Jump to content

omixalaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by omixalaras

  1. για πιο λογο να επιλεξει να παρει αυτο το κινητο οταν με 30 ευρο λιγοτερο παιρνεις το sony xperia m

    καλα ειναι σοβαρη προταση το συγκεκριμενο?? με 512 ραμ 3μπ καμερα :down:

     

    δίκιο έχεις .Άλλωστε το xperia m έχει και ωραίο design αλλά έχει πέσει και τόσο πολύ η τιμή του και σε αυτά τα λεφτά αξίζει περισσότερο και απο κινητά που είναι και πιο ακριβά από το m

  2. Συγνώμη άλλα εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που λες και θα σου πω τον λόγω όταν έβγαλε ο ΟΤΕ το κανάλι στα 30euro η forthnet έβγαλε το nova3play full pack πέρσι στα 80euro και επειδή δεν το έπαιρνε κανένα το έριξε στα 65euro στην ουσία με το 3play έπεσε το κόστος κατά πολλές εκατοντάδες euro το χρόνο στον καταναλωτή το ίδιο έκανε και ο ΟΤΕ. Δηλαδή έχουμε τέτοια παραδείγματα καθώς αυτές οι υπηρεσίες πουλάνε στην Ελλάδα, πάρα της δύσκολες οικονομικές συνθήκες θα πρέπει να υπάρχει σωστός ανταγωνισμός που να ρίχνει της τιμές όχι να της αυξάνει

     

    καλό είναι να διαφωνείς αλλά από όσο ξέρω το 3play η nova το είχε στα 30 ευρώ και το full pack το είχε 65 ευρώ και με on demand cinema δωρεάν ενώ οτε δεν είχε 3 play γιατί για να είχες 3Play ote είχε πολύ πιο πάνω από τη nova και στο on demand cinema είχε επιπλέον χρώση 1,5 έως 4,5 ευρώ ανα ταινία . καλό είναι που πήρε πάντως το κύπελλο ο οτε στα αθλητικά μπας και κάνει κάτι γιατί στα αθλητικά τα έχει όλα η nova σε ελλάδα και έτσι υπάρχει ένας ψιλοανταγωνισμός

  3. Πάντως αυτά δεν είναι σοβαρά τα πράγματα ούτε η nova δεν τα έκανε όταν είχε το μονοπώλιο και το κάνει ο ΟΤΕ που έφερε τον ανταγωνίσιμο. Αυτή την επιχειρηματικότητα δεν την θέλω.

     

    ο ανταγωνισμός του οτε όλοι θελούν να έρθει . αλλά για να είναι πραγματικός πρέπει να μειώσει και άλλο τις τιμές . είπες πιο πριν ότι έμαθες ότι ο οτε θα δίνει multiview με 30 ευρώ ενώ η nova το έχει 10 εύρώ . έτσι δεν είναι σωστός ανταγωνισμός γιατί επικρατεί μόνο ένας

  4. Άκουσα από υπάλληλο ότι ο ΟΤΕ-shop θα βγάλει multiview σε 2 εβδομάδες στην τον 30euro την υπηρεσία, αν το κάνουν αυτό θα είναι για της πέτρες η απλά ζουν σε άλλη χώρα. Είναι σοβαροί:!:

     

    και εγώ ακούω εδώ και πολύ καιρο ότι θα βγει οτε -go και δεν έχει βγει τίποτα . Μονα ή nova έχει nova go και το δίνει δωρεάν . Ας ελπίσουμε όταν αποφασίσει και ο οτε έχει τέτοια υπηρεσία να το δίνει και αυτός δωρεάν

  5. Πάντως φιλέτα στα αθλητικά είναι:

    1. Το Ισπανικό
    2. Το Αγγλικό
    3. και οι Εθνικές Ομάδες

    αυτά τα έχει ο ΟΤΕ. Ο οποίος είναι ακριβώς αν θες 3play ενώ η nova. Τουλάχιστον από ποδοσφαιρικό κομμάτι στο Μπασκετικό σαφώς και υπερέχει η nova με την basket league και την euro league basketball αλλά για ποίο λόγω να έχω τα αθλητικά όταν αυτά που μου αρέσουν δεν τα μεταδίδει βάζω τα κινηματογραφικά και είμαι εντάξει.

