Jump to content

georgeg22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgeg22

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

georgeg22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα και απο εμενα! Εχω ενα σημαντικο προβλημα και παιδευομαι εδω και μερες! Εκανα 3 φορες φορματ στον υπολογιστη και 2 hard resets στο κινητο! Παω να κανω sync με το outlook και βγαζει ενα μηνυμα cannot retrieve information for outlook folder! Αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε android 4.3 και σε kies 3.2 (το τελευταιο που διατιθεται απο τη samsung)! Σας παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει! Εχω ταλαιπωρηθει απιστευτα και δεν μπορω να βγαλω ακρη! Ευχαριστω πολυ!
  2. Παιδια καλησπερα και παλι! Μπορει καποιος να βοηθησει??? Εχω σοβαρο προβλημα!!!!!!! Δεν μπορω να συγχρονισω τιποτα με το outlook!!!!! Οποιος μπορει ας με βοηθησει! Εχω ταλαιπωρηθει πολυ εδω και δεκα μερες και δεν βγαζω ακρη!
  3. Παιδια καλησπερα και παλι! Βρηκε κανεις καμμια λυση για το προβλημα με το outlook??? Ειναι μεγαλη αναγκη για μενα να το λυσω! Ας βοηθησει αν μπορει καποιος!
  4. Με την καινουργια αναβαθμιση που μου ζητησε να κανει μολις το συνεδεσα στο kies, αυτα τα προβληματα λυθηκαν! Το θεμα ειναι τωρα οτι δεν κανει συγχρονισμο με το outlook και βγαζει cannot retrieve information for outlook folder. Ξερει κανεις τιποτα για αυτο?
  5. Ετρεξα το kies και μου ζητησε να κανει αναβαθμιση και τωρα εχω το kies 3.2.13144_22
  6. Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουργιος χρηστης Android (πρων κατοχος iphone) και θα ηθελα την βοηθεια σας! Μετα την αναβαθμιση σε android 4.3 αντιμετωπιζω μερικα προβληματα! Πρωτα απο ολα δεν υπαρχει τροπος συγχρονισμου με outlook. Ξερει κανεις κατι για αυτο? Και δευτερον, καθε φορα που συνδεομαι σε wifi, εμφανιζεται εναι περιεργο μηνυμα... κατι με ασφαλεια και μια εφαρμογη που προσπαθει να μπει στο συστημα και δεν της επιτρεπει το τηλεφωνο! Διαβασα κανα δυο πραγματα αλλά δεν μπορεσα να βγαλω ακρη! Μπορει καποιος να με βοηθησει! Ευχαριστω πολυ! Ελυσα καποιο απο τα προβληματα μου...! Συνεδεσα το τηλ στο kies και εκανε update και το kies και το firmware! Το προβλημα ειναι τωρα οτι οταν παω να κανω sync με το outlook, βγαζει ενα μηνυμα cannot retrieve information for outlook folder! Εχει κανεις καμμια λυση για αυτο?
×
×
  • Create New...