Jump to content

Ermenegildo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Ermenegildo

  1. Gia na pliroseis me to wallet den xreiazetai na to anoikseis para mono an theleis na allakseis tin karta Pou thes na xrisimopioiseis. Apla epilegeis san wallet to Google wallet stis rythmiseis. Sygnomi gia ta Greeklish alla exei ena themataki to pad 6s pro otan grafeis apo to fysiko tou keyboard (kalo einai na anoiksoume ena nima gia to tabletaki..)

    • Like 1
  2. Δεν ειναι μονο security.. εχει και 2-3 ακομα πραγματακια.. ενα ειναι η προσθηκη του search στην κεντρικη.. δυο είναι οτι εχει και αλλα widgets και τριτο στις ρυθμισεις ai subtitles.

  3. η πράσινη κουκίδα είναι σε όλα τα android πλεον για το θέμα προσωπικών δεδομένων οτι η εφαρμογή χρησιμοποιει την κάμερα η το μικρόφωνο.

  4. το πήρα πριν μια εβδομάδα για να αντικαταστησω το s6 lite που είχα, στην αρχή εψαχνα το lenovo epaper και μετά είδα στο public το s9 fe όπου δεν το ειχαν διαθέσιμο και πηγα στον κοτσωβολο στα Βριλισσια και το είχαν τελευταιο κομματι 729. Είναι καταπληκτικο και γενικα απο όσα tablets έχω δοκιμάσει δεν το χορταινω... βεβαια θέλει και καποια καλουδια που δεν φερνει δυστυχως η samsung εδω όπως το s pen pro αλλά βρήκα την θήκη με τη διαφανεια μπροστα που γράφεις σαν σε τετράδιο και έχει την ιδια και καλυτερη υφη απο το remarkable.. 

  5. προς αντικατάσταση (οχι πως εχει κάτι η του λείπει κάτι) του watch 4 classic ή απλά να πάρω ένα νεο gadgetακι ήμουν ανάμεσα στο 6 classic και το 5 pro.. τελικά έκλεισα στο 5 pro.. μπορώ να πω οτι το ερωτεύτικα με το που το έβαλα στο χέρι, είναι πιο "γεμάτο" σχετικά με το 6 classic που μου έκανε και λίγο σαν ψευτικο.. θα παιξω μαζί του και θα επανέλθω.

    • Like 1
  6. το συγκεκριμενο το εχω δυο χρόνια σχεδόν, η μπαταρια του ειναι οπως σε ολα τα SMARTWATCHES με λειτουργικό. Ουτε λιγοτερη ουτε περισσότερη ειναι το τεταρτο που έχω και όλα μα όλα κρατανε απο μια έως μιαμιση μέρα. Αν θες απλα ενα tracker η ενα ρολοι για απλες μετρήσεις οπως τα huawei και τα amazfit κλπ δεν ειναι αυτό. Εγω το έχω προγραμματίσει ώς εξης επειδη θέλω να μου μετράει και τον υπνο μου το φορτίζω σχεδον καθε μέρα την ωρα που ειμαι σπιτι και χαζευω στο νετ.. δηλ 8-9-10 το βραδυ και μετα μου κραταει τη νυχτα και την ημερα μια χαρα.

    εχω και ενα amazfit gtr4 αλλα δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό, το μόνο που συγκρίνω μαζί του είναι το applewatch 4.

    • Like 5
  7. 4 ώρες πριν, Strofigkas said:

    Τα 150 της samsung η από οποιοδήποτε κατάστημα είναι για να το πάρεις φθηνότερα.απο το panda είναι για να αποσύρεις το παλιό και στην τιμή που θα στο κοστολογησουν θα βαλουν επιπλέον 150 ευρω

    Οκ αυτο το εχω καταλαβει το ερωτημα μου ειναι.. πανε αυτα τα δυο συνδιαστικα??? και πιθανως ως πακετο?

  8. ερώτηση γιατι κατι δεν εχω καταλαβει καλα... απο την sammy μου ηρθε κωδικος για 150- το pandas λεει οτι στην τιμη του τηλ μου αλλα 150...

    επειδη πολλες φορες βλεπω το 150.. τι παιζει?

  9. Λοιπον! μετα απο μια δοκιμη για σχεδον 1μιση μηνα με iphone που αντικατέστησε ενα fold 3 επέστρεψα με fold 4, δεν το κρυβω οτι οσο ειχα το iphone μου ελειπε το να το ανοιγω για την μεσα οθονη. ισως το μονο που θα μου λειψει απο το iphone ειναι η ποιοτητα της φωτογραφιας. Σε ολα τα αλλα δεν θα μου λειψει τπτ και πλεον ναι πιστευω ακραδαντα το οτι οταν θα πας σε fold πας σε fold οριστικα.

×
×
  • Create New...