Jump to content

sfr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sfr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο γερμανικό technikdierkt πωλείται 126 ευρώ, συν κάτι για το καλώδιο σύνδεσης με το PC.
  2. Καλορίζικη η μηχανή και καλές φωτογραφίες φίλε! Κοίτα και στο ελληνικό http://www.dpgr.gr για να πάρεις πληροφορίες για χειρισμούς και φωτογραφικές τεχνικές! ;)
  3. Παίδες, θέλω να θέσω μια ερώτηση: Ενδιαφέρομαι για κινητό της Motorola, 3ης γενιάς, χωρίς φωτογραφική μηχανή, έχω αρκετές και καλές ... Να έχει βέβαια μνήμη για 300-400 διευθύνσεις κτλ. και άλλα ψιλοτέτοια! Ποιο μοντέλο προτείνετε ως κατάλληλο για μένα? :confused:
  4. Αυτές και άλλες απορίες θα σου λυθούν αν διαβάσεις στο εξειδικευμένο site για ψηφιακές http://www.dpgr.gr/forum/index.php Καλή πρωτοχρονιά σε όλες και όλους και καλό 2004 ...
  5. Κι εσύ στο forum του http://www.dpgr.gr/ για να πάρεις σφαιρική απάντηση ... :D :D
  6. Αφού δεν έχουμε δρόμους, δεν έχουμε συγκοινωνίες, δεν έχουμε νοσοκομεία, δεν έχουμε σχολεία, πώς να έχουμε τηλεφωνικά κέντρα με δυνατότητες διαδικτύου? Μην τα θέλουμε όλα, ε? :worry:
  7. Πέρυσι σκέφτηκα να γράψω κάτι σε δισκέτα, μετά από πολλά χρόνια και διαπίστωσα ότι ο οδηγός είχε μέσα 2 δάκτυλα σκόνη και φυσικά δεν κουνιόταν τίποτα ... Ήταν και η τελευταία φορά που προσπάθησα ... :D Πιστεύω ότι το μέλλον βρίσκεται στα εξαρτήματα χωρίς κινητά μέρη, γίνονται και φθηνά με τον καιρό :cool:
×
×
  • Create New...