Jump to content

anexikratis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anexikratis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

anexikratis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ έχω τα παρακάτω προβλήματα: 1. Τα δύο κουμπιά , εκτός του κεντρικού κουμπιού με το δακτυλικό αποτύπωμα, έχουν κολλήσει, δηλαδή πατιούνται μόνα τους, με αποτέλεσμα να τα έχω απενεργοποιήσει και να χρησιμοποιώ για όλες τις λειτουργίες το κεντρικό κουμπί. Δεν είναι πρόβλημα software θεωρώ,διότι και με το τελευταίο update στην rom (MIUI 9.5.2.0 stable), δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. 2. Από την πολύ χρήση ραδιοφώνου και μουσικής η υποδοχή του βύσματος των ακουστικών, δεν δουλεύει καλά ,δεν κάνει δηλαδή καλή επαφή με το βύσμα των ακουστικών, με αποτέλεσμα να διακόπτει πολλές φορές το ραδιόφωνο ή την μουσική.
  2. Καλή χρονιά σε όλους, δύο εβδομάδες που έχω το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό, έχω την αγγλο-κινέζικη ρομ, απλά πρέπει να προστεθεί το ελληνικό πληκτρολόγιο από τις ρυθμίσεις, google play κανονικά (το ζήτησα να μου το εγκαταστήσει το κινεζομάγαζο δεν είναι δύσκολο να μπει και μόνο του από ότι καταλαβαίνω), fast charge κανονικά, ραδιόφωνο οκ, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα που λέτε με το 4G της Wind, πιάνει μια χαρά (μένω Αθήνα) ota update έκανε κανονικά, το μόνο ενοχλητικό είναι ότι κάθε τόσο έχουν ειδοποιήσεις οι κινεζοεφαρμογές, δεν έχω προλάβει ακόμα να δω πως θα τις κάνω uninstall, δεν θέλω να μπλέξω με ροοτ και ιστορίες (πέρα από τις κινεζοεφαρμογές, δεν βλέπω το λόγο, το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά), μπαταρία δεν μπορώ να συγκρίνω να σας πω δυστυχώς, κρατάει μια ημέρα εύκολα με τη χρήση που του κάνω (data ανοικτά συνέχεια). Ελπίζω να βοήθησα, χρόνια πολλά σε όλους.
  3. Καλησπέρα σε όλους, πήρα και εγώ το κινητό, πρώτη εντύπωση καλή, αλλά που είναι το ραδιόφωνο; Άκυρο το βρήκα, καλά κρυμμένο ήταν.!
×
×
  • Create New...