Jump to content

georgeg33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgeg33

  1. παιδια παω αλλα πρωτον για γερμανικη ρομ μ βγαζει μονο Ο2 και αυτη ειναι 4.3 ! δεν βρισκω 4.2.2 πουθενα οταν κανω αναζητηση για i9505 edit: προσπαθησα να κανω εγγραφη μηπως μου διχνει ετσι τις ρομ μεσω ιμει , αλλα εχει προβλημα η σελιδα και μ βγαζει προβλημα edit2: εδω δεν ειμαστε? σαυτες ? http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=DBT#firmware DBT ειναι λογικα οι ρομ χωρις να ναι απο providers? επιπλεον εαν χρησιμοποιησω την ανακτηση λογισμικου εκτακτης αναγκης μεσω του κιες? κανει τιποτα αυτο ?
  2. ειναι γερμανιας το κινητο κ δν ξερω π μπορω να βρω την αντιστοιχη 4.2.2 , υπαρχει περιπτωση με αυτο να χαλασει περισοτερο και να εχω μετα θεμα χειροτερο με το κινητο ? δηλαδη να φλασσαρω ρομ χωρις να καθαρισω και να κανω ρεσετ το κιν πρωτα?
  3. εαν βαλω την ενημερωση απο το κιες για τα 4.3 θα βοηθησει καθολου? τωρα στην σελιδα τη samsung εχει μονο 4.3 ρομ ! και δεν θελω να περασω καποια χωρις wipe data και factory reset το εκανα χιλιες φορες , δεν εχει αποτελεσμα! και απο το ρομ μανατζερ , παταω μπουτ σε recovery mode κανει restart αλλα δεν μπαινει ποτε :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  4. το δοκιμασα ρε παιδακια ! κραταω τα 3 πληκτρα μεχρι να βγαλει πανω αριστερα τα μπλε γραμματα κ μετα αφινω το πληκτρο π ανοιγει δεξια , κ κραταω τα αλλα , αλλα συνεχιζει να μπουταρει στο λειτουργικο
  5. το τηλεφωνο ανοιγει κανονικα , μπαινει στο λειτουργικο , απλα απο τυχη ηθελα να κανω wipe data για να περασω τα 4.3 και ειδα οτι δεν εμπαινε στο recovery mode! τώρα χω 2 ερωτησεις γτ με αυτα δεν τα κατεχω! 1) υπαρχει περιπτωση γιατι φοβαμαι λιγο να περασω custom recovery και μετα να μην μπαινει ουτε στο λειτουργικο ? τωρα το κινητο ειναι πληρες λειτουργισιμο ! δηλαδη κατι να μην γραψει καλα και να τα κλαιω τα λεφτακια μ! δευτερον εαν περασω 4.3 απο κιες την ενημερωση ετσι οπως ειναι μπορει να φτιαξει τιποτα η οχι? κ τριτον εστω οτι λυση δεν βρισκω, εχοντας βαλει τον triangle away ολα σε download mode τα διχνει official , αλλα στις πληροφοριες συστηματος , στην κατασταση συσκευης εχει custom , τι μπορω να κανω να το αλλαξω μηπως το παω έστω στην αντιπροσωπεια να μαι σιγουρος κ καλλημενος γ ολα ? ευχαριστω εκ των προτερων κατι τετοιο θα βοηθουσε ? διορθωση: http://forum.cyanogenmod.com/topic/75205-verizon-galaxy-s4-not-booting-into-cwm-recovery/ κατι παρομοιο λεει ο φιλος εδω οτι μπουταρε κανονικα σε αντροιντ αλλα δεν ανοιγε το recovery το ιδιο με μενα κ απλα εκανε εγκατασταση στο cwm απο rom manager! θα λειτουργισει αυτο σε μενα ισως?
  6. Καλησπέρα φίλοι μου! Πριν 6 μήνες ειχα αγοράσει το S4 i9505 και με το που το πηρα το ρουταρα στην official rom κ ολα καλα μέχρι τοτε! Μετά απο καποιο διαστημα μου εβγαλε μια ενημερωση στο kies την οποια την πέρασα , μου βγηκε το ρουτ και περασα παλι το ιδιο αρχειακι για να το ρουταρω παλι! τι γινετε τωρα ομως! σημερα ηθελα να κανω factory reset και wipe data , και ανακαλυψα οτι οταν παταγα τα κουμπια γ να μπω σε recovery mode εμπεναι το logo και τα μπλε γραμματακια πανω πανω αριστερα αλλα ποτε δεν εμπαινε συνεχιζε και ανοιγε το κινητο κανονικα ! το δοκιμασα πολλες φορες, εβγαλα μπαταρια , την ξανα εβαλα , κατεβασα κ το rom manager απο το play store γ να μπω ετσι σε recovery mode αλλα τιποτα ! απλα πεταει το λογκο , τα μπλε γραμματακια πανω πανω κ συνεχιζει! εκανα μια αναζητηση και βρηκα παρομοια θεματα , αλλα κανενας δν εδινε λυση , ακομα κ custom recovery εαν περναγανε δεν εκανε τιποτα σε μερικους δεν μπουταρε καν ! δοκιμασα να αφισω τα πλιχτρα πιο μετα η πιο νωρις αμεσως απο την δονηση και τιποτα απλα συνεχιζε! να τονισω πως σε download mode μπαινει κανονικα, και αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι 3 μερες τωρα κανω ρεσταρτ το κιν μου και βγαζει παντα προεπιλεγμενη γλωσσα τα γερμανικα και πρεπει να τ αλλαζω! επισης σημερα μετα την προσπαθεια να μπω σε recovery mode , οταν μπουταρε κανονικα το κιν κ ανοιγε, μετα απο 10 δευτερα κολαγε κ δν εκανε τιποτα επρεπε να βγαλω μπαταρια! μετα απο λιγο εβγαλα την sd και δεν κολλαγε, περιμενα λιγο την ξαναεβαλλα δουλευε κομπλε, εκανα κ 2 ρεσταρτ κ ηταν οκ! αλλα δεν ξερω εχω τρομαξει ! τι εχει γινει ? οσα θεματα εχω ψαξει ολα τα εχουν κανει πολυ τραγικα και ουτε λυση εχει δωθει ! για την γλωσσα δεν με νιαζει , το θεμα ειναι να δω τι γινεται με το recovery mode! μιλαμε γ android 4.2.2
×
×
  • Create New...