Jump to content

navro7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by navro7

  1. Και εγω με N910FXXU1ANK4 περιμενω ακομη .. Παρα το γεγονος οτι το σαιτ λεει οτι η γερμανια την πηρε την αναβαθμιση..
  2. Βρε παιδια εμενα που ειναι Γερμανικο μοντελο,δεν θα επρεπε να μου ειχε βγαλει ηδη καποια αναβαθμιση?Στο SamMobile λεει οτι η Γερμανια εχει λαβει το update..
  3. Δεν βγαζει αναβαθμιση ουτε στο κινητο ουτε στο kies . Δηλαδη η μονη δυνατοτητα να εγκατασταθει η αναβαθμιση μεχρι στιγμης ειναι να την κατεβασουμε κ να την περασουμε ?
  4. ευχαριστω πολυ φιλε .. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παντως που ειναι γερμανικη η συσκευη δεν βγαζει καποια αναβαθμιση,περιεργο..
  5. Παιδια επισημα η αναβαθμιση σε λολιποπ απ την samsung δεν εχει δοθει ακομη στο note?
  6. Ευχαριστω πολυ φιλε μαλλον τελικα θα καταληξω στο F κ εγω.Μολις το παραλαβω θα γραψω την εμπειρια μου.. Δεν θα ψηφισω ομως..:p
  7. Φιλε μην το παιρνεις τοσο σοβαρα,απλα επειδη ξαναλεω ειναι πολλα τα λεφτα, εχει σημασια να επιλεξεις αντικειμενικα την καλυτερη εκδοση.Δεν εχω καμια εκδοση μεχρι στιγμης κ ουτε προκειται να κοντραριστω για αυτο τον λογο.Να επιλεξω προσπαθω..
  8. Εσενα λοιπον φιλε που ουτε το πολ σε επηρεασε, ουτε το αρθρο..Τι σε εκανε να επιλεξεις την C εκδοση?
  9. Για αυτο λοιπον ας ψηφιζει μονο ο κοσμος που εχει πιασει τα κινητα στα χερια του ..Θελω να παρω το κινητο σε λιγες ημερες κ εχω αλλαξει γνωμη ποσες φορες για την εκδοση που θα επιλεξω..Επειδη λοιπον ειναι πολλα τα λεφτα που θα σκασω ,θελω να επιλεξω αντικειμενικα την εκδοση που παρουσιαζει την πιο αψεγαδιαστη εμπειρια χρησης (lags κλπ) ,δεν μπορει να ειναι κ οι δυο εκδοσεις ισες ..Εκτος κ αν η σαμι το κανει αυτο για να μας τρελανει..
  10. Αν αυτο ισχυει τοτε το poll αντι να βοηθησει την κατασταση ,εκανε το αντιθετο.. Καλο θα ειναι ο κοσμος να ψηφιζει αντικειμενικα κ ασχετα με το τι αγορασε. Τωρα για αυτους που ειδαν απλα ενα βιντεο ,διαβασαν ενα review κ μετα ψηφισαν...no comment!
  11. Οκ παιδια .,αφου η διαφορα ειναι απειροελαχιστη αναμεσα στα δυο μοντελα ,τοτε γιατι στο poll υπαρχει τοσο συντριπτικη διαφορα υπερ του exynos?
  12. Απ την εμπειρια μου παντως ο exynos με εντυπωσιασε στις θερμοκρασιες. Επισης σε πολλα αλλα βιντεο που εκαναν benchmark test του note 4 ελεγαν οτι η εκδοση με τον snap ζεσταινοταν περισσοτερο.Μονο εδω ειπωθηκε το αντιθετο. Μαλλον θα καταληξω κ εγω στην C εκδοση . Με επιρεασε πιθανως κ το οτι η σαμι επελεξε τον exynos κ για το s6. Ψυχολογικα δηλαδη κ μονο αν κοιταξει καποιος το μελλον ,πιθανως πρεπει να παει στον exynos.
  13. Ευχαριστω φιλε για την απαντηση, Κατι τελευταιο, γιατι ειμαι κ λιγο ψηρας, ποια εκδοση απ τις 2 προσφερει τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες κ το λιγοτερο λαγκ. Ειχα παλιοτερα κ το s4 κ το g3 αλλα την εμπειρια χρησης του galaxy alpha που ειχε exynos οσο αφορα τις θερμοκρασιες κ τα λαγκ, κανενα δεν τις εφτασε,
  14. Παιδια σε λιγες ημερες θα το τσιμπησω κ εγω το note .. Απ οτι καταλαβα απ τις απαντησεις των υπολοιπων η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι ειναι το 4g ..Μπορει να μου εξηγησει καποιος δηλαδη με απλα λογια αυτη την διαφορα?
  15. Καλησπερα συμφορουμιτες ! Πηρα την αποφαση να αγορασω το note 4 κοντα στο πασχα κ εχω το διλημμα που πιθανως πολλοι κατοχοι ειχαν πριν το αποκτησουν. Ποια εκδοση ειναι καλυτερη σε γενικες γραμμες ? η N910F ή η N910C ? Παντως ως πρωην κατοχος του galaxy alpha που ειχε exynos ,εντυπωσιαστηκα απ την αποδοση του κινητου . Απλα θα ηθελα τα φωτα σας για το note. Ευχαριστω εκ των προτερων .
