Jump to content

antonis1234

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antonis1234

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

antonis1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Tο δοκίμασα κι αυτό, τελικά δεν υποστηρίζει πολυμέσα το bluetooth. Ευχαριστώ πάντως!
  2. Πολλή καλή ανάλυση, Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω.
  3. Σε Bluetooth κράνους προσπαθώ κι εγώ να το περάσω. Έχω το scala rider. H φωνή του googlemaps περνάει μόνο όταν έχω κλήση και μιλάω, τότε ακούω ταυτόχρονα και τις οδηγίες. Εσύ στο δικό σου ακούς τα πάντα με την εφαρμογή που προτείνεις, ή από μόνο του δέχεται τα πάντα?
  4. Γειά σας, Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγραμμα να κατεβάσω από το playstore, που να φέρνει στο bluetooth τη φωνή του google maps? Έχω το Α5 2016, αν και πιστεύω δεν παίζει ρόλο.
  5. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Αν και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος, γιατί πιστεύεις οτι το s3 είναι για πέταμα?
  6. Παιδιά καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό και είπα να μην ανοίξω καινούργια συζήτηση, είμαι ανάμεσα σε p9 lite και samsung A5 2016. Επειδή δε μπορώ να κάτσω να διαβάσω όλα τα σχόλια γιατί είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει χρόνος, θα ήθελα τη γνώμη σας. Εκτός από τη μνήμη που το ένα έχει 2gb και το άλλο 3gb δε βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Να σας πω ότι τώρα έχω ένα samsung S3 είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά είπα να πάρω κάτι πιο σύγχρονο και πιο γρήγορο.
  7. Παιδιά καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό και είμαι ανάμεσα σε p9 lite και samsung A5 2016. Επειδή δε μπορώ να κάτσω να διαβάσω όλα τα σχόλια γιατί είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει χρόνος, θα ήθελα τη γνώμη σας. Εκτός από τη μνήμη που το ένα έχει 2gb και το άλλο 3gb δε βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Να σας πω ότι τώρα έχω ένα samsung S3 είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά είπα να πάρω κάτι πιο σύγχρονο και πιο γρήγορο.
  8. Το έλυσα το πρόβλημα και το αναφέρω μήπως το αντιμετωπίσουν κι άλλοι, μετά από επικοινωνία και καθοδήγηση από το τεχνικό τμήμα της samsung, διέγραψα κάποιες από τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει και το πρόβλημα μου λύθηκε, κάποια από τις εφαρμογές το εμπόδιζε να συνδεθεί στο συγκεκριμένο wifi, δεν ξέρουμε ποιά και γι αυτό πάμε ψάχνοντας, εμένα μου κατσε καλά και το βρήκα σχετικά εύκολα.
  9. Καλημέρα σας! εδώ και λίγο καιρό το S3 μου δε μπορεί να κρατήσει σύνδεση wifi από μία συγκεκριμένη όμως, σε όλες τις άλλες συνδέεται κανονικά, και εξηγώ. Πατάω σύνδεση, συνδέεται και αμέσως την πετάει έξω (αποσυνδέεται), να σας πω ότι το ρούτερ δουλεύει κανονικά γιατί συνδέομαι με ένα σορό άλλες συσκευές, και με το S3 μου εδώ και ένα χρόνο μια χαρά τα πήγαινε, δεν ξέρω τι φλασιά έφαγε και τώρα πια το πάντρεμα έχει χαλάσει. Σας έχει ξανατύχει? μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ!
  10. Τελικά δούλεψε! αλλά ούτε ξέρω πως, εκει που εκανα δοκιμές και δεν έπαιζε με τίποτα ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη της τηλεόρασης η εικόνα του τηλεφώνου, έκανα και κάτι δοκιμές βίντεο κλπ και ολα οκ.
  11. Ευχαριστω! θα το ξανακοιταξω
  12. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τον αντάπτορα της samsung και δεν παίζει, εννοείται οτι το έχω στη φόρτιση με 11πινο καλώδιο, επειδή διάβασα οτι σε πολλούς δεν έπαιζε, τελικά βρήκαμε τι φταίει? επίσης, δείχνει οτι κάνει εγκατάσταση του αντάπτορα στο τηλέφωνο με μεγεθος 16,74 mb και εχει κολλησει εδώ και μία ώρα στο 18% 3.07 mb, το έχω αποσυνδέσει μία ώρα τώρα και αυτό ακόμα συνεχίζει. Συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί αλλά μου είναι δύσκολο χρονικά να κάτσω να διαβάσω 300 τόσες σελίδες μέχρι να το βρώ. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, Ευχαριστώ!!!
  13. Καλημέρα σας! Το δοκίμασα το τηλέφωνο και κάνει πάλι τα ίδια, βέβαια το κάνει μόνο όταν μιλάω με handsfree, όταν μιλάω κανονικά δουλεύει οκ, μόλις απομακρίνω το τηλέφωνο απο το αυτί ανάβει αμέσως.
×
×
  • Create New...