Jump to content

theozar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by theozar

  1. Δεν το έχω κάνει root. Προφανως και δε θα το κρατούσε γιατί στην ουσία περνάς καινούργια ρομ.. Είχα κάνειbuckup μέσω της εφαρμογής... Το θέμα είναι αν με το ρουτ δουλεύει τοtitanum για να περνάς τις εφαρμογές με όλα τα δεδομένα τους
  2. Όχι δεν έχω custom recovery... Έχει το κινητό δικό του recovery, .... απλά κλείνεις το κινητό και πατάς το πλήκτρο on/off συγχρόνως με το volume+ και σε βάζει στο recovery mode... Εκεί πας στο install zip from sd.... Και κανείς την εγκατάσταση
  3. Πέρασα τελικά τη Β12 μέσω recovery mode.. Το ξεκλειδωμα με τα μάτια δεν δουλεύει καλά, αφού το σεταρισα σε εξωτερικό χώρο, κι ενώ έξω δουλεύει κανονικά σε εσωτερικό χώρο δεν αναγνωρίζει... Άλλες αλλαγές δεν παράτησα..
  4. Δεν το βλέπει τo update.zip... Όταν εγκατέστησα τη Β10 και Β11 το έβλεπε αμέσως... Μάλλον δεν κάνει για το δικό μου... Παρ όλο που έχει firmware AS.
  5. 1. Πέρασε κάποιος τη Β12?

    2. Τo site της zte (ztedevice/support) τι έπαθε και βγάζει ότι να' ναι ?

  6. Ναι, τα είδα τα βελάκια... Αλλά αυτά λειτουργούν όταν υπάρχει ανταλλαγή δεδομένων... Έτσι πολλές φορές δεν φαίνονται.. Πάντως πολύ βλακεία να μην έχει εμφανή ένδειξη.
  7. Πώς βλέπουμε όταν είναι ανοιχτά τα δεδομένα? Γιατί πάντα υπάρχει η ένδειξη G.,3G.. Κλπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος?
  8. Ίσως να έχει κάποιος στο φόρουμ κάποια πληροφορία επιπλέον σχετικά με τον αν έχει gorilla. Ανκαι όπως είπες όλοι τα ίδια διαβάζουμε.... Σωστός
  9. Ξαναρωτάω, πως γίνεται να ανοίγουν οι καρτέλες με το home button και όχι με back button? Και αν έχει gorilla glass όπως λέει στο techvalue. Gr?
  10. https://techvalue.gr/zte-blade-s6-review-4810/

    Παρουσίαση του blade S6 στην οποία αναφερεται ότι το κινητό διαθέτει Gorilla glass 3... επίσης παρατήρησα πως οι αναδυόμενες καρτέλες εμφανιζονται πατώντας το κεντρικό "κουμπι" και όχι το δεξί.. Πως το ρυθμιζουμε? Ξέρει κάποιος

  11. Εxω αποθηκευμενη την Β10 στο pc.

     

    Όμως πριν από λίγο πατώντας το εικονιδιο αναβαθμιση μου έβγαλε ότι υπάρχει update, κατεβασε 10Mb, και με πέρασε έτσι στη Β11. το lagπου ανέφερα σε προηγουμενα ποστ τώρα δεν υπάρχει. Το σημαντικο ειναι όμως ότι γινεται οnline update και δε θα χρειαζεται να κανουμε πλεον ολη τη διαδκασια, με download, καρτες, buckup κλπ.

  12. Με τη Β11 αντιμετώπισε κανείς προβλήματα? Εγώ γύρισα σε Β10,λόγω του lag με την προεπισκόπηση των φωτογραφιών στην Κάμερα.
  13. Εγώ κατέβασα τηJB+ camera,,, γιατί το λαγκ που ανέφερα πιο πάνω με εκνευρίζει... Έχει και φιλάς όταν τραβάς βίντεο... Και οι φώτο μου φαίνονται καλύτερες
  14. Ρυθμισε στα 13 μεγαπιξελ,, βγαλε συνεχομενα τρεις τέσσερις και μετά κοίταξέ τες απο την εφαρμογή της κάμερας...

    Υ.Γ. Έχω την Β11

  15. Παρατήρησα δυο lags...

    1. Όταν ρυθμίζεις την κάμερα στα 13 MP και θες να δεις τι έβγαλες πατώντας το εικονιδιο τότε οι φωτο δεν φορτώνουν, ούτε κινούνται κανονικά αλλά με κάποια κολλήματα.

    1. Η αυτόματη απάντηση δε δουλεύει πάντα.

  16. 1.Φίλε jheremias,

    απ ότι φαίνεται έχεις πρόβλημα λογισμικού. Η αναβάθμιση ειναι ευκολη ... Παρ΄όλα αυτά αν δε θες να το ρισκάρεις να απευθυνθείς στο σημείο αγοράς, δηλ στο amazon.fr και θα σε καθοδηγήσουν αυτοί.

    2. Παρατήρησε κάποιος αλαγές στην B11 σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις?

  17. Πέρασα την B11, Η διαφορά που καταλαβα μέχρι τώρα ειναι το lag με τo notification της τοπόθεσίας, που με τη B10 όταν ειχες ενεργοποιημενη τη τοποθεσία και ανοιγες το κινητό εμφανιζόταν το notification της τοποθεσίας. προφανώς θα εχουν διορθώσει και άλλα lag.
  18. Χαρά στο θάρρος σου.Καμιά φωτογραφία με τη διαδικασία έβγαλες;

    Όχι , δεν εβγαλα δυστυχώς.. μετά το σκέφτηκα.. ανόιγει ευκολα πάντως...

  19. Το πρόβλημα με τους τριγμούς το έλυσα , ανοίγωτας το κινητό και τοποθετώντας επιπλέον μονωτική ταινία στο καπάκι ώστε να μην ύπατχουν κενά... Επείδη όμως ο Θόρυβος επέμενε στο σημείο δίπλα στα κουμπιά, εκέι τοποθέτησα αυτοκόλητη ταινία 2mm. Τώρα ούτεε κενά υπαρχουν όυτε τριγμοί
×
×
  • Create New...