Jump to content

WhatFreedom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About WhatFreedom

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

WhatFreedom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά έχω το κινητό (sony xperia mini) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , ανοίγει δείχνει το sony xperia logo και μου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση.. και ξανά το ίδιο . Δοκίμασα και έκανα τη διαδικασία με το πρόγραμμα της sony αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα καμιά βοήθεια ?
  2. Ράγισε η οθόνη του κινητού μου. Δεν λειτουργεί η αφή οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ. Έψαξα για ανταλλακτικό στο internet και βρήκα ότι είναι σχετικά φθηνή και λέω να μπω στη διαδικασία να την παραγγείλω, το θέμα είναι πως θα την αντικαταστήσω... Υπάρχει κάποιος εδώ που έχει πάθει το ίδιο και γνωρίζει κάποιο κατάστημα στο οποίο μπορούν να μου κάνουν την επιδιόρθωση? απ' όσο ξέρω η αντιπροσωπεία της Lenovo στην Ελλάδα δεν ασχολείται. Έχει κάποιος ιδέα για το τι μπορώ να κάνω. :confused: :confused:
  3. Έχει βάλει κανείς Xposed Installer στη CM12.1 ? Αν ναι πως? :worry:
  4. Πας στο ιστορικό κλήσεων πατάς στο εικονίδιο με το πρόσωπο δίπλα από τον αριθμό που θες να αποθηκεύσεις, θα σου ανοίξει την καρτέλα του αριθμού και το ιστορικό κλήσεων της επαφής (παρόλο που δεν την έχεις αποθηκεύσει).Πανω στην γωνία δεξιά έχει το ίδιο εικονίδιο με ένα "+" από δίπλα πάτα το και σε ρωτάει αν θες να το προσθέσεις σε προηγούμενη αποθηκευμένη επαφή ή να δημιουργήσεις νεα. ;)
  5. Είχα το ίδιο πρόβλημα ένα διάστημα με το μπροστινό ηχείο. Δεν ξέρω πως και τι ακριβώς είχε γίνει πάντως μου φάνηκε ξαφνικό να χάλασε το ηχείο μου καθώς πρόσεχα την συσκευή αρκετά. Δοκίμασε την εφαρμογή Speaker Tester και παίξε με τις συχνότητες εμένα μου έλυσε το πρόβλημα και τώρα λειτουργεί άψογα.:cool: Ελπίζω να βοηθήσει
  6. Είχα την Cm11 20150228 - RC2(28 Φεβρ 2015 ) Κατεβάζω πλέον την πιο πρόσφατη έκδοση cm11 αν και έχω κάποιες απορίες.. Στo ΟΤΑ update γιατί μου έβγαζε συνέχεια Download error failed: MD5 error - Invalid download ? Δεν υποτίθεται ότι, κάθε νέο update της rom θα γινόταν μέσω ota χωρίς να flashαρουμε την rom ή κάνω λάθος?
  7. Okey.. Σε ευχαριστώ πολύ! Το κινητό άνοιξε αλλά επέστρεψαν οι κινεζιές και μάλλον βγήκε και το ροοτ ... Όχι δεν είχα βάλει custom recovery ούτε είχα αλλάξει rom..
  8. Καλησπέρα και πάλι Έχω 4.4.2 "VIBΕUΙ"_v2.0_1451_7.139.1_ST_K910 Ρουταρισμένο με rootgenious εδώ και καιρό Το πρόβλημα εμφανίστηκε χθές όπου ενώ πάτησα επανεκίνηση, αυτό έσβησε άνοιξε και κόλλησε στο σήμα της lenovo :( :( :( (όχι το for those who do, το αμέσως επόμενο lenovo powerd by android) Η μόνη ανταπόκριση που είχα όταν είχε το σήμα της lenovo είναι πως αν πατήσω παρατεταμένα το home button ανοίγει το flash και ακολουθεί μια μικρή δόνηση, το ίδιο ακριβώς κ για να κλείσει το flash. Επίσης αν πατήσω το on/off παρατεταμένα το κινητό κλείνει εντελώς. Το κινητό φορτίζει όταν το βάλω στην πρίζα κανονικά.. Είχα κολλήσει εκεί μέχρι που σήμερα κατάφερα να μπω στο lenovo-Recovey που σου δίνει τις εξής επιλογές Reboot Install update package Wipe user data Poweroff Εδώ θέλω την βοήθεια σας... Είχε κανείς το ίδιο θέμα ;Αν ναι τι οδηγίες ακολούθησε για να το λύσει; :(
  9. oκ το πρόβλημα με τα g apps λύθηκε με το gmstool! τώρα το μόνο θέμα που έχω το οποίο το είχα και πριν το update είναι πως σε πολλές εφαρμογές πχ facebook, here δείχνει λάθος τοποθεσία το gps ενώ μόνο στο google maps έχει σωστή...
  10. μπορεις να μου στείλεις download link σε παρακαλω; (για το gms tools)
  11. παίδες,αρχικά έκανα update το κινητό από το lenovo update. παρατήρησα ότι σβήστηκαν αρκετές εφαρμογές που δεν μπορούσα να σβήσω πριν μπήκαν κάτι "κινεζιες" αλλά σβήστηκαν τα gapps ή "κράσαραν" οπότε καθώς είχα ήδη αποφασίσει να το routαρω πριν το update, το "ροοταρα" με το rootgenius έσβησα και τις "κινεζιες" και τα gapps καθώς δεν δούλευαν. Τώρα θέλω να μάθω πως θα τα εγκαταστήσω ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ προσπάθησα να κατεβάσω τα gapps που έχετε ανεβάσει σε προηγούμενα post αλλα μου βγάζε broken links Θέλω reupload links σε dropbox η 4shared αν γίνεται και πως να τα εγκαταστήσω εάν η διαδικασία δεν είναι η απλή εγκατάσταση Αν ξέρετε καλύτερα από εμενα την λύση του προβλήματος δώστε ένα χεράκι ΕΧΩ 4.4.2 "VIBΕUΙ"_v2.0_1451_7.139.1_ST_K910
  12. καλησπέρα όπως προαναφέρθηκε στο minideal έχει δύο εκδόσεις k910 και k910e . Η k910e ειναι με LTE? γιατί στο minideal δεν λέει κάτι.. Θέλω να καταλήξω σε ενα απο τα 2 Έχει αγοράσει κάποιος το μονόκαρτο ? Όσο αφορά την κεραία και τις δυνατότητες της λειτουργούν κανονικά? τα δίκτυα εννοώ υποστηρίζονται εδώ ..?
×
×
  • Create New...