Jump to content

LordBill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LordBill

  1. LordBill

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα στο, forum έχω μια απορία σχετικά με το wifi. Στο σπίτι της αδελφής μου ενω βλέπει το wifi και έχει ένδειξη excellent για την ισχύ του σήματος, όταν του περάσω το password αυτό κολλάει μια ώρα στο obtaining ip address και ύστερα μου πετάει μήνυμα not in range. Έχω κάνει επανεκίνηση στο ρούτερ αλά τίποτα. Στο σπίτι μου λειτουργεί κανονικά, τι μπορεί να φταίει? Επιπλέον έχω κατεβάσει το clean master για να καθαρίζω το σύστημα μου και τη ram και έχω ενεργοποιήσει τοην επιλογή dont keep activities αλλά παρόλα αυτά μου τρώει λίγο πάνω απο το 50% της μνήμης. Συνήθως έχω κοντά στα 350-400 mb ελέύθερα στη ram, είναι επαρκές το νούμερο για να μην κολάει το κινητό? Έχω διαπιστώσει κάποια ελαφρά λαγκαρίσματα, του έχω βάλει περίπου 20 εφαρμογές, αν εξαιρέσεις το gun club 3 που πιάνει 150 mb οι υπόλοιπες είναι αρκετά μικρότερες, μέχρι συνήθως τα 30 mb ενώ οι περισσότερες είναι κάτω απο 10mb. Tι μπορώ να κάνω για να μην λαγκάρει το κινητό?
  2. LordBill

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα στο forum, έχω μια χαζή απορία, την πρώτη φόρτιση του sp την έκανα με το τηλέφωνο ανοικτό. Απο την sony μου είπανε οτι το κινητό θεωρείται φορτισμένο ακόμα και με 85% της μπαταρίας ( και ανάβει πράσινο φώς). Θέλω τις επόμενες φορτίσεις να τις κάνω με κλειστό το τηλέφωνο, πως όμως θα είμαι σίγουρος οτι είμαι στο 100%? Όταν η συσκευή είναι κλειστή έχει ποσοστιαία ένδειξη φόρτισης? Υπάρχει περίπτωση να έκανα ζημιά στο κινητό επειδή το φόρτισα πρώτη φορά όταν ήταν ανοικτό?
  3. LordBill

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα στο forum. Απο σήμερα είμαι άλλος ένας ιδιοκτήτης του sp. Πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω για την πρώτη φόρτιση?Απο ότι είδα θέλει και micro sim card , θα πάω απλώς στη wind για να κόψουν την κανονική ή θα μου δώσουν καινοιύγια sim? Ξέρει κανείς το κόστος?
  4. LordBill

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα στο forum , έχω μια χαζή απορία για το πως θα καταλάβω εάν η παρτίδα του sp είναι καινούργια. Σε προηγούμενη ανάρτηση ειπώθηκε οτι στο πίσω μέρος του κινητού κάτω απο την μπαταρία βλέπουμε το έτος και την εβδομάδα κατασκευής του μοντέλου. Μπορώ όμως να δω την παρτίδα πριν προφανώς το αγοράσω? Το γράφει πάνω το κουτί μήπως? Επιπλέον εάν το κινητό είναι νέας παρτίδας χρειάζεται πάλι να είμαι root για να λύσω το θέμα του wifi? Eάν δεν κάνω λάθος κάνοντας root, χάνεις την εγγυήση των 2 ετών.
  5. LordBill

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω το τηλέφωνο αυτή την εβδομάδα. Έχω μια απορία για το wifi, τελικά έχει επιλυθεί το πρόβλημα? Ήταν θέμα ελαττωματικής παρτίδας ? Λύθηκε μέσω firmware update? Τα σχόλια για το θέμα τώρα πρόσφατα είναι λίγα, τι έγινε? Θεωρώ βασικό κριτήριο την σωστή λειτουργία του wifi. 'Οσον αφορά την κάμερα πως είναι? Δεν βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα απο το youtube
  6. Καλησπέρα στο forum είμαι μεταξύ 2 κινητών, το πρώτο είναι το LG OptimusL9 II και το δεύτερο Sony Xperia SP. Στο Public τα βρήκα με διαφορά 50 Ε, αξίζει το κόπο να πάω στο Sony λόγω ισχυρότερου επεξεργαστή και κάτας γραφικών? Θέλω καλή κάμερα και απροβλημάτιστο web browsing, απο παιχνίδια στο κινητό μέτρια πράγματα. Θα δω διαφορά σε καθημερινή χρήση?
  7. LordBill

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα στο φόρουμ, έχω μια απορία, βρήκα στο public το LG Optimus L9 II με specs cpu Dual core Krait 1.4 ghz και gpu adreno 305 στην τιμή των 249 E. Φαίνεται το καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Αξίζουν τα 50Ε παραπάνω η ελφρά ταχύτερη cpu και η καλύτερη gpu του SP? Η χρήση που το θέλω είναι για φωτογραφίες, internet browsing και moderate gaming θα δώ κάποια διαφορά σε πραγματικές συνθήκες ? Απο τις φωτογραφίες που είδα το SP είναι μέτριο. Εφόσον λύθηκε και το θέμα του wifi φαίνεται να είναι αρκετά δυνατή συσκευή.
×
×
  • Create New...