Jump to content

pasxalis_q

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pasxalis_q

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

pasxalis_q's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο rainbow δοκίμασα ένα mini hdmi - hdmi equip καλώδιο 2 μέτρων και δούλεψε μια χαρά. Στις ρυθμίσεις του tablet ΣΥΣΚΕΥΗ >HDMI ενεργοποίησα το hdmi (turn on hdmi) και έπαιξα λίγο με τα resolution (δεν θυμάμαι ποιο λειτούργησε).
  2. pasxalis_q

    Jiayu G4

    Έστειλα mail στη minideal για το led. Μου απάντησαν σε άπταιστα αγγλικά "Did it work well befor when you receive it? Or it can't work when you receive it. Please try to restor the factory settings. I'm waiting your reply." Δηλαδή με factory reset υπάρχει η πιθανότητα να φτιάξει? Θα το δοκιμάσω και αυτό και βλέπουμε.
  3. pasxalis_q

    Jiayu G4

    Έχω το g4 1/4 3000mAh περίπου 2 μήνες. Παρατήρησα ότι το led δεν ανάβει. Δεν θυμάμαι να το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Έχω τη ρομ του minideal και δεν έχω πειράξει κάτι. Είναι ζήτημα hardware και αν ναι, αξίζει να το ανοίξω ή το πιθανότερο να προκαλέσω μεγαλύτερη ζημιά; Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει;
  4. pasxalis_q

    Jiayu G4

    Κανένας δεν την"έσωσε" κάπου;
  5. pasxalis_q

    Jiayu G4

    Συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά μήπως υπάρχει κάπου η ρομ από το Minideal?
  6. pasxalis_q

    Jiayu G4

    Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας Έχω το G4 3000 mAh με την ρομ minideal εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Τις τελευταίες μέρες η μπαταρία τελειώνει σε λίγες ώρες με σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ χρήση. (2- 3 τηλέφωνα) Όλα είναι κλειστά (Wifi, Gps) κλπ. Δεν βλέπω να εκτελείται τίποτα. Στα settings --> battery δείχνει ότι το 75% της κατανάλωσης αφορά το android system, 13 % cell standby και 13% phone idle Το αστείο είναι ότι η μπαταρία δεν προλαβαίνει να κάνει σκαλοπάτι όπως παλιότερα γιατί απλά εκφορτίζεται ταχύτατα! Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  7. pasxalis_q

    Jiayu G4

    Χρόνια πολλά σε όλους! Σκέφτομαι να κάνω δώρο το g4 (3000 mAh) σε κάποιον, που εκτιμάει την αυτονομία σε ένα κινητό. Δεν θέλει όμως να ασχοληθεί μετά με ρομ, φλασαρίσματα κλπ. "Κάνει" αυτό το κινητό; Όσοι το πήρατε είστε ευχαριστημένοι ή σας βγάζει προβλήματα; (Σαν δεύτερη επιλογή έχω το red rice αλλά με προβληματίζει η μπαταρία του).
×
×
  • Create New...