Jump to content

mits0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mits0s

  • Ημ. Γέννησης 29/08/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mits0s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γεια σε ολους μπαινω κατευθειαν στο θεμα Η δουλευεω σε μια εταιρεια και μου χορηγει ταμπλετ απο κοτσοβολο εως 300 ευρω το λοιπον εχω μπανισει το acer switc 10 που ειναι λαπτοτ με αποσπομενη οθονη η χρηση που θα του κανω θα ειναι κυριως office fecebook you tube.δεν με ενδιαφερει το gaming και τα βαρια προγραμματα απλα πραγματα θελω να κανω. οσο αφορα την μνημη αμα το βαζω σκληρο δισκο θα εχει καποιο θεμα γιατι ειδα πως ειναι μικρη ??.?η ερωτηση ειναι να παρω κατι τετοιο ηηηηη ενα ταμπλετ με πληκτρολογιο??.Συγγμωμη κιολας αλλα δεν το κατεχω το θεμα pc καθολου. δηλαδη στα λευτα αυτα παιρνω καποιο ταπλετ που ειναι καλυτερο απο το switc???μπορει να ακουγονετ γελια αυτα αλλα δεν ιδεα ευχαριστω εκ των προτερων
  2. Ρε παιδια σορρυ κιολας είμαι καινούργιος πως μπορω να κατεβασω την black????
  3. Ευχαριστω φιλε μου καταλαβα Αντε να το παρω να δω γιατι εχω πολλες αποριες...
  4. ποση ωρα αδερφε μου το αφηνεις για πρωτη φορα και ένα άλλο που ηθελα να ρωτησω από θεμα λειτουργιας και αυτά που διαβαζω εδώ του κανω εγω καπιοα αναβαθμιση το βαζω στο ιντ ενημερώσεις ηηη το ανοιγω και το δουλευω κανονικα??
  5. το παραγγειλα και εγω και αυριο θα το εχω πρωτα ο θεος Απλα παιδια επειδή είναι το πρωτο μου smartophone και δεν ξερω σχεδόν τιποτα το αφηνω να φορτισει βαζω την καρτα μεσα και μετα θελει κατι άλλο μη γελατε είμαι ασχετος απλα πες τε μου αν πρεπει να κανω κατι.
  6. το σκεπτομαι να το παρω....
×
×
  • Create New...