  16. Παιδια ψαχνομαι για μια καλη θηκη εκτος απ τις γνωστες σε ολους της spigen κ της samsung ,κ για ενα πολυ καλο tempered glass ..Τι θα μου προτεινατε? Ειτε απο Eλλαδα ειτε απο ebay..Ευχαριστω..
  17. Φρεσκο κ στο απιθανο ασημι χρωμα ..
  18. Φιλε το γυρναμε σε ART γιατι αρχικα δεν σου περιοριζει την φωτεινοτητα στο 90% για εξοικονομιση κ επισης ανταπικρινεται το κινητο απροβληματιστα σε ο,τι κ αν κανεις.Αλλωστε η lollipop αναβαθμιση θα το εχει το κινητο σε ART εξ αρχης.Οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κατι αρνητικο σε αυτο.
  19. Φιλε μην βομβαρδιζεις το μυαλο σου με μεμονωμενες περιπτωσης.Το δικο μου συγκεκριμενα ειναι παρτιδα 406 κ δεν εχει κανενα προβλημα ,ουτε το ακουστικο, ουτε η μπαταρια .Μετα την αναβαθμιση των g3 στην v10l το λαγκ εχει σχεδον εξαληφθει.Το μονο που εχεις να κανεις εσυ οταν το παρεις ειναι να το αναβαθμισεις,να το γυρισεις σε ART κ να κατεβασεις ενα προγραμματακι εκκαθαρισης της ραμ για να κανεις που κ που εκκαθαριση.3 απλα πραγματακια κ το κινητο φυσαει.Λαβε υποψιν οτι σε λιγες μερες θα παρει την Lollipop. Κ ασε τους αλλους να περιμενουν.
  20. Μου εφτιαξε την ημερα η LG ! Kαλη επιτυχια σε ολους ...
  21. Καλησπέρα παιδιά . Κόντρα λοιπόν σε όσα είχα ακούσει για αυτό το κινητό (lag,κακή αυτονομία κ.λ.π) ,έγινα κάτοχος της έκδοσης των 16gb εδώ κ 7 ημέρες μιας κ ήθελα μια αλλαγή (πρώην κάτοχος Galaxy s4). H εμπειρία που προσκόμησα απ το κινητό είναι η εξής ... 1) Άριστος σχεδιασμός κ ωραία αίσθηση στο χέρι αν κ πλαστικο κ παρα το γεγονός οτι είναι αποσπόμενο το πίσω καπάκι ,δινει την αίσθηση ενός ενιαίου σωματος . 2)Αυτονομια 1μιση μερα με σχεδόν ασταμάτητη χρήση internet 3) Χωρίς το παραμικρό lag σε art ,απλως εχω κατεβασει ενα προγραμμα απ το playstore για να κανω εκκαθασιση της ram που κ που μιας κ το συνηθισα απ το touchwiz που ειχε διαχειριση της ram. **Εκδοση V10L αγγλικό. 4)Antutu benchmark score : 38884 5)Κάμερα άριστη κ με χρήσιμες λειτουργίες 6)το knock on ειναι κατι παραπανω απο χρησιμο 7) Οθονη με τρομερη αναλυση κ φυσικα χρωματα Το μονο αρνητικο που θα μπορουσα να προσαψω ειναι το μαυρο της οθονης σε σχεση με αυτο που μονο η amoled οθονη των samsung προσφερουν . Αυτα παιδια ελπιζω να βοηθησα οσους εχουν ακομη αμφιβολιες ...
  22. Ωραια γιατι πιστευα ότι με κατι κατωτερο από i7 η συνθεση μου θα ηθελε αναβαθμιση πολύ πιο γρηγορα ..
  23. Εχω μεριμνησει για τον ssd για λιγο αργοτερα γιατι το budget μου ειναι μεχρι εκει .Θα ηταν σωστο να κατεβω στονεπεξεργαστη για να ανεβω στην καρτα?Θα υπαρξει τεραστια διαφορα με την gtx760?
  24. Kαλησπερα παιδια κ καλη εβδομαδα να εχετε ! Εχω αποφασισει να προχωρησω στην αγορα ενος νεου pc βαζοντας σε πρωτη μοιρα το gaming ! Εχω καταληξει σε μια συνθεση την οποια θα παραθεσω παρακατω.Οποτε παιδια θελω τα φωτα σας κ τις διορθωσεις σας οπου χρειαζονται ωστε να φτιαξω ο,τι καλυτερο γινεται σε αυτα τα λεφτα .. Κουτι-corsair carbide series 200r black midi tower 52.90 ευρω Επεξεργαστης-intel core i7 4771 285.03 ευρω Μητρικη-gigabyte ga-h87-hd3 socket 1150 91.70 ευρω Μνημη ram-crucial bls2c4g3d169ds3ceu 8gb (2x4gb) 1600mhz ballistix sport ddr-3 74.90 ευρω Καρτα γραφικων-Gigabyte geforce gtx660 2gb 169.89 ευρω Σκληρος δισκος-Seagate 1tb barracuda 53.42 ευρω Oπτικο μεσο-Samsung dvd-rw 16.50 ευρω Τροφοδοτικο-COOLERMASTER RS-600-ACAB-D3 B600 600W PSU 58.90 ευρω Συνολο 803.24 ευρω
×
×
  • Create New...