Jump to content

Mcconnel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mcconnel

  1. Χαζομαρες. Αν ισχυε κατι τετοιο θα επρεπε να απαγορευεται ρητα η οποιαδηποτε επαφη με οποιονδηποτε ανθρωπο στο στρατο. Θα σε κηνυγουσαν καθε φορα που θα μιλουσες με το διπλανο σου. Αντιθετως ξερουμε πολυ καλα οτι οι σχεσεις που συναπτεις εκει με τους αλλους φανταρους ειναι πολυ σημαντικες για να μπορεσεις να επιβιωσεις. Κανενας δεν τιμωρει αυτες τις σχεσεις, οι οποιες ανετα μπορει να ειναι και σχεσεις φιλιας με ανωτερους σου. Ολα αυτα εχουν τις ιδιες συνεπειες με οσα αναφερεις παραπανω (αρνηση εκτελεση διαταγης κτλ.), παρολα αυτα δεν ειδα να απαγορευονται.
  2. Οι αναγκες ειναι αναγκες φιλε δεν σε απαγορευει κανεις να φας ή να πας στην τουαλετα επειδη πηγες στρατο. Σαφως και δεν πας π.χ. στις 10 να φας επειδη ετσι σου καπνισε. Λογικο οτι οταν υπαρχουν αλλες υποχρεωσεις δεν θα μπορουσες και να πας να πηδηχθεις. Αλλα στον ελευθερο σου χρονο ακομα και μεσα εισαι φρι να ικανοποιησεις μια αναγκη σου, οπως νομιζεις. Πας στο καψιμι να φας, πας τουλετα, πας και κανεις μπανιο, πας και πηδιεσαι. Απο τη στιγμη που υπαρχουν κανονες που να σου απογορευουν την αναγκη αυτη και υπαρχουν και κυρωσεις παει να πει πως ο στρατος ειναι ομοφοβικος. Το σεξ ειναι απολυτως νορμαλ στη ζωη. Το οτι το τιμωρουν δειχνει κομπλεξ. Το θεμα ειναι λοιπον ποιος εχει ορεξη να τους σπασει το κομπλεξ. Γιατι ολοι οι ομοφυλοφιλοι αν δεν ηταν βλαμμενοι να πανε εκει και να παιζανε θεατρο και επεμεναν σε αυτο το δικαιωμα τους, τετοιοι ηλιθιοι κανονες θα ειχανε εκλειψει. Γιατι δεν σε κανει λιγοτερο καλο στρατιωτη το να εισαι γκει. Καιρος λοιπον να το αποδεχθουν και επισημα.
  3. Βασει ορισμου οτιδηποτε σου στερει την ελευθερια σου και αλλα βασικα ατομικα και πολιτικα δικαιωματα και μαλιστα χωρις τη θεληση σου ειναι φυλακη. Τωρα αν στο Ελλαντα το λενε στρατο για να δουλευομαστε, τι να κανουμε και ο Θουκυδιδης χτυπουσε το κεφαλι του οταν στην Ιστορια του εγραφε πως " αλλαζαν ακομα και το νοημα των λεξεων για να πετυχαινουν τον σκοπο τους".
  4. Ε τοτε μαλλον τις ποινες σε παρανομα ζευγαρακια τυπου Σπαρτης της μοιραζουν απο την καλη τους την καρδια αν δεν ειναι ομοφοβικο το συστημα. Φιλε το οτι ολοι οι γκει πανε εκει και παιζουν θεατρο αυτο αποδεικνυει πως ο στρατος ειναι ομοφοβικος. Το οτι μου λες οτι καλλιο να κατσω ησυχα γιατι αλλιως θα εχω προβλημα αυτο δειχνει πως ο στρατος εχει κομπλεξ με το συγκεκριμενο θεμα. Γιατι αλλιως το σεξ ειναι μια αναγκη οπως και ολες οι αλλες. Και απο τη στιγμη που με εχεις κλεισει σε μια φυλακη με αλλους ανδρες που το περιεργο να ικανοποιησω την αναγκη μου. Τωρα αν με τιμωρεις γι αυτο προφανως το προβλημα το εχεις εσυ και οχι εγω.
  5. Ε τοτε να δηλωσω οτι ψανχω καποιον που δεν θα κωλωσει με την πρωτη ποινη γτ υποτιθεται θελουμε να χτυπησουμε το ομοφοβικο συστημα, οχι να παιξουμε τις κουμπαρες. Θενκς για τις συμβουλες σου φιλε μου.
  6. Φιλε αινιγμα αν και δεν καταλαβες καν τι ενοουσα εχεις δικαιο ηταν "ομοφΟΒικος". Καλα μπορω να περασω και εξω οπως γουσταρω. Εδω ψαχνω καποιον για σχεση - ειτε πραγματικη ειτε οχι - στο στρατο, οχι για σεξ. Οποτε τσαμπα κρυφοφαντασιωθηκες και χαρηκες. :blink:
  7. Γεια σας παιδες. Παρουσιαζομαι στην επομενη ΕΣΣΟ Τριπολη και ψαχνω φιλαρακι που να γουσταρει να ταραξουμε παρεα τα νερα και να δωσουμε μια γερη γροθια στον ομοφικο στρατο. Εχεις κανεις τα κοτσια ?
×
×
  • Create New...