Jump to content

user15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About user15

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

user15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς από 2004. Τους τηλεφώνησα και μου λένε οτι θα φταίει η paypal. Ρωτάω την paypal αλλά δεν μου απάντησε ακόμη.
  2. Ίσως έχει δίκιο ο φίλος που είπε για τι συγχωνεύσεις.
  3. Μίλησα με Πειραιώς αλλά δεν ξέρουν. Θα ήμουν έκπληκτος αν ξέραν. Έβαλα ένα λογαριασμό Τ. Αττικής και τον δέχτηκε κανονικά! Έστειλα και στην paypal μαιλ μήπως βοηθήσουν και αυτοί. Καλό είναι να αναφέρουμε ποιές τράπεζες δουλεύουν με paypal για να μην ανοίγουμε λογαριασμούς από εδώ και εκεί. Από εμένα η Εθνική και η Πειραιώς δεν αναγνωρίζονται από paypal μόνο η Αττικής.
  4. Με λατινικούς το έχω στο paypal και είναι κάπως tade tadopoulos ενώ στην τράπεζα είναι ταδε ταδόπουλος πατρώνυμο. Δοκίμασα και εθνική τα ίδια. The bank information you've entered is invalid or missing. Please try again. Please enter a valid IBAN. Λεφτά έχουν. Ευχαριστώ!
  5. Γειά σας και από εμένα. Θέλω να πουλήσω μέσω ebay και να πληρωθώ μέσω paypal. Βάζω στο λογαριασμό του paypal το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού (Τ. Πειραιώς)μου αλλά μου λέει στην φόρμα πως δεν είναι αποδεκτός ο λογαριασμός. Διαβάζω στην βοήθεια του paypal ότι πρέπει το όνομα του λογαριασμού να είναι ίδιο με αυτό του paypal. Ο λογαριασμός της τράπεζας είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και του paypal με λατινικούς. Πως να το αντιμετωπίσω; Να αλλάξω το όνομα που έχω στο paypal με τους Ελληνικούς χαρακτήρες όπως είναι στον λογαριασμό;
  6. user15

    Lenovo A760

    Με αυτό τον τρόπο έχει γρήγορο internet ή πάει σαν GSM; Ευχαριστώ.
  7. user15

    Lenovo A760

    Έχεις ήχο αλλά είναι σιγανός. Άλλαξε τον. Μια ερώτηση... Έχω βάλει κάρτα της wind free to go στο slot1. Πιάνει 3g κανονικά. Αλλά όταν συνδεομαι internet δεν κατεβάζει. Πάει τόσο αργά που σχεδόν δεν δουλεύει. Όταν το ρυθμίζω να δουλεύει gsm δουλεύει με την gsm ταχύτητα σωστά. Το έχει συναντήσει το πρόβλημα κάποιος; Υπάρχει λύση; Με κοσμοκάρτα πάει γρήγορα το 3g.
  8. user15

    Lenovo A760

    Μου φαίνεται πως με την ρομ του minideal είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αλλα έκανα update από το ιντερνετ και μετά αναγκάστηκα να βάλλω τη πολύγλωσση. Μέχρι τώρα δεν το ξανάκανε κάτι μήνες. Βάλτην είναι εύκολο και για αρχάριο. Δες προηγούμενα ποστ. Όσο για την signed_GAPPS_RU_A760_1_S_2_001_0133_130828_v2 δεν είναι MIUI είναι απλά μια ρομ της λενοβο που κυκλοφορούν. Έχει τον καινούριο contactmanager κατι που δεν μου αρέσει γιατί δεν έχει επιλογή να βάζει τα ονοματα αλφαβητικά με το επίθετο. Επίσης επαναφέρει με το έτσι το θέλω την stock recovery.
  9. user15

    Lenovo A760

    Φίλε berdux δώσε ένα σύνδεσμο για αυτή την ρομ. Την αναζήτησα και δεν την βρήκα. Οπα μόλις την βρήκα στους Ρώσους https://disk.yandex.com/public/?hash=cfWpXg/RnbSt3fatBmET/4jpEpXynMfBCZVRCAkVFX8%3D ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έχεις κάρτα της Q;
  10. user15

    Lenovo A760

    Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιο ρούτερ που να μην συνδέεται το κινητό. Δηλαδή η πιθανότητα μικρή.
  11. user15

    Lenovo A760

    Για πές μας ποια ρομ έβαλες και από που την κατέβασες;
  12. user15

    Lenovo A760

    Το δεύτερο έκανα. Αντικατέστησα τα παραπάνω αρχεία με αρχεία ήχου κενά αρχεία ήχου. Όλα καλά!
  13. user15

    Lenovo A760

    Φίλε αν ξέρεις να αλλάζεις και να βελτιώνεις τις ρομ είσαι φοβερός. Που πρέπει να διαβάσω για να μάθω τα σχετικά; Προγραμματισμό ξέρω.
  14. user15

    Lenovo A760

    Και εγώ έχω q και δεν δουλεύει στο σλοτ1. Η λύση είναι να την βάλεις στο σλοτ2 και ησύχασες. Υπάρχουν κάποιες ρομ που το επιτρέπουν αυτό αλλά δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από αυτό που λύνεις.
  15. user15

    Lenovo A760

    Το έχω βάλει αλλά δεν έχει επιλογή με πια κάρτα να στήλεις το μήνυμα. Το στέλνει πάντα από το σλοτ 1
×
×
  • Create New...