     

    όλοι στις χώρες τους τα βρίζουν τα πρωταθλήματα όπως και εμείς το ελληνικό το δικό μας . το φιλέτο είναι αρχικά το champions leuague και το europa και βέβαια και το ισπανικό απλά το κακό είναι ότι δεν βλέπεις και πολύ καλή μπάλλα γτ οι προπονητές κρατάν στον πάγκο τους καλούς παίκτες για να παίξουν στο champions leuague που εκεί τα δίνουν όλα οι ομάδες

  6. Καταρχήν σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...η αλήθεια είναι οτι δεν έχω κάνει ακόμα update στα 7.1 γιατί έχω το 16αρι και είναι γεμάτη η μνήμη και μου βγάζει ότι θέλει 1,9 gb μνήμη και δεν έχω και δεν ξερω και τι να σβήσω...(δεν ξαναπαίρνω κινητό που να μην παίρνει κάρτα μνήμης) αλλά όταν είχα κάνει το update απο ios 6 σε 7 είχα αφήσει πολλές εφαρμογές (καμιά 30ρια) που δεν ειχα κάνει update απο το appstore και όταν πάτησα update all κόληησαν ολες οι εφαρμογες για τις οποίες υπήρχε update και αναγκάστηκα να κάνω format οπότε φαντάζομαι οτι αν ήταν να στρώσει με τον τρόπο που λες στα 7.1 θα είχε στρώσει και με το format
  7. Παιδιά καλησπέρα έχω το 4s εδώ και 2 χρόνια σχεδόν....εδώ και κάνα χρόνο το appstore (από τότε που το άλλαξαν) σέρνεται τραγικά, κολλάει στα updates, θέλεις μια ώρα να φορτώσει τις εφαρμογές που ψάχνεις...ήλπιζα οτι με τα ios 7 θα στρώσει...έχετε μήπως ιδέα αν μπορείς να κάνεις κάτι να στρώσει??
  8. Επεσε στα χέρια μου ένα z1 compact (φαντάζομαι έχει την ίδια κάμερα με το z1) εβγαλα φωτογραφία και στο βάθος φαινονταν ισα ισα ανθρωποι κάνοντας ζουμ διέκρινες μεχρι και τα προσωπά τους...έπαθα πλάκα..τρομερή κάμερα....
  9. Με φλας δεν έχω δοκιμάσει αλλά μέρα που εβγαλα φωτογραφία και στο βάθος φαινονταν ισα ισα ανθρωποι κάνοντας ζουμ διέκρινες μεχρι και τα προσωπά τους...έπαθα πλάκα..τρομερή κάμερα....
  10. Σου απάντησα!Στην ουσία παίζει ρόλο τι συμβόλαιο έχεις κάνει. Συνήθως η Forthnet κάνει 12μηνα!Άρα αφού είναι πρόσφατη η ανανέωση θα πληρώσεις πρόστιμο!Αν μπεις στο site τους θα δεις ότι σε όλα τα πακέτα το λέει(κάτω κάτω στα ψιλά γράμματα)!

     

    Για την ανανέωση...κάνεις λάθος!Αρκετοί πάροχοι κάνουν δελεαστικές προτάσεις για να σε κρατήσουν εν αντιθέσει με την Wind!Δεν είμαι ο μόνος που το έχει παρατηρήσει!Είναι συχνό παράπονο χρηστών Wind!Ψάξε εδώ από διάφορες εμπειρίες αλλά πήγαινε και σε άλλα "τηλεφωνικά" forums και θα πάρεις μια ιδέα!

     

    το καλό με τη forthnet είναι ότι έχεις 12 μήνα ενώ άλλες εταιρείες σε δεσμεύουν 24μήνα και δεν συμφέρει

  11. z1 compact η καλύτερη κάμερα με διαφορά και με τρομερη νυχτερινη λήψη....21 mp camera και τρομερους φακούς και software επεξεργασίας εικόνας..α και βγάζει και κάτω από το νερό πολύ ωραιες φωτογραφίες...το έχω δοκιμάσει στο κολυμβητηριο...περιμένω καλοκαιρι να το δοκιμάσω και στη θάλασσα!!
  12. για το πολιτισμενα το διευκρυνισα στην προηγουμενη απαντηση και ειπα μερικοι...δεν ειναι προσωπικα για σενα,εκτος αν συμπεριλαμβανεις τον ευατο σου εσυ εκει και γιαυτο παρεξηγηθηκες.

