Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Βρήκαμε εγώ και ο σύζυγός μου ένα ψητοπωλείο προς πώληση 70 τμ περιπου, γνωστό όνομα επί χρόνια από τη δεκαετία του '70. Ο κύριος το πουλάει στα 7000 Ευρώ όπως είναι διότι βγαίνει σε σύνταξη και γενικότερα έχει κουραστεί.
Σας παρακαλώ, διότι έχουμε μπει στη διαδικασία να το σκεφτόμαστε σοβαρά, πως να το χειριστούμε, τι να ψάξουμε ακριβώς σχετικά με αυτό το μαγαζί, τι να ρωτήσουμε αυτόν τον άνθρωπο. Πάνω κάτω ξέρουμε τι χρειάζεται από αναλώσιμα, από delivery, τεβε, ρεύμα, νερό, προμηθευτές ( αν και εκεί χρειάζομαι βοήθεια ). Ότι μπορείτε πείτε μου.
Δεν έχουμε ασχοληθεί ξανά με το αντικείμενο αυτό.
Ευχαριστώ