Jump to content

psarogen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    304
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by psarogen

  1. Αυτή ήταν με postNL άλλα και η προηγούμενη με βέλγικο τόσο έκανε. Το τρακινγκ του βελγικου σταματάει στο βέλγιο πάντα.
  2. Δευτεερη παραγγελια απο gearbest σημερα σπιτι μου σε μολις 10 ημερες.
  3. Με YUN. Το τελευταιό update έλεγε ότι θα κάνει 2 με 8 ημέρες να παραδοθεί, τότε είχε φτάσει και βέλγιο.
  4. Αποστολή από gearbest μέσω βελγικου ταχυδρομείου ήρθε σήμερα μέσα σε 10 μέρες από την ημέρα αποστολης. Κάτι παίζει..
  5. Όταν λες keyboard flash?
  6. Μικρή ακρίβεια και το cardboard έχει μαγνητακια μέσα οπότε φαντάζεσαι τι εχει να γίνει με το virtual gyro που ελέγχεται από την πηξιδα.
  7. NFC δεν έχει και μην μπεις στον κόπο για VR. Έχει virtual gyro. Στενοχωρηθηκα πολύ όταν έμαθα για το gyro.
  8. Κάνε oem unlock ενώ φυσικά έχεις ενεργοποιησει και το OEM unlock στα developer options. Το OEM unlock είναι μια εντολή που βάζεις στο fastboot. Ψαξτο λίγο.
  9. Πρέπει να πας στο securityit app της lenovo στα permissions και να επιτρέψεις το auto start στις συγκεκριμένες εφαρμογές.
  10. Το θέμα είναι ότι δεν έρχεται από τον κατασκευαστή. Έρχεται συνήθως με κακές ρομ από κινεζομαγαζα.
  11. Έχει θέμα με τα gapps η πρώτη 1540 του ιταλού. Πρέπει να τα ξαναβαλεις.
  12. Οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Βάζουν την επίσημη κινεζική flashαρουν τα gapps και σβήνουν τις κινεζιες. Οι περισσότερες κινεζιες βγαίνουν εύκολα. Όπως σβηνεις ένα app που εβαλες εσύ. Δύο τρία που δεν σβήνουν τα παγώνεις με το titanium. Βέβαια για να κανείς όλο αυτό πρέπει να είσαι και λίγο εξοικειωμένος με το πως δουλεύει το Android. Για αυτό υπάρχουν πολλές custom που βασίζονται πάνω στην επίσημη κινεζική που είναι καθαρες και με Google play.
  13. