Jump to content

bilcosbill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bilcosbill

  1. Παιδια εγω το πουλαω το geek μου..γενικα δεν ειχα κανενα θεμα απο τη συσκευη ολα λειτουργουν αψογα και δεν εχει υπαρξεο ουτε μερα που να το ειχα χωρις θηκη και ζελατινη..πλεον αλλαξα δουλεια και δικαιουμαι συσκευη απο εκει..οποιος θελει ας στειλει pm και αμα μενει αθηνα να βρεθουμε να το ψαχουλεψει οσο θελει..ευχαριστω!!!
  2. ναι το βλεπω κανονικα το εικονιδιο...θα το ξανακανω κ ρουτ κ βλεπουμε!
  3. κομπλε το τικαρα να εχει προσβαση ρουτ επιλεξα το αρχειο κ παω να το κανω επικολληση στη διαδρομη system/app παταω επικαλυψη και μ πεταει οτι η εργασια απετυχε :( pfff
  4. το εκανα αλλα εκει που τσεκαρω το root explorer λεει οτι η λειτουργια δεν μπορει να εκτελεστει στο τηλεφωνο σας..το τηλεφωνο το εχω ρουταρει με βαση τη διαδικασια που ειχε ανεβει σε ενα προηγουμενο ποστ και εχω κατεβασει απειρα root checker κ ολα μ λενε οτι ειναι ρουτ το τηλεφωνο κανονικα!
  5. καλημερα παιδια..προσπαθω να βαλω το battery app κ εχω σπασει το κεφαλι μου..μου λενε ολα το explorer σχεδον οτι το system/app ειναι read only και δεν μπορω να κανω επικολληση κτλ κτλ κτλ..γιατιιιιιιιιι?
  6. Παιδιά καλημέρα..το έχω ηδη στα χέρια μου αλλά θέλω να παραγγειλω ακόμα 1..το minideal λέει out of stock..το to2c το έχει τσιμπημενο και το aliexpress κομπλε..είναι αξιόπιστο το μαγαζί γτ δεν γνωρίζω? http://m.aliexpress.com/item/1491568995.html για τσεκαρετε το κ εσεις ..ευχαριστώ εκ των προταιρων..
  7. Παιδιά συγγνώμη αλλα δεν μου τρέχει το τασκ Κίλερ απο το battery doctor..μονο αυτό μέχρι τώρα..μου κολλάει όταν το παταω κ δεν κανει τίποτα..επίσης απο minideal ουτε εμένα το ρουταραν τα κινεζοπουλα Παιδια τα apn δεν μπορω να τα φτιαξω με τιποτα..καποιος να στειλει ενα screenshot γιατι κοντευω να τα σπασω..η εταιρεια μ ειναι cosmote ακολουθησα αυτο το link αλλα δεν καταλαβαινω το gprs apn και το dns που ειναι :@ :@ :@ http://androidhellas.com/forum/index.php?/topic/289-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-apn-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-cosmotevodafonewind/
  8. Φιλέ το κινητό είναι τουμπανο..η κάμερα αρκετά καλη και στη νύχτα φωτογραφίζει αρκετά βαθιά με το φλας..απο εφαρμογές οοοοοτι έχω κατεβάζει το τρέχει άψογα..γορίλα δεν έχει το κινητό μην ψαχνεστε και γενικά η αφή του θαθρλε λίγη βελτίωση..το κινητό στο χερι ειναι τουμπανο και στο χρωμα γκρι που το έχω εγώ είναι πολύ εντυπωσιακό..
  9. Παιδιά καλησπέρα..το παρέλαβα χθες το τηλέφωνο αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ απο τα mb που έχω..θέλει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο?σκίζει πάντως το τηλ πολύ γρήγορο και πολύ καλά τρεχει όλες τις εφαρμογές..αλλά θα ήθελα επίσης να μου πείτε πως βλέπω αν μου το έχουν ρουταρει γτ δεν έχω ιδέα..
  10. http://www.ebay.co.uk/itm/32GB-Genuine-SanDisk-Class-10-MicroSD-SD-Memory-Card-Smartphone-Tablet-Camera-/321302000973?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item4acf17754d κανει αυτη λετε?εχετε να μου προτεινετε μηπως καμια αλλη μαρκα η τι class ναναι η καρτουλα κτλ κτλ κτλ???
  11. εχεις να μου προτεινεις κατι η να μου στειλεις ενα pm με ενα λινκ???ευχαριστω αδερφε!
  12. παιδια αυτη ειναι καλη γιαυτο το κινητο?γιατι δεν κατεω.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047
  13. παιδια πιστευω να καναμε σωστη επιλογη..εμενα εχει φυγει απο τσα'ι'να απτις 17/1..αντε να δουμε!
×
×
  • Create New...