Jump to content

tver100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tver100

  1. Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Στο toytomi δεν βλέπω να δίνεις καμιά ευκαιρία! Αφού όπως λες ο θόρυβος πιθανότατα να οφείλεται στην εγκατάσταση και το Hitachi ειναι στην ιδια κατηγορία με το Mitsubishi ή τουλάχιστον πάρα πολύ κοντά , τότε να κρατήσω την διαφορά για τον εγκαταστάτη!
  2. Παιδιά μια βοήθεια για να δώσω παραγγελία μέχρι την τρίτη. ειμαι μεταξυ του http://www.apothema.gr/toyotomi-akira-premium-gan-gag-a70ivl-inverter-78343p και του http://www.apothema.gr/hitachi-rak-60ppa-rac-60wpa-inverter-76028p. Εαν κάποιος έχει να μου κάτι περισσότερο για τα παραπάνω μοντέλα , θα ηταν μεγάλη βοήθεια. Επίσης εαν υπάρχει κάποιο πιο κατάλληλο απο τα παραπάνω για χωρο 40-45 τμ. Οροφή τα 1100 ... αντε πολύ βαρια τα 1200 για το hitachi διαβασα εδω http://www.skroutz.gr/s/2862296/Hitachi-RAK-60PPA-RAC-60WPA.html?keyphrase=hitachi-rak-60ppa οτι εχει πολύ θόρυβο και με κόλλησε λιγάκι. Ευχαριστω
  3. Δυο ή τρεις , δεν θυμάμαι ακριβως , ψυκτικοί μου εχουν πει μεχρι τωρα οτι θέλω για τον χωρο μου των 40-45 τμ απο 18000 εως 24000 btu . Πέρασα απο ενα κατάστημα ΣΕΗΟΣ και ρώτησα και μου είπε οτι με 12000 ειμαι μια χαρά. Και οτι με ενα toyotomi και μαλιστα made in japan θα ειμαι εντάξει. Τι να πιστέψω τελικά;
  4. Αυτό ειναι η ουσία. Αν είναι να δώσεις τα παραπάνω χρήματα που κοστίζουν τα δαπέδου, τουλάχιστον να εχεις παρόμοιες "επιδόσεις". Ελπίζω να έχει κάποιος εδω μέσα μια εμπειρία παραπάνω ..
  5. Καλημέρα σε όλους. Ενώ έχω καταλήξει σε μοντέλο και btu για ένα χωρο περίπου 45 τμ , εχω την σύζυγο που μπαίνει στην μέση και μου ζητά να κοιτάξω για κλιματιστικό δαπέδου. Υπ’οψιν ότι θέλει να το βάλει και πίσω από ένα καναπέ για να μην φαίνεται. Αυτά που βρίσκω είναι τα: http://www.airconenergy.gr/gr/el/products/gs-xp18fgr και http://www.airconenergy.gr/gr/el/products/raf-50rpa-rac-50fpa-dapedoy-inverter Αυτά μπορούν να καλύψουν τον χώρο μου; Τα χαρακτηριστικά τους λένε για μέχρι 42 τ.μ. Αν μπορεί κάποιος , ας απαντήση. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...