Jump to content

valkyrion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About valkyrion

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

valkyrion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ρε παιδια την εκπομπη του παμε γι αλλα του μπονατσου τη θυμαται κανεις? αν ναι το τραγουδι των τιτλων το θυμαται κανενας ποιο εινα? το ειχαν κανει διασκευη για το show και ελεγε: παμε γι αλλα παμε γι αλλα εεε παμε γι αλλα
  2. Γνωρίζει κάποιος να με πει ποιο τραγούδι ακούγεται στο τέλος στη εκπομπή shopping star στα credits?
  3. Δεν ξέρω αν έχουμε εδώ στο forum άτομα που ακούν μέταλ μουσική Αλλα τον τελευταίο καιρό ακούω ένα τραγούδι στον 106.5 Rock extreme, link δεν έχω αλλα η πρώτη φράση ξεκινάει με once in a forest land η broken land και ακούγεται να χει και σαν βιολί, γκάιντα κατι τέτοιο, οποίος μπορεί ας βοηθήσει.
  4. γνωριζει καποιος το τραγουδι απο τη καινουρια διαφημιση της shell? δυστυχως λινκ δεν εχω αλλα παιζει τωρα κανα διμηνο πανω κατω
  5. καλησπερα μηπως μπορει να μου πει κανεις το τραγουδι που επαιζε στους ραδιο αρβυλα στη διαφημιση λιγο πιο παλια το hello?
  6. maarinos εισαι αρχοντας αυτο ειναι το τραγουδι που ψαχνω ξερει κανεις πως λεγεται?
  7. το ξερω οτι το βιντεακι θα βοηθουσε αλλα δε βρηκα τιποτα κοιταξα και στις παλιες απαντησεις τιποτα καποιοι αναφερναν το σποτακι με τις ταινιες τοτε αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε την ιδια μουσικη.
  8. Συγγνωμη που γραφω τοσο αργα αλλα μολις εγινα μελος και κοιτουσα στα παλια. μηπως ξερει καποιος να μου πει πως λεγοτανε το τραγουδι για τη σεζον 2008 προς 09 στο STAR που εδειχνε τη Μελετη τοτε με λιγο μακρυ μαλλι ξανθο να λικνιζεται, το Δρακακη το δημοσιογραφο, το Λιατσο, αν θυμαμαι καλα και κουνουσαν χερια περα δωθε κτλ, ηταν που εδειχνε το spot για τη νεα σεζον. το τραγουδι πηγαινε καπως νταρα νταραν. οποιος το θυμαται και το ξερειας το γραψει γιατι το ψαχνω εδω και 3 χρονια.
×
×
  • Create New...