Jump to content

airman_01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by airman_01

  1. διαβαστε να φριξετε!η arvato(το επισημο service της alcatel) σου λεει οτι πρεπει να πας απο εκει και να δωσεις ενα 18 αρι ευρω πρωτα για να μαθεις ποσο κανει ενα ανταλλακτικο κινητου 'η ταμπλετ που σου χαλασε,γιατι λεε ''δε λενε τιμες απο το τηλεφωνο''!!!δλδ,θα δινει ο καθενας τα 18αρια ευρω και μετα η τιμη του ανταλλακτικου που θα του πουν μπορει να μην τον συμφερει να το βαλει,για να φτιαχτει το κινητο του 'η το ταμπλετ του κτλ.οποτε αυτοι οι ανεκδιηγητοι θα ζουν μονο απο τα 18 ευρω που παιρνουν απο τον καθενα,και χωρις ακομα να φτιαχνουν τιποτα!!μιλαμε για πολλα-πολλα-αμετρητα γιαουρτια και κλωτσιες!!!!
  2. εyαριστω πολυ!εντωμεταξυ,ειναι τοσο αχρηστοι,που και να θελω να πληρωσω επιπλεον 5 ευρω,για να εχς και 200' προς ολους στο κινητο μου,περα απο τα 400'προς vodafone που μου δινουν με την ανανεωση,δε μου το επιτρεπουν,γιατι λενε πως πρεπει να ξεγραφτω απο το bonus των 400',χανοντγας και τα λεπτα που ενδεχομενως ειχα στο κινητο μου μεχρι εκεινη τη στιγμη!με αλλα λογια,και τους πληρωνεις 5 ευρω και σου παιρνουν και αυτα που σου δινουν ,λες και σου κανουν χαρη και δεν τους δινεις λεφτα!αρα σε παρακινουν να παρεις νουμερο f2go!
  3. καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου απαντησει,πως μπορω να μετατρεψω το παλιο καρτοκινητο vodafone που εχω,το οποιο μου δινει 400' προς vodafone με ανανεωση 10 ευρω-σε νεο καρτοκινητο vodafone,που σου δινει με ανανεωση 10 ευρω 300' προς ολους!στο 1252 δοκιμασα αλλα δεν και στο 1286 επισης!ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...