Jump to content

kseftilas1

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    485
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kseftilas1

  1. Τι κολπο ρε παιδια? Πως παραγγελνετε ενω υπαρχουν τα capital controls? Στειλτε να μου πειτε. Ευχαριστω. Το κινητακι φαινεται ******.
  2. Μόλις έκανα μια παραγγελία σε presell doogee x5, και μακάρι να πάνε όλα καλά....

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Και εμένα το gearbest είναι το καλύτερο μαγαζί να φανταστείτε. Έχω κάνει 7 αγορές ( οι τρεις κινητά) ,όλες άψογες.

     

    Γιατι? ανοιξε το paypal? Πως εκανες παραγγελια εσυ? Εχω μερες να μπω εδω, αλλα δεν διαβασα κάπου οτι αλλαξε κάτι στις αγορες απο το ιντερνετ

  3. Λόγω ban (με εχουν ταραξει εδω πέρα - δεν πειράζει όμως, να ναι καλα), δεν μπορουσα να γράψω για να πω ότι το κινητό το έχει η γυναικα μου σχεδόν 3 μήνες και είναι όλα καλά. Δουλευει ρολόι.
  4. Ναι το κάνεις κανονικά το update δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Απλώς να έχεις φροντίσει να έχει μπαταρία το κιν. πάνω από 50%.

    Ok ευχαριστω. Καπου λεει οτι μπαινει σε recovery mode μετα το update, εκει κανω κατι? πως βγαινω απο κει? Το ξεκιναω και ελπιζω να απαντησεις γρήγορα :) :):lol:

     

     

    EDIT : Το κανε όλα καλά. :)

  5. Παρελαβα και εγω σημερα το μεσημερι το dg280. Δεν το εχω επεξεργαστει πολυ, τωρα που γραφω το ανοιξα να σσας πω την αληθεια. Παρατηρησα όμως οτι μου εχει ενα wireless update και θελω να ρωτησω αν το κανω. ΑΝ το εχει κανει κανεις αλλος, καποια συμβουλη? Απο οτι βλεπω ειναι Update με ημερομηνια 10-02-2015 και μεγεθος 55.06 mb. Διορθωνει 4 πραγματακια απο οτι λεει. Περιμενω διευκρινησεις απο παλαιοτερους. Περα απο αυτο, μου αρεσει η υφη στο χερι και οτι ειναι γρηγορο, αλλά αυτα στο πολυ γρήγορο. Καλο βραδυ , θα γραψω και εγω αναλυτικα αυριο.
  6. Μπορει να μου καποιος τι συμβαινει?Γυρναει πισω?

    RI138524597CN

     

    Μου εχει τυχει, να μην εχουν γραψει τα στοιχεια μου σωστα και αφου τα ελτα δεν καταφεραν να εξακριβωσουν τον παραληπτη, επιστρεψε πίσω και μετα μου το ξαναστείλανε και ολα οκ, αλλα φαντάσου χρονοκαθυστέρηση. :mad::X:mad:

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    chinapost

    .............

     

    Τρολλαρεις έτσι?

    • Like 1
  7. Καλησπέρα.... Παράγγειλα ενα κινητο απο αυτο το site (kingzone N3 plus) και εχω το εξης προβλημα.. Το αγοράζω , πληρώνω με paypall και περιμενω ανανεωση σελιδας να μου πει οτι εγινε κανονικα. Η σελιδα κολλάει και εγω περιμένω. Μετα απο 2 λεπτα ερχεται μυνημα στο email οτι πληρωσα... και φαινεται το ονομα μου με τη διευθυνση. Στο site της banggood τσεκαρα τη διευθυνση μου. Αποτέλεσμα ? Να μου εμφανίσει μετα απο 5 λεπτά στο site την παραγγελία μου με το όναμά μου . Στη παραγγελία ήταν και ενας φακός που δεν είχα παραγγείλει καθώς και οτι η παραγγελία πήγαινε Ισπάνια . Στο order information είχε έναν Ισπανό μαζί με διεύθυνση. Εστειλα μυν. στο site ( είναι κλειστό λόγο εορτών). Καμια ιδέα ? Thx

     

    Προφανώς κάτι μπλόκαρε είναι σίγουρο, το μονο που μπορείς να κάνεις είναι απο τα ξημερώματα αύριο που τελειώνει η αργία τους, να προσπαθησεις σε κανα Live chat καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους να σου ακυρώσουν την παραγγελία και μετά να κάνεις την κανονική.

