Jump to content

marioslyk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by marioslyk

  1. Πάντος εμένα παιδια το hondaki μου στις 7000 χλμ το μόνο που τρίζει είναι η μπλαφονίερα στο φως ακριβώς και αυτό πιστεύω οτι είναι επειδή ξήλωσαν τον ουρανό για να περάσουν το καλώδιο για τους αισθητήρες παρκαρίσματος!Δυναμώνεις και απολαμβάνεις την μουσική σου διασκεδάζοντας και δεν ακούς απολύτως κανενα τρίξιμο,δόξα το θεο έχουν βάλει δυνατό ηχοσύστιμα ;) Το πάν ειναι όντος να μήν τρέχεις συνεργείο για βλάβες και να έχεις όσες ανέσεις επιθυμείς στο αυτοκίνητο...
  2. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ηθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς σας φιμέ τζάμια... Με προβληματίζει το τζάμι κάτω απο την αεροτομή που είναι πλαστικό!Αν έβαλε κανείς σας και εκεί πείτε μου αν εχει κάποιο πρόβλημα με αυτό.Ειχα παλαιότερα ενα smart και είχα βάλει σε 2 πλαστικά τζαμάκια που έιχε και με τιν πρώτη ζεστη γέμισαν φουσκάλες!
  3. Σχετικά με το bluetooth εμένα εκεί που το παράγγειλα μου σύστησε ο πωλητής να μήν το βάλω γιατί είπε οτι μερικά αντιμετώπισαν κάποιο ηλεκτρονικό πρόβλημα και το bluetooth είναι κάτι απλό δέν εχει σχέση με χειριστήρια στο τιμονι η κάτι τέτοιο οπότε δέν το εψαξα παραπάνω... Εγω παιδιά προτίμισα σαν δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος που μπένουν απο οτι είπε πάνω απο τον καθρέυτη και λένε και απόσταση και 2 service χωρίς καμία χρέωση απο ότι μου είπαν βέβαια τίποτα δεν ήταν γραμένο στην παραγγελία! 2/1/08 το περιμένω και εγω φίλε ελπίζω να αξίζει τα λευτά του όντος!!!!!!!
  4. Αντε παιδιά το εστείλα το Α3 και έκλεισα το civic 1.8 sport το περιμένω πως και πως στις 2.1.08 έλπιζω ολα να πάνε καλά και να μήν μετανιόσω για την επιλογή,άλωστε μου είπατε τα καλύτερα λογια!!!!
  5. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Εκανα βολτά λιγο πολυ στις 59 σελίδες και το μόνο πολύ ανισυχιτικο που είδα ήταν μόνο η παράδοση του... Ελπίζω να μήν είμαι απο τους άτυχους που περιμένουν 4-5-6 μήνες γιατί θέλω να πουλισω το δικό μου πρίν αλλάξει ο χρόνος!! Αν πάντος έχει και κάποιος αλος να πεί κάτι θα με βοηθούσε ακόμα περισότερο αν και είμαι σχεδον αποφασισμένος να μπώ και εγώ στο club civic ;)
  6. Καλησπέρα έχω ένα audi A3 1,6 με το οποίο δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... αρκετά προβλήματα .Βέβαια απο σταθερότητα και φρένα είναι αψογο όμως δέν αρκεί αυτό αν τρέχεις συνεργείο... Σκευτωμαι πάρα πολύ σοβαρά την αγορά ενός civic 1,8 sport αξίζει λέτε να κάνω την κίνηση αυτή? :worry:
×
×
  • Create New...