Jump to content

gcave

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gcave

  • Ημ. Γέννησης 20/03/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

gcave's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. .κάτι τελευταίο. ..πως κάνω αντίγραφα ασφαλείας επαφών ,άλμπουμ ,pdf κλπ.? να αφαιρέσω την sd πριν προβώ σε εργοστ/ρυθμίσεις?
  2. παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. πριν περίπου 5 μήνες έκανα αναβάθμιση σε 4,3. το κινητό έγινε τόσο μα τόσο αργό. .σε όλες τις εφαρμογές(τηλ -επαφές -καμερα-άλμπουμ κλπ). στο ίντερνετ ειδικά με σύνδεση δεδομένων από τον παροχο θέλει 4 με 5 λεπτά να φορτώσει μια σελίδα. δεν το έχω φορτωμένο με εφαρμογές και η μνήμη συσκευής και sd έχουν υπεραρκετό χώρο ακόμη.
  3. Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω μερικά προβληματακια και θα ήθελα την βοήθεια σας. Χριστούγεννα αγόρασα το κινητό. Ελληνικό. Με το που το ξεπακεταρα έκανα αμέσως αναβάθμιση σε 4,3 (ota). Γενικά είμαι ευχαρισημενος αλλά η μπαταρία του κρατά με το ζόρι 24 ώρες. 5 ωρες ειναι η αντοχη της μπαταριας οταν σερφαρω. Και πολλές φορές κολλάει (δεν "ακουει" κανενα πλήκτρο και ανάβει το λαμπάκι πάνω αριστερά σε μπλε χρώμα. Ο μόνος τρόπος για να το ξεκολλήσω είναι να βγάλω την μπαταρία. Δεν υπάρχει πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων . Τέλος πάει πολύ αργά όταν ανοίγω τα δεδομένα της εταιρίας για το ίντερνετ. Σε αντίθεση με το κατά πολύ μικρότερο LG hub που είχα πριν. Μπορω να κανω κατι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω μερικά προβληματακια και θα ήθελα την βοήθεια σας. Χριστούγεννα αγόρασα το κινητό. Ελληνικό. Με το που το ξεπακεταρα έκανα αμέσως αναβάθμιση σε 4,3 (ota). Γενικά είμαι ευχαρισημενος αλλά η μπαταρία του κρατά με το ζόρι 24 ώρες. 5 ωρες ειναι η αντοχη της μπαταριας οταν σερφαρω. Και πολλές φορές κολλάει (δεν "ακουει" κανενα πλήκτρο και ανάβει το λαμπάκι πάνω αριστερά σε μπλε χρώμα. Ο μόνος τρόπος για να το ξεκολλήσω είναι να βγάλω την μπαταρία. Δεν υπάρχει πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων . Τέλος πάει πολύ αργά όταν ανοίγω τα δεδομένα της εταιρίας για το ίντερνετ. Σε αντίθεση με το κατά πολύ μικρότερο LG hub που είχα πριν. Μπορω να κανω κατι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω μερικά προβληματακια και θα ήθελα την βοήθεια σας. Χριστούγεννα αγόρασα το κινητό. Ελληνικό. Με το που το ξεπακεταρα έκανα αμέσως αναβάθμιση σε 4,3 (ota). Γενικά είμαι ευχαρισημενος αλλά η μπαταρία του κρατά με το ζόρι 24 ώρες. 5 ωρες ειναι η αντοχη της μπαταριας οταν σερφαρω. Και πολλές φορές κολλάει (δεν "ακουει" κανενα πλήκτρο και ανάβει το λαμπάκι πάνω αριστερά σε μπλε χρώμα. Ο μόνος τρόπος για να το ξεκολλήσω είναι να βγάλω την μπαταρία. Δεν υπάρχει πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων . Τέλος πάει πολύ αργά όταν ανοίγω τα δεδομένα της εταιρίας για το ίντερνετ. Σε αντίθεση με το κατά πολύ μικρότερο LG hub που είχα πριν. Μπορω να κανω κατι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Έχω ανέβει σχεδόν σε όλα τα βουνά της Ελλάδας. .από όλους τους σπηλαιοσύντροφους μόνο εγώ έχω σήμα και μιλώ ακόμη και στον Όλυμπο ως τα 2,400 μέρα υψόμετρο..γιατί φυσικά έχω wind. .να μην ακούω για cosmote! Ερώτηση. .πως φεύγει από το κινητό το παλιό logo που ήταν Tim και να γίνει wind?
  7. Μετά από ενημέρωση λογισμικού (φορούσε την 4.0) σε 4.3 διαπίστωσα ότι το wifi έγινε πιο δυνατό αλλά η κάμερα έχασε την ζωντάνια της , το πληκτρολόγιο στα sms στα ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία ,υπάρχει μόνο το πληκτρολόγιο της Samsung από προεπιλογή και δεν υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής σε πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων. Εχω ανοιχτα τα παντα απο τις 10 το πρωι και η μπαταρία του είναι στο 20% τώρα , μετά από 6,5 ώρες δηλαδή . Είναι καλά? ??
  8. gcave

    Sony Xperia T

    Φίλοι μου για σας.ειμαι καινουριος εδω, και χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ την βοηθεια σας. Την περασμενη Παρασκευη αγορασα το xperia xp. δεν ειχα ψαξει καθολου για αγορα κινητου,το κινητο ειναι καλο και μ αρεσει ΑΛΛΑ αντιληφθηκα οτι το wi-fi ειναι τοσο αδυναμο που κοβεται στα 5 μ μεσα στο σπιτι μου,η καμερα αν και 8αρα σε συγκριση με αλλα κινητα με 5MP ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη(αν και η οθονη εχει πολυ ωραια χρωματα).εχω το δικαιωμα της επιστροφης στο καταστημα ως και αυριο για να παρω καποιο αλλο.Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει τον κοπο να περιμενω για ενα νεο update η απλα να το παω πισω και να παρω κατι αλλο???Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...