Jump to content

mfilos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mfilos

  • Ημ. Γέννησης 28/10/1978

mfilos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. :O Deyan my hero! Ευχαριστώ πολύ. /cheer
  2. Πολύ καλό παιδιά, να είστε καλά. Μέχρι στιγμής (κατοχή 1 μήνα τώρα) δεν έχω δεί κάτι το ανησυχητικό (αν εξερέσεις κανα soft reset κατά το κλείσιμο του iGo κάποιες φορές) αν και μου λείπει πάρα πολύ το IntelliDialler του S100 της Ace. Ξέρετε μήπως αν βγαίνει και σε WM2005 με υποστήριξη ελληνικών όπως το ενσωματωμένο της Ace?
  3. Φίλε μου μήπως έβαλες κάποιο πρόγραμμα που κάνει Record σε mp3? Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μόλις το έβγαλα λειτουργούσε όπως πρίν. Ελπίζω να το βρείς και με το uninstall να σου παίξει για να αποφύγεις το Hard Reset.
  4. Παιδιά μετά από πολυ κόπο έχω καταφέρει να έχω 10MB Storage και 31,5 ΜΒ Programs στο Boot βέβαια με αρκετά προγράμματα πειραγμένα στην SD. Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις 1) Μπορώ να βάλω στην SD όλα τα Themes (.tsk) και στο Settings-->Today να μου τα εμφανίζει στην λίστα. Έψαξα στην Registry αλλά δεν βρήκα κάποιο path. Μόνο στο Windows και στο My Documents παίζουν 2)Τι άλλο άχρηστο μπορώ να σβήσω για να κερδίσω χώρο? Ευχαριστώ και πάλι...!
  5. Λοιπόν παιδιά όπως λέγαμε και στον στρατό... Και Μπορέλι να παίζει το ROM της i-mate στο Qtek S100. Μου πέταξε ένα μήνυμα λάθους ότι δεν είναι συμβατό το ROM μου με αυτό που θα εγκαταστήσει. Αν ξέρει κάτι κάποιος ας μου το πεί. Μέχρι τότε ACE Hellas και ξερό ψωμί
  6. Παιδιά συμβουλή... Κατέβασα την έκδοση του νέου Firmware από τα links που δώσατε και το σκέφτομαι! Τι να κάνω, να αναβαθμίσω με ROM της I-mate ή να κρατήσω το τελευταίο της Qtek? Το Τ9 δεν το χρησιμοποιώ αλλά μου άρεσε περισσότερο το πληκτρολόγιο της ACE από το Resco. Απο θέμα MB της ROM μήπως είναι πιό ελαφριά της I-mate? Ευχαριστώ και πάλι
  7. Παιδιά καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση πειράζοντας την Registry: 1) Να αλλάξω το Path των Notes που είναι χύμα στο My Documents 2) Να αλλάξω το Opacity στις φωτογραφίες που βάζεις για wallpaper μιας και όποια βάζω την κάνει σαν υδατογράφημα και δεν μου αρέσει. Ευχαριστώ και πάλι...
  8. Τι έγινε ρε παιδιά? Τα έβγαλε η imate τα ROMS από το Site? Δεν παίζει κανένα σήμερα!
  9. Φίλε Minotavre στο ίδιο Laptop κάνω ActiveSync στην δουλειά και στο σπίτι. Τέσπα θα το ξανακοιτάξω. Αξίζει επι ευκαιρία να κάνω flash στην ROM του S100 με αυτή του JAM? Με τον ελληνικό Keyboard Driver της ACE Hellas είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Και κάτι ακόμα... Είδα στον φάκελο \Windows κάτι τεράστια και πολλά αρχεια MsgQueue.... που το καθένα είναι 2.72MB!!! Τα χρειάζομαι ρε γαμώτο?
  10. ...και κάτι άλλο. Πως στο καλό μπορώ να αλλάξω το IP του πιπισιού μου? Όταν είμαι στην δουλεία και κάνω BT ActiveSync βλέπω Internet μια χαρά μέσω Proxy Server αλλά όταν πάω σπίτι και κάνω Dial Up δεν μπορώ με τίποτα να δώ Internet. Καμία γνώμη κανένας?
  11. Πάντως παιδιά και όχι πως με καίει, γιατί και με Bluetooth handsfree, αλλά και με Bluetooth ActiveSync παίζω μια χαρά αλλα... τα BT Tools (σε οποιαδήποτε έκδοση τους) πιστεύω ότι με το τελευταίο ROM της ACE Hellas δεν παίζουν σωστά. Το Firmware μου είναι : ROM version: 1.06.00 WWE ROM date: 01/06/05 Radio version: 1.05.00 Protocol version: 1337.39 ExtROM version: 1.06.115 WWE GR: 1.1.2 (11/02/05) Το αναφέρω για να μη νομίζουν οι ομοιοπαθείς ότι κάτι κάνουν λάθος ή κάποιο πρόβλημα έχει το PPC τους.
  12. Η ερώτηση μου Alexkass αφορούσε αν είδες, τι GPS και τι Software είναι συμβατο με το S100. Απλά ο Minotavros έκανε τα σχόλιά του τα οποία τα έχω δεί και στο forum του Destinator3 (Έτσι για να μην απασχολώ το thread με ανούσιες ερωτήσεις!) Ευχαριστώ και πάλι M.
  13. Thanks παιδιά! Έχει η NGI πακέτο το Destinator3 με το Holux αλλά απ'ότι διάβασα υπάρχουν και πολύ καλύτερα. Θα δώ για το Fortuna φίλε Minotavre και αν έχω καμιά απορία θα ρωτήσω. Η αναβάθμιση στα 128 απ'ότι είδα στο Expansys πάει 180 ευρουλίνια οπότε χλωμό. Εσύ nlambro πού την έκανες και πόσο πήγε το μαλί?
  14. Παιδιά για να αλλάξουμε θέμα (μην με βρίσετε και μενα!), θέλω να ρωτήσω για GPS και έγω και έχω δίλημα στο να διαλέξω SD GPS ή Bluetooth GPS. Απ'οτι έχω διαβάσει οι περισότεροι χρησιμοποιείτε Bluetooth με το Destinator3. Ποιό θεωρείτε ότι είναι καλύτερο Hardware και απόλυτα συμβατό. Διάβασα επίσης ότι το Destinator3 δεν είναι και ότι καλύτερο για εξωτερικό. Ισχύει αυτό? Επειδή δεν περισεύουν και πολλά για να αγοράζω και Tom Tom και Destinator3! Ενας φίλος μου χρησιμοποιεί Tom Tom με iPAQ και SD GPS της Pretec και είδα ότι παίζει μια χαρά. Please αν μπορείτε πείτε... Φίλε Minotavre είσαι ωραίος...!
  15. Παιδιά για GPS ποιό είναι καλύτερο. Bluetooth ή SD. Βασικά είδα σε έναν φίλο μου που είχε iPAQ με ένα SD GPS της Pretec και έπεζε πολύ καλά αλλά δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν. Ποιά η γνώμη σας?
×
×
  • Create New...