Jump to content

stelioscdn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelioscdn

  • Ημ. Γέννησης 13/08/1949

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Bell Canada, μόνο Internet στο κινητό

stelioscdn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γνωριζω ελαχιστα περι της σημερινης τεχνολογιας σε συγκριση με τους σημερινους νεοτερους απο μενα.

    Ισως ομως καποιοι να βρουν ενδιαφερον τον τροπο που χρησιμοποιω για τις τηλεπικοινωνιακες μου δραστηριοτητες και να επωφεληθουν, κυριως οικονομικα.

    Σας παραθετω τα sites που χρησιμοποιω τις υπηρεσιες τους με επιτυχια και οικονομια εδω και μερικα χρονια..

    http://www.fongo.com (Καναδικο αλλα και παγκοσμιο) http://www.ring.to (αμερικανικο αλλα και παγκοσμιο) http://www.voipyo.com (μισο σεντς (περιπου) / λεπτο ομιλιας σε ελληνικα κινητα και σταθερα) http://www.freevoipdeal.com (παρομοιο με το προηγουμενο για κλησεις στην Ελλαδα και οχι μονο).

    Ευχομαι οσοι δεν τα γνωριζεται να επωφεληθειτε οικονομικα οπως εγω εδω και χρονια.

    Ουτε συμβολαια , ουτε καρτοκινητα. Μονο μια καλη συνδεση Internet στο κινητο η στο σπιτι/γραφειο.

    Αν εχετε αποριες και μπορω να απαντησω, ευχαριστως να το κανω.

  2. Eγω το εχω αγορασει (Μαυρο Nexus 5, 32αρι) πανω απο μηνα στο Τοροντο Καναδα, θα φυγω στις 4 Ιανουαριου 2015 και ακομα ειναι 4.4.4...! Δεν το περιμενα να καθυστερει τοσο πολυ. Αναρωτιεμαι οταν καποια στιγμη(?) εμφανιστει η ΟΤΑ αναβαθμιση τι θα ειναι. Θα ειναι 5.0.0 ή 5.0.1 ή 5.0.2 ? Ξερει κανεις κατι πανω σ' αυτο ?
  3. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
  4. Γεια σας, Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Τορόντο Καναδά. Αρκετές μέρες πριν παρήγγειλα στο Καναδικό Google store ένα Nexus 5 και λίγο αργότερα ένα ακόμα (32GB) αυτή την φορά. Το μεν πρώτο πήρε τις αναβαθμίσεις πολύ σύντομα αυτόματα (από 4.4.4 σε 5.0.1) το δευτερο μέχρι αυτή την στιγμή , παραμένει στο 4.4.4 (!). Ξέρει κανείς εάν θα έλθει η αναβαθμιση ποτέ μέσω ΟΤΑ , για να ελπίζω.. Να την βάλω μόνος μου δεν είναι οτι καλύτερο , μια και δεν το έχω ξανακάνει (είμαι 66 χρονών). Σας ευχαριστώ stelioscdn
  5. Ναι, η μπαταρία στο Nexus 5 κρατάει περισσότερο απο το Nexus 4 , κάνοντας την συνήθη χρήση όπως πάντα. Γενικά κρατώ την μπαταρίες λιθιου πάντα φορτισμένες (μεταξύ 80~100%) χρησιμοποιώντας μια μπαταρία/φορτιστή με δυνατότητα ενσύρματης ή ασύρματης (επαγωγικά) φόρτισης του Nexus 4 & 5 που έχω. Απο την πείρα μου (ειμαι συνταξιούχος ηλεκτρολόγος) υποστηρίζω αυτη την μέθοδο και δεν ειχα ποτέ προβλημα με τις μπαταρίες. Τον φορτιστή/μπαταρία τον εχω αγοράσει απο ενα e-shop στο Μαρούσι.
×
×
  • Create New...