     

    ξερεις μολις τωρα καταλαβα οτι δεν εισαι κουτος αλλα εχεις προβλημα εγωισμου.δεν εξηγειται αλλιως οτι σου εχω αναλυσει τα παντα,εχω παραθεσει την πρωτη μου τοποθετηση που ειναι τα επιχειρηματα μου, ξανα, ειδικα για σενα που βαριεσαι να πας να δεις τι ειπα και εσυ συνεχιζεις.και η πλακα ειναι οτι συμφωνουμε σε ολα οσα λεμε εκτος απο ενα που ειναι η διαφορα μας και ειναι το πιο σημαντικο.οτι το τι κανει καλυτερο καποιον ειναι υποκειμενικο.γιατι καθενας μας το εξεταζει με τα δικα του κριτηρια ποιο ειναι πιο σημαντικο για να αναγαγει τον φορεα του σαν καλυτερο και επισης σαυτο μετρανε και οι προσωπικες μας εμπειριες..το οτι εσυ και καποιο αλλοι ησασταν τυχεροι οπως λες και δεν ειχατε κανενα προβλημα δεν σημαινει οτι δεν υπηρχαν αλλοι με προβληματα.το ιδιο ειπα και εγω και λεω συνεχεια στην απαντηση μου.επισης μπορει σε καποιους να ελυσαν τα προβληματα αμεσω αλλα σε προσωπα που αναφερω παρακατω δεν το εκαναν.δεν τον παω τον οτε γιατι ειναι μονοπωλιο αλλα αυτη την στιμγμη εμενα για αυτα που ζηταω μου τα προσφερε σωστα και με εξυπηρετησε καποιους αλλους οχι.

    αυτα ομως ειναι υποκειμενικα γιατι...

    θα τα ξαναπω γιατι εχεις καταντησει βαρετος.

    εμενα δεν μου αρεσει να περιμενω να μην εχω ιντερνετ για να μου το φτιαξουν.συμβαινει σε ολους που εχουν οτε? οχι καποιοι και εδω εχουν τραυματικες εμπειριες.συμβαινει σε ολους τους εναλλακτικους? οχι και εκει καποιοι εχουν καλες και αλλοι κακες εμπειριες.αναλογα λοιπον τις εμπειριες καθενας μας κρινει.

    αναφερθηκα σε προσωπικη εμπειρια απο την αδερφη μου και δεν το εθιξες γιατι δεν σε συμφερει.απο γουιντ.καποιος αλλος δεν ειχε τεοια θεματα με γουιντ.εγω ποιον πρεπει να πιστεψω και να κρινω? την αδερφη μου που ειναι και στην ιδια οικοδομη η' τους αλλους?και ποσοι σαν την αδερφη μου και ποσοι σαν εσενα κ.λπ.... δεν βγαζουμε ακρη ετσι.οπως ο οτε ετσι και ολοι εχουν θεματα .το τι αποφασιζει καθενας ειναι υποκειμενικο.θες και αλλο παραδειγμα?

    φιλος μου εβαλε σιτα τηλεφωνο,ιντερνετ και ακουγοταν απο σιβηρια.και πολλες αποσυνδεσεις.πηρε τηλεφωνο ,του απαντουσαν αμεσως αλλα δεν ηξεραν την τυφλα τους.και τεχνικος δεν ερχοταν.αυτο να μην το παρω υποψη και να λαβω μονο το δικο σου?διπλα μου φορθνετ και δεν ειχαν την ταχυτητα που τους υποσχεθηκαν και ποιοτητα γραμμης σταθερου ενα κλικ πιο πανω απο σιτα και ενα κλικ πιο κατω απο οτε.τι να λεμε τωρα? δεν μου ηρθε ουρανοκεταβτη η αποφαση να μην φυγω.ουτε γουσταρω να πειραματιζομαι σαν καποιους με την ψυχικη μου υγεια εις το ονομα της αναζητησης πιο υψηλης ταχυτητας.