  8. Οι καλύτεροι για μένα ειναι το vickmall και το b2cbuying που εκπροσωπουνται και εδω στο φορουμ. To gearbest ειναι αρκετα φτηνότερο όμως και αυτό ειναι γεγονος. Απο κει έφερα ενα cubot s168 για έναν φίλο και όλα καλά. Είναι καλό να υπάρχουν αξιοπιστα sites και επιλογές. Αλλά προσέξτε γιατι τα "νούμερα" , είναι περισσότερα και δεν αξίζει για λίγα ευρώ να μπλεξετε, σκεφτείτε και after sales αν τυχόν συμβεί κάτι. Πράξτε υπεύθυνα. :)
  9. Αν και το βρήκα σε άλλο site λιιιγο φθηνότερα το παραγγέλνω και εγώ απο το vickmall γιατί έχω ψωνίσει πολλές φορές και είμαι πολύ ευχαριστημένος ...

    Ελπίζω να βγει καλό ... γιατί το προορίζω για δωράκι στο γυναικάκι μου ... ... να μην μου το φέρει στο κεφάλι ε ... :lol:

     

    Αδερφε, δεν είναι πολυ βαρυ, αν μη γένη τω στο φερει στο κεφάλι, καμια διασεισουλα θα είναι, θα γλυτωσεις :)

  10. Επειδή το έχω καιρό απορία τα 1949deal και everbuying κινούνται σε επίπεδα pandawill ή MeriMobiles?

    Τα θεωρώ κατώτερα από Gearbest (το οποίο θεωρώ κατώτερο από efox-shop το οποίο με τη σειρά του από vickmall)

     

    Απο ότι διαβάζω εδω κάπως έτσι είναι, καλά κατάλαβες.

  11. Πριν λίγο τσέκαρα το tracking number και είδα ότι εφτασε σήμερα στις 10 και κάτι στο αεροδρόμιο στην Αθήνα. Φαντάζομαι αυριο ή το πολύ μεθαύριο να είναι στα χέρια μου και να γράψω εντυπώσεις, πριν το πάρει η γυναίκα μου και δεν το ξαναδώ :) :) :)
  12. Γιαυτό να είσαι σίγουρος μια αγορά έκανα από το κολ@μ@γ@ζο και ας είναι καλά το paypal

     

    Εγω με ενα lenovo a820 τον νοεμβριο του 2013 η αγορά, κανενα πρόβλημα + οτι δουλευει ρολόι απο τότε. Απλά μου φαίνεται τον τελευταίο χρόνο, τα έχουν ******* λιγάκι :lol::lol:

  13. Τελικά σήμερα στο about του site προστέθηκε κάτω κάτω ότι αυτό είναι non official site. Άρα είναι κάποιο μαγαζί μάλλον από πίσω που θέλει να εκμεταλλευτεί τ' όνομα της xiaomi.

     

    Απορώ γιατι η xiaomi και κάθε μεγάλη εταιρεία απο την κίνα, αφήνουν τον κάθε καρνάβαλο να δημιουργεί sites που να σχετίζονται με το ονομά τους και να "κερδίζουν" απο τις μάρκες αυτες.

  14. Καλησπέρα σε όλους. Εχει το κινητο αυτό ο αδερφός μου και του χάλασαν τα handsfree Που είχε απο την μάνα του. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι συμβατό με όλα τα handsfree που κυκλοφορουν στην αγορά. Αυτη την στιγμη κάνει την δουλειά του με κατι παλιά nokia handsfree, αλλά πχ κάτι samsung και κάτι αλλα που δοκίμασε δεν δουλευαν. Θελω να ρωτησω, αν εχει πεσει στην αντιληψή σας κάποιο που να δουλεύει σίγουρα, είτε απο ελλάδα , είτε απο Κίνα. Ευχαριστώ.

