Jump to content

crub

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crub

  1. Καλημέρα.Χρόνια Πολλά.Εύχομαι σε όλους σας υγεία και ευτυχία.Η θήκη που σας έλεγα τις προάλλες, είναι πολύ καλή. Το μόνο αρνητικό(δεν είμαι σίγουρος) είναι ότι μου χαλάει λίγο το σήμα του κινητού. Όσον αφορά το wi-fi, μια χαρά δουλεύει. Δεν μπορώ να κάνω zoom (με τα δάχτυλα, όπως κάνεις με τις φωτογραφίες) στις σελίδες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Τι μπορεί να φταίει?
  2. Την παράγγειλα.Φαίνεται πολύ καλή. Συνολικά, μαζί με έξοδα αποστολής, 14,80 €. Βιάστηκα λίγο, αλλά μέχρι να την φέρουν στην Ελλάδα, φέξε μου και γλύστρησα(δηλαδή θα αργήσουν να την φέρουν).:) Εσύ Kostasa1gr έχεις μέρες που την παράγγειλες? Δε πιστεύω να αργήσει να έρθει!!!
  3. Στο post 631 είναι δερματίνη. Η θήκη που λέω να πάρω είναι δέρμα.
  4. http://www.ebay.com/itm/Leder-Flip-Style-Tasche-schwarz-f-LG-Optimus-L9-II-D605-Etui-Leather-Case-black-/400616768053?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item5d469ec235 Να την χτυπήσω? Τι λέτε?
  5. http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-L9-II-Review_id3525#4- :)
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με τον σταθεροποιητή εικόνας.Πάλι έχω πέσει σε δίλημμα. LG L9 II or NOKIA LUMIA 920? Μου τη σπάει το γεγονός ότι το 920 έχει πιο καλή κάμερα και camcorder δηλ. video. Και με ενδιαφέρουν αρκετά αυτά τα δύο. Βέβαια το L9 II έχει άλλες χάρες.
  7. Έκανα μια ερώτηση πριν και δεν απάντησε κανένας.:( Έχει σταθεροποιητή εικόνας στην κάμερα και στο video? Ξέρει κάποιος?
  8. Έχει δίκιο ο coftaras. Ισχύει 100%. Έπεσε σε ατόπημα ο Pauloschania.:angry::angry:
  9. Το you.gr, μέχρι χτες το πούλαγε 249 και σήμερα το πήγε στα 265 €. Απίστευτο.:mad::mad: Με κάποιες πολύ μικρές εξαιρέσεις, όλοι το πουλάνε στα 249. Ξέρει κάποιος εάν έχει σταθεροποιητή εικόνας η κάμερα και το video?
×
×
  • Create New...