    λοιπον παραθετω την αρχικη μου τοποθετηση ξανα μηπως καταλαβεις επιτελους τα επιχειρηματα μου.αν οχι,ελεος,πραγματικα:wacko:

     

    "τοσα χρονια στον οτε γιαυτο εμεινα.σταθερη ταχυτητα,κανενα προβλημα σε λογαριασμο,εξυπηρετηση απο τηλεφωνο για μικροπροβληματα για μεγαλυτερα την αλλη μερα ο τεχνικος σπιτι μου,εψαξε τα παντα απο μπριζες μεχρι καφαο,μου αφησε καινουριο ρουτερ για δοκιμη οταν χαλασε,γενικα το σερβις και η εξυπηρετηση του ειναι τελεια για μενα.και αυτο σε εμενα μετραει πολυ γιαυτο εμεινα ,ενω ακουγα διαφορα για εναλλακτικους.αλλα για τον καθενα ειναι τι μετραει.θα ηθελα μεγαλυτερες ταχυτητες και εξοικονομηση χρηματων αλλα αν ειχα την ιδια εξυπηρετηση.ισως να ειμαι τυχερος η' να ειναι οι αλλοι των εναλλακτικων που ειχαν προβληματα ατυχοι(καποιοι απο αυτους).ομως αν ειμαι καλα καπου εστω και μειονεκτικα σε ταχυτητα τοτε εκει θα μεινω.χαιρομαι ομως που δοκιμαζετε εσεις σε αλλους και ετσι και ανταγωνισμος υπαρχει και κανετε τον οτε καλυτερο και τους υπολοιπους παροχους που τον ανταγωνιζονται."

    αν ειχες διαβασει την αρχικη μου τοποθετηση θα σε γλιτωνε απο ολη αυτη την εγωιστικη προσωπικη αντιπαραθεση γιατι δηλωνω οτι ειμαι υπερ να φυγει καποιος σε αλλο παροχο αν εχει αλλα κριτηρια οπως θα εκανα και εγω.και θα εβλεπες οτι συμφωνουσαμε.

    τα επιχειρηματα γιαυτους που εχουν δυσκολια να τα διακρινουν...δεν λεω ποιοι:p

    σταθερη ταχυτητα

    ],κανενα προβλημα σε λογαριασμο,

    εξυπηρετηση απο τηλεφωνο για μικροπροβληματα

    την αλλη μερα ο τεχνικος σπιτι μου,

     

    αν αποφασισω οτι θελω να πληρωνω τα ιδια χρηματα για μεγαλυτερη ταχυτητα και χρονο ομιλιας και να ρισκαρω -συμφωνα με τις προσωπικες μου εμπειριες και εντυπωσεις απο το οικειο περιβαλλον μου ,οπως προαναεφερα σε παραδειγματα- για καλη εξυπηρετηση τοτε θα παω και εγω σε ενναλακτικο.

     

    Αυτά για τον οτε που λες παίζει να είσαι και ο μοναδικός .

    -οι τεχνικοί αργούν να έρθουν ή δεν έρχονται καθόλου

    -στην κρήτη πριν κανά εξάμηνο έμεινε όλο το νησί χωρίς ίντερνετ για αρκετές μέρες

    -εξυπηρέτηση μέτριά προς κακή

    όλοι ξέρουμε τι είναι ο οτε που τόσα χρόνια μας έγδερνε με το μονοπώλειο του

  13. Καλή trolia αλλά δεν είναι έτσι όπως τα λες.

    Και η forthnet και η wind και όλες οι εταιρείες κάνουν λάθη.

    Και σε μένα είχε τύχει στην αρχή για κάποιες μέρες να μην παίζει σωστά το τηλέφωνο.

    Όμως μετά από επαφή μου με το Τμήμα εξυπηρέτησης, μου πιστωσαν κανονικά τα χρήματα του πάγιου που αναλογουσαν.