     

     

    Υ.Γ : Το κινητό το έχει απο αρχες Νοεμβρίου του 2013 και δουλεύει απροβλημάτιστα. Εξαιρείται ο launcher που με αλλαγη συνήλθε. Κανένα πρόβλημα και απλά θέλω να το παραθέσω.

  15. Χερετώ την παρέα...είμαι ανάμεσα σε meizu m1 note,elephone 3000s και coolpad f2... απ τα 3 πιο θα διαλέγατε?

     

    coolpad ή meizu. Εγω προσωπικα θα πήγαινα στο coolpad σαν πρωτη επιλογη, αλλα όποιο και να πάρεις θα είναι και **** τα κινητα.

  16. Βρε παιδια, για το panda ακουγονται τα χειροτερα, ναι μεν καλυτερες τιμες αλλά τα χειροτερα, απο κει θα πάρετε? Δεν εχω αγορασει απο κει, αλλα διαβαζω αρκετα εδω μέσα. Προτεινω το vickmall, to b2cbying, to minideal, με αυτη την σειρα, αλλα υπαρχουν και άλλα sites αξιοπιστα. Ψαξτε το λίγο εδω στο myphone εχει τα παντα.
  17. Γιατί δεν συγκρίνω την διαχείριση μπαταρίας του Nexus με κανένα κινέζικο.

    Για να φτάσει το Ν4 τόσες ώρες οθόνης ήθελε ψαγμένους kernel, συγκεκριμένους governor και custom Rom. Από την άλλη μιλάμε για κινητό 2,5 σχεδόν ετών.

     

    Για όποιον θέλει μια καλή αυτονομία (Δηλαδή πάνω από 5-6 ώρες) και ειδικά σε κινέζικο χρειάζεσαι και μεγάλη μπαταρία και καλή διαχείριση του συστήματος. Με ένα από τα 2 δεν κάνεις δουλειά. Τουλάχιστον αν ξέρεις τι ψάχνεις.

     

    Εισαι λάθος σε μεγαλο ποσοστό. Δεν είναι όλα τα κινέζικα τηλεφωνα "κινεζιες" , χωρις καλη διαχείριση μπαταριας και τα σχετικά προς τον τομέα της ενέργειας

  18. Δεν ξέρω τι παίζει.. Μόνο το Ε εμφανίζει. Πάντως στις ρυθμίσεις το λέει κανονικά...

     

    το "Ε" δεν είναι 3g.

  19. Ήρθε το κινητό τελικά και ΕΧΕΙ 3G. Δεν ξέρω γιατί δεν το λέει πουθενά, αλλά ΈΧΕΙ...

    Επίσης έχει καλή κάμερα, πολύ καλή οθόνη, 3notification led (κοκκινο-πρασσινο-μπλέ), τέλεια μπαταρία.....

    επίσης παρ'ολο που δεν το έδειχνε στις φωτογραφίες του προϊόντος, είχε μέσα μια θήκη σιλικόνης (λογικα δωρο του καταστήματος) και μια μεμβράνη...

     

    Συνηθως τα μοντελα με το "Τ" στο τελος υποδηλώνουν εκδόσεις που σαν 3g δουλεευουν μόνο στα ασιατικά δίκτυα. Είσαι σίγουρος οτι δουλεύει? Αν ισχύει, είναι καλή αγορά.

  20. Εγώ βρήκα αυτο με καλή τιμη --> http://www.igogo.es/product319134.html?gclid=Cj0KEQiAu_GmBRDhtK-kzqKcuJwBEiQAJvB8n1j4AtsqyqyoLX7lfRWBZU-UkHQJf-vMWUMHwmEFSwwaAiby8P8HAQ αλλα ειναι στα ισπανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πάντως έχει paypal και αφου εινια απο Ισπανια, λογικα θα στέλνει Ελλαδα , χωρις καθυστερησεις, τελωνεια κτλ. Αν μπορει κάποιος να μου πει τιποτα περισσοτερο θα το εκτιμουσα
×
×
  • Create New...