Jump to content

stakt88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by stakt88

  1. Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα το κονβετορα αυτό από το eBay.μεταφέρει κανονικότατα την εικόνα και ήχο απλώς Θέλω να απενεργοποίησΩ την εικόνα από το ταμπλέτ ώστε να παίζει μόνο στην τηλεόραση γίνεται?
  2. Παραπάνω δίνω λινκ για το επίσημο θέμα.. έχεις γράψει εκει.

    Επίσης 1 2 σελίδες πίσω στο επίσημο εξηγώ αυτό ακριβώς.

     

    Φίλε μου δεν έχω δει άμα το έβλεπα Δεν θα ξανά Ρωτούσα θα μπορείς να νε βοηθήσεις γιατί Δεν το βρίσκω?

  3. Καλησπέρα σε όλους μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές και παιχνίδια στην sd κάρτα αν Ναι και πως(παρακαλείται να μου πείτε αν την έχετε δοκιμάσει και λειτουργεί ευχαριστώ)
  4. Καλησπέρα σε όλους μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές και παιχνίδια στην sd κάρτα αν Ναι και πως(παρακαλείται να μου πείτε αν την έχετε δοκιμάσει και λειτουργεί ευχαριστώ)
  5. Καλησπέρα σε όλους μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές και παιχνίδια στην sd κάρτα αν Ναι και πως(παρακαλείται να μου πείτε αν την έχετε δοκιμάσει και λειτουργεί ευχαριστώ)
  6. [/color]

    Καλησπέρα σε ολους! Σκέφτηκα μιας που θα παραγγείλω θήκη από eBay έχει να μου προτείνει κάποιος καμία sd 64 giga?

    Φίλε έχω πάρει μια με 12 ευρώ όλα μαζί και ένα μια χαρα

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Καλησπέρα σε όλους μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές και παιχνίδια στην sd κάρτα αν Ναι και πως(παρακαλείται να μου πείτε αν την έχετε δοκιμάσει και λειτουργεί ευχαριστώ)

  7. Καλησπέρα.και.χρόνια πολλά για όσουν σκέφτονται για ταμπλετ προτείνω κάτι ως άνθρωπος που ασχολούμαι τρέλα με την τεχνολογία και λάτρης της ταχύτητας LG G pad φοβερό! !!!!!!!!!!!
  8. Πως λεγεται και που μπορω να το βρω;

     

    Καλώδιο είναι πουλάνε για οικονομικά στο eBay αλλά και σε καταστήματα ηλεκτονικων

  9. Καλησπερα σε ολους,φαινεται οτι μερικοι απο εσας το κατεχετε το θεμα ....Μπορει καποιος απο εσας να μου δωσει μια σοβαρη και τεκμηριωμενη απαντηση στο εξης;:Μπορω να συνδεσω το ταμπλετ με τηλεοραση; Δεν ειναι smart ,εχει εξοδο hdmi.Επισης εχω και το play station 3 πουσυνδεεται ασυρματα με τον υπολογιστη...Αν καποιος απο εσας ξερει τον προκαλω και τον παρακαλω να μου απαντησει.

     

    Ναι φίλε μου υπάρχει καλώδιο πουσυνδεειτο ταμπλέτ σου και έχει έξοδο HDMI το οποίο μετά το συνδέσεις στην τηλεόραση

  10. έχει δοκιμάσει κανένας πως παίζει το gta san andreas στο gpad?

     

    Όχι φίλε είναι να το κατεβάσω τώρα σπασμένο το κατέβασες η το αγορασες

  11. Καλησπέρα κοινότητα το avast είναι ενεργό πάντα η θα πρεπει με κάθε επανεκκίνηση να πατάω πάνω στην εφαρμογή για να ανοίγει?
  12. Xρειαζεσαι το αναλογο dongle το οποιο θα συνεδεθει στην TV με hdmi. Κανε ενα search, εγω εχω παρει ενα αλλα δε τρελαθηκα κιολας, σαν το καλωδιο τιποτα

     

    Φίλε μου δεν είχε καλή ποιοτητα δηλαδή?

  13. Power+Volume Down

     

    Power dld?

     

    Το βρήκα φίλε μου ευχαριστώ με το miracast ξέρει κανείς τι παίζει?

     

    :!: Από Ομάδα Διαχείρισης

    Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

  14. Καλησπέρα Π;ίδια έχω το συγκεκριμένο ταμπλέτ και πραγματικά δεν υπάρχει....ξέρει μήπως κανείς πως φωτογραφίζουμε την εικόνα της οθόνης?
×
×
  • Create New...