Jump to content

titos16v

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by titos16v

  1. Χρόνια πολλά σε όλους! Για όσους έχουν θέματα με τα χρώματα δεν τους αρέσει η οθόνη κτλ... Πάμε ρυθμίσεις - προβολή - σχέδιο χρώματος - συνθέτες ρυθμίσεις, και εκεί ασχοληθείτε λίγο με τις επιλογές και θα δείτε τεράστιες διαφορές!!! Καλημέρα σε όλους!
  2. Paptas και την ρομ ξανά πέρασα από την αρχή αλλά τίποτα...
  3. Αν έχω κοιτάξει σωστά τις έχει τις άδειες...
  4. Παίδες sos το τηλέφωνο ξαφνικά μόλις ανοίγω την πίσω κάμερα μου βγάζει μήνυμα (σφάλμα κάμερα αδυναμία σύνδεσης) ενώ η μπροστινή δουλεύει κανονικά... Έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων και επανεκκίνηση αλλά τίποτα... Ξέρει κανείς κάτι?
  5. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  6. Παίδες sos... Δεν μπορώ να παίξω κανένα αποθηκευμένο βίντεο στο τηλέφωνο... Μου λέει ότι το mi βίντεο δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης και να επιστρέψω στις ρυθμίσεις για να του δώσω άδεια... Ε έχω φάει όλο τηλέφωνο και δεν μπορώ να το βρω πουθενά...
  7. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του note 2 clobal 64/128 εδώ και ένα μήνα... Το τηλέφωνο οκ είναι όπλο! Μια ερώτηση όμως, δουλεύει με miui clobal 8.5 σταθερή 8.5.5.0 Και Android 6.0.1... Ερώτηση δεν έχει περάσει το not2 σε αναβαθμίσεις? Και αν ναι πως τις παίρνεις?
  8. Ειναι και αυτη μια καλη λυση...χα χα χα
  9. Το εχω δοκιμασει και αυτο, δεν γίνεται τιποτα...
  10. Ρε παιδια εμεις το εχουμε στο σπιτι λιγες μερες τωρα και μας εχει σπασει, ενω ειναι τα λαμπακια του σωστα αναμενα εμεις ποτε εχουμε σημα και ποτε οχι... 2 διαφορετικες συσκευες lg g3 και lenovo a5000 και πιανουν φουλ οποτε τους ερθει και για οσο τους ερθει... Η vodafone λεει πως η συσκευη δουλευει καλα και ειναι ολα οκ και απο την hol μας διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει θεμα ρουτερ... Υπαρχει περιπτωση να ξερει καποιος κατι; Α και καποιες φορες ενω δειχνει οτι εχουμε φουλ σημα, ειναι σαν να μην εχουμε, περνεις τηλ και σου λεει οτι ειναι κλειστο...
  11. Ρε παιδια εμεις το εχουμε στο σπιτι λιγες μερες τωρα και μας εχει σπασει, ενω ειναι τα λαμπακια του σωστα αναμενα εμεις ποτε εχουμε σημα και ποτε οχι... 2 διαφορετικες συσκευες lg g3 και lenovo a5000 και πιανουν φουλ οποτε τους ερθει και για οσο τους ερθει... Η vodafone λεει πως η συσκευη δουλευει καλα και ειναι ολα οκ και απο την hol μας διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει θεμα ρουτερ... Υπαρχει περιπτωση να ξερει καποιος κατι; Α και καποιες φορες ενω δειχνει οτι εχουμε φουλ σημα, ειναι σαν να μην εχουμε, περνεις τηλ και σου λεει οτι ειναι κλειστο...
  12. Χα χα γιατί το λες; Τόσο χάλια είναι το τηλ; Αυτό της άρεσε τι να κάνω; Το μεταλικο μπλε ήθελε!!! Πως το περνάω από την αρχή; Με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή; Το οποίο είναι;
  13. καλησπερα παιδια!! ελπιζω να δωσετε λυση στο προβλημα μου... εχθες πηγα κωτσοβολο και πειρα δωρο στην γυναικα μου το s3mini... επειδη ομως δεν ειχε αλο πηρα το εκθεσιακο... το προβλημα ομως ειναι οτι στην οθονη κατω απο το φοντο η ταπετσαρια που εμεις βαζουμε, αχνοφαινεται το λογοτυπο διαφημησης του κωτσοβολου... ειναι σαν να εχεις βαλει 2 ταπετσαριες και η μια να παταει πανω στην αλλη... εκανα ολικη επαναφορα με τον τροπο κρατωντας τα τρεια κουμπια (ενταση,κεντρικο και πληκτρο on-of) οταν ειναι κλειστο το την αλλα τιποτα...παιζει να ειναι κατι σαν εφαρμογη και να κανει μονο του εγκατασταση μετα την επαναφορα??? πειρα τηλ την samsung και μου ειπαι να παρω τον κωτσοβολο, πειρα τον κωτσοβολο και μου ειπαι να το παω εκει, ελα ομως που εγω εφυγα εχθες απο αθηνα και ειμαι 350χιλ. μακρυα... ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  14. μου βγαζει ενα μικρο λευκο φοντο και μεσα γραφει ''FTM'' και δεν κανει τιποτα αλο... λοιπον πρωχορισαμε, πατοντας τον συνδιασμο ανοιγει οπως στο βιντεο απλα σταματαει στο ανθρωπακι του android δεν συνεχιζει για να προχορισω την διαδικασια... ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ολλα καλα αδερφε, σε ευχαριστω παρα πολυ!!!
  15. μπα τιποτα...δεν ανταποκρινετε στον συνδιασμο κουμπιων...
  16. καλησπερα παιδες... περναω κατευθιαν στο θεμα... εχω ενα zte skate και το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα κολλησε το android! ενοιγω την συσκευη και μολις ξεκηναει στο σημα του αντροιτ σταματαει εκει και δεν ανοιγει ποτε η συσκευη... τι παιζει?
  17. καλησπερα παιδες! λοιπον μπενω στο προβλημα κατευθιαν... πριν απο 4 μερες εγινα κατοχος του wt19i καινουργιο (απο τα λιγα κομματια που εχουν μεινει στην αγορα) καταρχας να πω οτι πανεμορφο... λοιπον ολα καλα ενα προβλημα μονο, εχει androit 2.3.4 προσπαθω να του κανω αναβαθμηση σε 4.0 και δεν γινετε... προσπαθω με το sony pc companion και ενω τελειωνει και μου γραφει οτι το τηλεγωνο αναβαθμηστηκε σε 4.0 οταν το ανοιξω εχει παλι 2.3.4... τι να κανω??
×
×
  • Create New...