Jump to content

DrPhil2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DrPhil2

  1. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Ναι φαίνεται να μην δουλεύει το SuperUser που έχουν βάλει διότι και το titanium backup λέει ότι δε βρίσκει root rights !!! Δε ξέρω λέω να δοκιμάσω το SuperSu !!! Έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη ιδέα από rootarisma !
  2. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Φίλε, δε μαλώνει κανείς. Απλά ενημέρωση κάνουμε όταν γνωρίζουμε κάτι σε ανθρώπους που ρωτούν. Εγώ απλά έκρινα σωστό να προλάβω τον φίλο που είπε για μνήμη SDHC και ειλικρινά δε ξέρω αν την υποστηρίζει το V975 !!!
  3. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Αυτό το είχα διαβάσει και εγώ αλλά στην αγορά υπάρχουν και π.χ. 32GB που δεν είναι SDHC αλλά απλά SD !!! Τι να σου πω. Εγώ παρήγγειλα απλή SD των 32GB. Τώρα αν απλά δεν αναγράφει ότι είναι και HC τι να σου πω !!!! Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι οι SDHC πρέπει να υποστηρίζονται από τις συσκευές με το σήμα SD2.0 ή να αναγράφουν ρητά το SDHC !!
  4. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    bilcosbill προσοχή. Η microSD που αναφέρεις είναι Micro SDHC --> SDHigh Capasity Στη θέση που μπαίνει η microSD του ΖΤΕ V975 δε λέει SDHC . Άρα μάλλον υποστηρίζει μόνο απλή SD. Σε ερώτησή μου στο Minideal μου είπαν ότι αναγράφει στα specs μόνο SD και όχι SDHD τύπο !!!! Τώρα, μη συγκρίνεται Intel ATOM με MTK. Όπως είπε και κάποιος άλλος η μέρα με την νύχτα. Θα το πω απλά η Intel θα τους καταπιεί αργά ή γρήγορα όλους όπως στους Η/Υ. Αρκεί να κτυπήσετε στο youtube όποιο ΜΤΚ 4 πύρηνο στα 1.3 ή 1.5 ή ότι άλλο για να δείτε τα benchmarks !!!! Έχει και φωτιζόμενα κάτω πλήκτρα και λεντάκι που αναβοσβήνει τόσο στις αναπάντητες όσο και στα εισερχόμενα μηνύματα και emails. Εγώ είχα πριν SAMSUNG DUO S. Απλά η μέρα με την νύχτα. Θέμα ασυμβατότητας δεν έχω μέχρι τώρα δει. Όσες εφαρμογές και αν έβαλα και σχεδόν όλων των τραπεζών λειτουργούν κανονικά χωρίς προβλήματα.
  5. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Εγώ έβαλα το BatteryDoctor που σου κάνει και άλλα πράγματα (από google store) και το εμφανίζει σε κυκλάκι πάνω αριστερά. Αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι άλλο δε ξέρω.
  6. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Ναι έχει 2G RAM (άλλωστε όλοι το έλεγαν γιατί να μην ήταν). Το βλέπεις μέσα από τα settings στα storage. Για κάποιον που ρώτησε αν ζητούμε το root κτλ εγώ από minideal που το αγόρασα δε ζήτησα ΤΙΠΟΤΑ. Όλα τα έκαναν αυτοί μόνοι τους (και Greek language και Root και Google Apps). Το έχουν πιάσει το νόημα οι κινέζοι !!!!
  7. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Η μπαταρία κρατάει μια χαρά για 5''. Με αρκετή χρήση (για πρώτη φορά), με ενεργοποιημένο wifi για να μπαίνω στο διαδίκτυο και να τραβάω τα email μου (το απενεργοποιώ όταν δε κατεβάζω κάτι) κρατά πάνω από μια ημέρα. Ο οθόνη που ρώτησε κάποιος φίλος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ με ζωντάνια στα χρώματα (δε ήμουν διστακτικός απλά είπα να μη δώσω σε όλα τα χαρακτηριστικά έμφαση για να διαπιστώσετε και εσείς ότι το κινητό απλά τα σπάει όπως λέμε "κοινώς" !!!!) Τα υλικά αρκετά καλά, λεπτό, ελαφρύ και χωρίς μέχρι τώρα ασυμβατότητα με καμία εφαρμογή που του έβαλα. Τα κινεζάκια μου έβαλαν και θήκη και screen protector !!! Όσο αφορά η ένταση του ηχείου την κρίνω ως αξιοπρεπή ως πολύ καλή έχοντας ακούσει κάποια άλλα κινητά. Πιστεύω να κάλυψα όλες τις ερωτήσεις. ΥΣ: Για φωτό ίσως αργότερα αν βρεθώ σε σημείο που μπορώ να το κάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά ξέχασα να πω ότι λόγο της τεχνολογίας της οθόνης "μονού στρώματος" η απόκριση γίνεται απλά και μόνο με τον "αέρα" του δακτύλου πάνω στην οθόνη. Έγραψα "αέρα" για να δώσω έμφαση στην απίστευτη απόκριση που έχει το κινητό στα touch ενώ κάτι άλλα που έχω δοκιμάσει (SAMSUNG κτλ) τα πατάω δέκα φορές !!!
  8. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Το GPS το άνοιξα όπως ήρθε. Χωρίς να κάνω τίποτα άλλο !! Τι να σου !!! Με αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να μπορέσουμε κάποτε να πάρουμε κινητό ανάλογων δυνατοτήτων !!! Πάρε το με το καλό στα χέρια σου γιατί οι απόψεις είναι και υποκειμενικές και εσένα κάτι να σε χαλάει !!!
  9. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Ευχαριστώ. Wifi τέλεια. ~ 2 δευτερόλεπτα να συνδεθεί. Το GPS επίσης αρκετά καλό χωρίς προβλήματα στην Αθήνα που το δοκίμασα για λίγο βέβαια. Χρόνο σύνδεσης δε κράτησα αλλά δεν υπερβαίνει τα συνήθη !!! Ήχος κρυστάλλινος βέβαια επειδή το ηχειάκι βρίσκεται στο πίσω και κάτω μέρος αν είναι ακουμπισμένο με την πλάτη (ως συνήθως) έχουμε ένα μικρό θέματάκι ΑΛΛΑ ΔΕ με χαλάει καθόλου μπρος στα απίστευτα χαρακτηριστικά του. Πιστεύω να σε κάλυψα και με το καλό να το πάρεις και εσύ στα χέρια σου.
  10. DrPhil2

    ZTE V975 geek

    Το έχω στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα. Παραγγελία από Minideal. Το κινητό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Όλα όσα λέει τα διαθέτει. Από ταχύτητα τι να πω. Δε κολλάει πουθενά. Οθόνη αρκετά καλή ως πολύ καλή. Κάμερα όσοι την είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Έκανα antuntu τεστ και μου βγάζει 22690 !!!!! !~5 μόνο κινητά το περνούν με τα διπλά και τριπλά λεφτά. Θα πάθετε απλά πλάκα. Έρχεται όντως ρουταρισμένο, διαθέτει Ελληνικά και επίσης έχει φορτωμένο το google play. Αυτά.
×
×
  • Create New...