Jump to content

Thrillington

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thrillington

  1. απαντώ (με καθυστέρηση γιατι είχα καιρω να μπω στο forum) ότι η λύση που πέρασα υπάρχει εδώ: επειδή δίνει ΄δύο επιλογές, η επιλογή που εφάρμοσα ήταν "Neken N6 - Feiteng V5 - New Screen" υπάρχουν βεβαια και αλλες ROM για το neken, απλά αυτή διαπίστωσα ότι δουλεύει. Για να κατεβάσετε αρκεί να κάνετε εγγραφή στο site (με μια διεύθυνση email, συνήθη πράγματα). Το εργαλείο για την μεταφορά της ROM στο κινητό μέσω USB είναι το Flash Tools, λινκ στην ίδια σελίδα. Ελπίζω να βοήθησα.
  2. μακάρι να ήταν έτσι εύκολο .... τελος παντων, ο κινέζος που επικοινώνησα (εχοντας εξηγησει το ζήτημα) με συμβούλευσε να βγάλω το εύκαμπτο καπάκι (λαστιχάκι) επανω από τον αισθητήρα και θα λυνόταν το πρόβλημα. Κάτι που έγινε, χωρίς όμως αποτέλεσμα: το πρόβλημα παρέμεινε. Εν τέλει τη λυση την εδωσε η αναβάθμιση της ROM με μια νεότερη η οποία λύνει το πρόβλημα αυτο (και καποια αλλα). Το τηλεφωνάκι λοιπόν πλέον λειτουργει κανονικά !
  3. Καλησπέρα σε όλους, Απέκτησα το συγκεκριμένο Neken N6 μέσω ebay και το παρέλαβα περίπου πριν από μία εβδομάδα. Από την ανάγνωση της σελίδας του ebay μου έδινε την εντύπωση πολύ καλής συσκευής, πολύ ανώτερης από άλλες αντίστοιχες κινεζικες κατασκευές, και πραγματικά είναι πάρα πολύ αξιόλογο. Το τηλεφωνο ηρθε μέσω dhl σε συντομο διάστημα δεδομένης της απόστασης (περ. 14 ημέρες) με το γνωστό εξοπλισμό, αν και θα περίμενα και μια 2η μπαταρία όπως συνηθίζει η Κίνα. Το τηλέφωνο είναι κατα τη γνωμη μου γρήγορο και με εξαιρετικη οθόνη ενώ εντυπωσιακά καλή η κάμερα, σημείο όπου συνήθως οι κινέζοι δεν τα πάνε καλά. Το ατυχές της ιστορίας είναι ότι μου παρουσίασε πρόβλημα στη λειτουργία μάλλον του proximity sensor, διότι όταν καλείς, η οθόνη δεν συμπεριφέρεται ανάλογα με την απόσταση που κρατάς τη συσκευή, και μάλιστα πολλές φορές ξεκινά την κλήση με τελειως σβηστη οθόνη, πράγμα εκνευριστικό διότι δεν έχεις dialpad ή δυνατότητα ανοικτης ακρόασης, ενω δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση παρα μονο με το power button. Εχω ηδη επικοινωνήσει με τους πωλητες (οι οποίοι μέχρι στιγμής ειναι άκρως εξυπηρετικοί) και μου ειπαν ότι θα συνεννοηθουν με την υποστήριξη της κατασκευαστριας, οπότε αναμενω σχετικα - αν και δεν περιμενω να μπορούν να γινουν και πολλά ....
×
×
  • Create New...