Jump to content

mixalistop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mixalistop

  1. Τέλειο ειναι και το νεξους 5 αλλά τα πλευρικά πλήκτρα κουνιούνται λίγο.Κι όπως λέει και το engadget http://www.engadget.com/2013/12/13/google-nexus-5-improved-speaker-and-buttons/?ncid=rss_truncated τα καινούρια δεν θα έχουν αυτό το μικρό πρόβλημα. Λογικο να υποθέσεις μετά ότι και οι νέες παρτίδες της ταμπλέτας δε θα έχουν αυτό το μικρό ελάττωμα της μπλε γραμμής. Το gpad είχε σε προσφορά με κάρτα ή στο γαλλικό fnac ή στο pixmania 265.Δυστυχώς φίλε μου δεν κράτησα λινκ.Έψαχνα το νεξους lte κι ένα kobo reader για τα Χριστούγεννα.Το πρώτο το βρήκα από αξιόπιστο κινέζο από Χονγκ Κονγκ (40000) πωλήσεις στο eBay μόνο 300 ευρώ και το reader το βρήκα από Ιταλία 129 ενώ Γερμανία ήθελαν 150 και οι δικοί μας κλέφτες 165.
  2. Θα κάνουν καμία αλλαγή στο λογισμικό φίλε ώστε ή να μειώνεται ή μέγιστη φωτεινότητα ή η μέγιστη συχνότητα που θα πιάνει ο επεξεργαστής για να μην εμφανίζεται η ζημιά.Από τέτοιες κουτοπονηριές ξέρουν οι εταιρίες.Κι εγώ θέλω να το πάρω.Ας κοιτάμε και το αντίστοιχο νήμα στους xda .Λογικά θα είναι προσεγμένα κι όχι ίδια παρτίδα τα κομμάτια που θα δώσει μέσω google play,και ίσως να μην έχουν το πρόβλημα στην κατασκευή. Λογικά αξίζει μια μικρή υπομονή 1-2 μηνών.Ίδια γραμμή παραγωγής έχουν οι συσκευές είτε για διάθεση μέσω Google Play είτε μέσω του κατασκευαστή.Οπότε θα βγει παρτίδα χωρίς την μπλε γραμμή.Αξίζει να τσεκάρουμε κάποιο σχετικό νήμα σε φόρουμ της LG Αμερικής και στο xda. Αποκλείεται να γίνει διάθεση των συσκευών Google Play experience σε άλλες χώρες τους επόμενους μήνες.Αυτή την εντύπωση είχα από διάφορα μπλογκ για αντροιντ. Η ταμπλέτα τώρα έχει 245-250 ευρώ σε κάποια ιταλικα,γαλλικά σάιτ και 250 ευρώ από Χονγκ Κονγκ. Δυστυχώς από Κίνα στέλνει το συγκεκριμένο μέσω Κούριερ μόνο γιατί το κινέζικο EMS ακολούθησε την τακτική των USPS απαγορεύοντας την αποστολή μπαταριών λιθίου.Από Γενάρη 2014 τα USPS - είχαν πει όταν μπήκε σε ισχύ η απαγόρευση ότι θα επανεξετάσουν την πολιτική αυτή πιθανώς με άρση της,αυτό το είχα δει στο theverge - ίσως στέλνουν.Οπότε κατά τα τέλη Γενάρη κι αν ισχύει αυτό ίσως αγοράσω την GPE έκδοση μέσω ebay πωλητή ή και την απλή αμερικανική της LG αν βγάλει νέες παρτίδες.Σε best buy και new egg το έδιναν 280$ δηλαδή 190 ευρώ. Και συο ενδιάμεσο κοιτάμε τι θα βγει στην CES αρχές Γενάρη. Την έχω πατήσει με κατασκευαστή hardware για pc που η υποτιθέμενη διόρθωση του ήταν driver που έριχνε την επίδοση της μητρικής για να μην υπερθερμαινεται.Δεν μου κάνανε αλλαγή με νέα. Για να μην μου κάνει την ίδια που....α η LG θα περιμένω μέχρι τέλη Γενάρη αν βγει νέα παρτιδα. Μου άρεσε πολύ σε άσπρο η συσκευή και θα την ήθελα με lte. Αν δεν βγάλει νέα παρτιδα καθαρή από το πρόβλημα ίσως δω για την εφταρα ταμπλέτα της xiaomi που μόλις διέρρευσε η ίσως πάω και για kindle HDX 8,9 με lte αν παρει επίσημα cyanogenmod μέχρι τέλη Γενάρη. Το πανελ της που βασιζεται στην τεχνολογία των quantum dots είναι απαιχτο.Με τέτοια πάνελ θα βγούνε κι αλλα ταμπλέτα τωρα στην CES . Πολύ ωραιο το ταμπλετ και πολΥ ανικανη η LG να μας διασφαλισει σωστή ποιότητα κατασκευής. Πως να συμβιβαστείς με προβληματικο πάνελ οταν την ταμπλετα την παίρνεις και την πληρωνεις για την οθονη.
