovery από την rom που κατέβασα. Η διαδικασία τελείωσε κανονικά χωρίς λάθη το τηλέφωνο όμως δεν μπαίνει στο νέο recovery με τα πλήκτρα Volume Up + Power αλλά αν δοκιμάσεις να το κάνεις κολλάει και μετά δεν ξεκινάει ούτε πατώντας μόνο το power παρά μόνο αν βγάλεις την μπαταρία. Αντίθετα με Volume Down + Power συνεχίζει να μπαίνει στο αρχικό κινέζικο recovery. Δοκίμασα με τουλάχιστον άλλα 3 recovery.img από άλλα link της ίδιας rom με το ίδιο αποτέλεσμα. Υπάρχει λύση να περάσω αγγλικό recovery στο ZTE 889s ? Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουν άλλοι δύο με το ίδιο τηλέφωνο.
  7. vagdam

    ZTE V889S

    Με την μπαταρια δεν εχω παραπονο. 5 ωρες με ανοιχτο wifi και gps , ανοιχτες εφαρμογες για internet και πλοηγηση (sygic), αρκετα τηλεφωνα και η μπαταρια στο 50% απο πληρη φορτιση.
  8. vagdam

    ZTE V889S

    Με το ηχειο κατι καταφερα δοκιμαζοντας διαφορες τιμες στο media. Με το recovery προβλημα. Δεν μπαινει καθολου στο recovery και αφου προσπαθησω αρκετες φορες μετα αργει ή δεν μπουταρει καθολου μεχρι να βγαλω και να ξαναβαλω την μπαταρια. Υπαρχει αλλο recovery να δοκιμασω ?
  9. vagdam

    ZTE V889S

    Εγώ παρέλαβα την Δευτέρα. Το τηλέφωνο για τα 52 ευρώ που έδωσα πολύ καλό. Από minideal ήρθε με Ελληνικά και root αλλά το recovery ήταν στα Κινέζικα. Δοκίμασα να φλασάρω από την rom του needrom μόνο το recovery ακολουθώντας την διαδικασία του vasilik στο post 428 και η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη αλλά το recovery παραμένει στα κινέζικα. Ξέρει κανείς μήπως πρέπει να φλασάρω όλη την rom και όχι μόνο το recovery για να γυρίσει στα αγγλικά ? Επίσης έχω ένα θέμα με τον ήχο από το μεγάφωνο του τηλεφωνου. Βίντεο, τραγούδια, ακόμα και οι οδηγίες πλοήγησης του sygic που κατέβασα στην δοκιμαστική του έκδοση ακούγονται πολύ χαμηλά. Δοκίμασα διάφορες τιμές στον οδηγό [HOW TO]Increase Speaker and Mic Volume αλλά ο ήχος δεν διορθώθηκε. Αν κάποιος τα κατάφερε και έχει δυνατό ήχο στο ηχείο ας δώσει εδώ τις τιμές που βάζουμε στο engineer mode.
  10. Παρελαβα σημερα το πρωι. Ολα καλα. Το πακετο δεν φαινοταν ανοιγμενο.
  11. 4010 βγάζει σε εμένα. 11/1 Despatched to overseas 31/1 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
  12. Το είχα διαβάσει σε άλλο forum άλλα δεν θυμάμαι που. Έχω στείλει email στην 4px.com για το τι ακριβώς σημαίνει το Local places of transhipment : GRATH όπου σε εμένα φαίνεται να είναι σε αυτή την κατάσταση από 12/1/2014 Αν απαντήσουν ότι αυτό σημαίνει άφιξη στην Αθήνα τότε μάλλον ισχύει γιατί από τις 12/1 που έφτασε το δικό μου ανοίχθηκε στις 31/1
  13. Μόλις σήμερα φάνηκε και το δικό μου 07/1 Παραγγελία 11/1 Despatched to overseas 31/1 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Τελικά μάλλον ισχύει ότι ανοίγουν σάκους 1 - 2 φορές το μήνα και γι αυτό παρατηρούμε σε άλλον να έρχεται σε 15 μέρες και σε άλλον να κάνει πάνω από μήνα.
×
×
  • Create New...