Jump to content

pitnik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pitnik

  1. Γνωρίζει κανείς το πρόβλημα μεταξύ του winfax-10 και το SP2 των XP ? Στήνεις σε ένα Pc σαν HOST το winfax και σε ένα άλλο σαν client και στέλνεις τα fax από τον client στο Host . Ομως με εγκατεστημένο το SP2 το παραπάνω σενάριο δεν παιζει και από άλλα forum διαπίστωσα ότι οφείλεται στο SP2 των XP . Έκανα update τo winfax σε 10.4 αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κάποια βοήθεια ? κανένα Patch Που να ξεπερναέι το πρόβλημα ?
  2. Παιδιά, Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αντιγράψω τον τηλεφωνικό κατάλογο την συσκευή (nokia 7650) στην κάρτα sim ? Yπάρχει η δυνατότητα ή κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να το κάνει Ευχαριστώ.
  3. kalimera, prospa8o me to nokia pc suite na egkatastiso " jar" games sto kinito 6101 alla bgazei minima " I prospa8ia apetuxe " . Mporei kapoios na boi8isi na egkatastiso ta games ?
  4. και ομως ...οτι Key δινω στο ap ,το ιδιο δινω και στην pcmcia .....και πιστεψτε με .το έκανα παρα πολλες φορές ....αλλά ΤΙΠΟΤΑ......... help please.......
  5. re paidia ,exo compex access point {wpe54g} kai pcmcia {wl54g} . otan den oriso wep key security ,to internet doulevei mia xara molis omos oriso wep key den mporei na dei kammia selida. to internet bgainei apo adsl, me intracom router-modem.orizo kanonika ton gateway. to problima parousiazetai molis orizo key wepkey,opou paratirisa oti den kanei kan ping ton gateway ........ mporei kapoios na boi8isi ?
  6. Εχεις δικιο ,ειναι θεμα tv, δεν είναι συμβατή με svideo. Γιατί όταν περνάω το σήμα μέσα από το video και οχι απο την tv, το δείχνει εγχρωμα. Ευχαριστώ.
  7. Συμπληρώνω και το "anydvd" σε περίπτωση που είναι κλειδωμένο το dvd με τα παραπάνω προγράμματα . Διαφορετικά το dvdxcopy (http://www.dvdxcopy.com) και ξένοιασες ...... τα κάνει όλα για σένα .......δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.!!!!!!!!!!!!!
  8. το έχω δοκιμάσει ,αλλά τιποτα ....... Κάποια άλλη ιδέα ?????? Μήπως χρειάζεται κάποιο ειδικό adaptor που κάνει την μετατροπή ???
  9. ξερει κανείς πως μπορώ στο laptop μου ,με μετατροπέα από svideo σε rca,(εναν απλό adaptor) να έχω εγχρωμη εικόνα στην tv ? έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα μέχρι και από svideo σε scart αλλά δείχνει μονόχρωμα στην tv.
×
×
  • Create New...