  3. Το LG g pad : 1)Ξεκλειδώνει ο bootloader, και ήδη φτιάχνουν κάποια cyanogenmod 11 στο xda,μέχρι Χριστούγεννα θα βγει. 2)Καλύτερος επεξεργαστής από το nexus 7 κυρίως για εμένα άριστη θερμοκρασία λευκού Με νοιάζει γιατί το σκέφτομαι σαν ένα πιθανό ereader. Το νεξους 7 έχει πολύ φωτεινή οθόνη,που με κουράζει και σου βγαίνει το μάτι αν διαβάσεις pdf. Ψάχνω ένα 8αρι android. Σαν στόχο είχα το kindle fire hdx 8,9 έχει οθόνη καλύτερη κι από το iPad air.Κάνει 379 ευρώ και θα έχει σίγουρα υποστήριξη από cyanogenmod και του χρόνου όπως και τα περυσινά έχουν φέτος.Δεν το έχουν ξεκλειδώσει ακόμα.Αυτό πέρυσι ειχε γίνει ως τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν το γερμανικό Αμαζον το στέλνει Ελλάδα και δεν ξέρω ακόμα πόσο θα κοστίζει συνολικά η αποστολή του από το Αμαζον Αμερικής. Με cyanogenmod θα είναι το καλύτερο 8άρι σε αντροιντ. Μπορεί να βρεθεί στο eBay +50 - +60 $ Το πολύ 320 ευρώ.Συνεννόηση γίνεται για αποστολή χωρίς τελωνείο κι όλα οκ.
  4. smartphone: nexus 5 tablet:nexus 7 ταμπλέτα καλύτερη για εμένα θα ήταν η kindle fire hdx 8,9 με stock android ή cyanogenmod αν θα ειναι εύκολο το ξεκλειδωμα του bootloader. Μακράν το καλύτερο πάνελ στις φετεινες ταμπλέτες. Συγχαρητήρια στην Samsung μόνο και μόνο για τη usb 3 θύρα στο note 3.
  5. Με την κανονική 165 $ Καναδά (150+15 μεταφορικά )και καναδικό ταχυδρομείο.Δεν γράφει μειωμένη τιμή ο πωλητής.Θα πληρώσω πολλά τελωνείο;
  6. Καλημέρα,αγοράζω ένα ebook reader από Καναδά και η αποστολή γίνεται μέσω του καναδικου ταχυδρομείου.115 ευρώ είναι η συνολική τιμή.Έχει κανείς σας εμπειρία από αγορές από Καναδά μέσω απλού ταχυδρομείου και χρεώσεων στο τελωνείο;Θα περάσει κανονικά το δέμα και θα χρεωθώ μόνο τα 3 ευρώ του ταχυδρομείου; Ευχαριστώ Μιχάλης.
  7. Θέλουν ακόλουθους τα προγράμματα αυτά με ερωτηματολόγια , κλικ διαφημίσεων κτο. Σαν πυραμίδα ένα πράγμα.Και φυσικά δεν κερδίζω εγώ ο ακόλουθος.Φιλικά πάντα,Μιχάλης.
×
×
  • Create New...