Jump to content

ntakman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntakman

  1. ntakman

    Lenovo A760

    κατεβασε τη εφαρμογη market helper ,αλλαξε το ονομα σε samsung galaxy 3 k meta θα κατεβαζεις τα παντα.Υ.Γ.με restart επνερχεται στην αρχικη ονομοσια.
  2. ntakman

    Lenovo A760

    νομιζα οτι εγραψες το ρητο με τον γαιδαρο για μενα .ειμαι νεος στο site κ προαπαθω να κατανοησω αυτα που λετε.δεν σας γραφω.συγνωμη που σας κουρασα.
  3. ntakman

    Lenovo A760

    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΕΛΩ.ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΡΑΦΩ.ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ,ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ WEP/WPA KEY.ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΤΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  4. ntakman

    Lenovo A760

    AN ειναι netfaster h zte τοτε κατι δεν κανεις σωστα. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ WI FI.BGALE APO TO ROUTER ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΔΟΚΙΜΑΣΕ. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. ntakman

    Lenovo A760

    τι σου βγαζει οταν δεν συνδεεται.κοιτα αν πατας σωστα το κωδικο που εχεις στο ρουτερ. αν ειναι ασυμβατο θα σου λεει αδυναμια ταυτοποιησης η κατι παρομοιο.αν απλα δεν συνδεεται τοτε δεν φταιει η συσκευη κατι δεν κανεισ σωστα. ναι τι μαρκα ειναι. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  6. ntakman

    Lenovo A760

    κανε ρεσταρτ κ στις 2 συσκευες κ δοκιμασε παλι.apo minideal εγω αγορασα .εσυ. τι ρουτερ εχεις -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  7. ntakman

    Lenovo A760

    skip the back up to backup the data ειναι οταν δεν θελουμε να χασουμε επαφες κ μνμ κ μας τα αποθηκευει σε ενα φακελο.καινουριο κινητο αρα δεν εχεις βαλει τιποτα. skip the back up ειναι οτι δεν θελεις να αποθηκευσει σε φακελο επαναφορας τιποτα. μην φοβασαι.δεν χανονται τα ελληνικα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. ntakman

    Lenovo A760

    με την επαναφορα δεν αλλαζει η rom.οι ρυθμισεις αλλαζουν.οι κινεζοι εκαναν ρουτ το κινητο κ χρησιμοποιησαν wirelles .εχουν μεινει καταλοιπα ρυθμισεων τους. περιμενω απτελεσματα.
  9. ntakman

    Lenovo A760

    Φιλε μου καλησπερα,κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εγω αυτο εκανα κ μπαινω σε ολα τα ρουτερ.
  10. ntakman

    Lenovo A760

    Φιλε μου καλησπερα,κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.εγω αυτο εκανα κ μπαινω σε ολα τα ρουτερ.
  11. ntakman

    Lenovo A760

    Mια φορά reset και τερμα.θα συνδεεσαι παντού κ χωρισ να στηρίζεσαι σε εφαρμογες.
  12. ntakman

    Lenovo A760

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ LENOVO A760.EΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤ Κ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕ.ΑΡΑ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ WI FI Κ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΕΝΑ TP-LINK,ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
×
×
  • Create New...