     

    Δεν υπάρχει περίπτωση να σε βάλει να πληρώσεις για υπηρεσία που δεν έχεις.

     

    Με την ίδια λογική να βγει κάποιος άλλος να πει ότι η Forthnet είναι χάλια εταιρεία, γιατί σε κάποια περίπτωση είχε στείλει λογαριασμό σε άτομο που δεν χρωστούσε.

     

    δεν έκανα αναφορά για χρεώσεις ανύπαρκτες από wind . ειπα γενικά και συγκεκριμένα π.χ. σου λένε οι πωλητές 25 ευρώ το μήνα +δώρο κ.τ.λ. αλλά δεν σου λένε ότι αν πας σε κατάστημα ότι θα πληρώνεις 40 ευρώ το μήνα . Αρκετοί γνωστοί μου έφυγαν απο wind γιατί πλήρωναν πολύ παραπάνω λεφτά από άλλους παρόχους όταν έληγε το συμβόλαιο και όλοι αναρωτιώντουσαν το γιατί . Ειναι απλά η πολιτική της ετιρείας και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε....

  14. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!

    Το κακό ή καλό (?) είναι ότι μου δίνουν σε 2 νούμερα καρτοκινητής (ένα υφιστάμενο και ένα καινούριο) με δωρεάν χρόνο ομιλίας που η cyta και η Forthnet δεν έχουν! Στο ένα 120 λεπτά προς όλους και στο άλλο 600 λεπτά προς wind kai Q κάθε μήνα για 2 χρόνια! Εκεί είναι το θέμα! Και στην αρχή μου είπαν δωρεάν η μεταφορά, αλλά μετά μου είπαν ότι τελειωσε η προσφορά και όταν τους είπα δεν το θέλω τότε, μου έδωσαν δωρεάν μια Gigaset ασύρματη συσκευή που καλύπτει λέει το ποσό των εξόδων των 35€!!! Και από τη μια μου άρεσαν όλα αυτά, αλλά από την άλλη διαβάζοντας διάφορα μέσα στο διαδίκτυο, ....σαν πολλά δεν δίνουν για να πάω????????? :wacko:

     

    Ξέρεις κανέναν να σου λέει έλα στην εταιρεία αλλά θα αντιμετωπίσεις αυτά τα προβλήματα ? σου βάζουν τρέλες προσφορές να τσιμπήσεις και μετά σου λενε για το ταδε πρέπει να πληρώσεις ,για το αλλό πρέπει να πληρώσεις κ.τ.λ. κάπως έτσι είναι και στη wind . Εσύ πάιρνεις το ρίσκο και εσύ αποφασίζεις

  15. Στο πρώτο ημίχρονο οτε είχε fyrom ονομασία και στο δεύτερο ημίχρονο MKD (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) . Δηλαδή τους εξυπηρέτησε όλους ο οτε . Είναι ενα ελληνικό κανάλι που τα έχει ισοπεδώσει όλα . έχουμε κρίση και οικονομικές δυσκολίες αλλά έχουμε και κάποιες αξίες σαν έλληνες που πρέπι να της τηρούμε και να τις σεβόμαστε .
  16. Μετά από δέκα ημέρες εμπειρίας μου με το VDSL του ΟΤΕ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου...VDSL έως 50mbps (που ενώ στο site του ΟΤΕ δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμο στην περιοχή μου, και αφού με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικώς ότι θα πιάνω τουλάχιστον 40 με 45mbps) τελικά αποδείχθηκε μούφα.22mbps και αυτά με το ζόρι.Σημειώνω εδώ ότι με ADSL έπιανα 17-18 mbps..Φυσικά το πρώτο που μου είπαν ήταν αν θέλω να κατέβω στα 30mbps αλλά τους είπα ευχαριστώ πολύ δε θα πάρω..Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου!

     

    κουράγιο φίλε μου . Δυστυχώς πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να αποχορήσεις από τον οτε . το ίδιο κριβώς έπαθε και ένας φίλος μου και πλήρωσε το ποσό αποχώρησης και πήγε σε άλλο πάροχο . δεν την άντεχε την κοροιδία και το ψέμα

×
×
  • Create New...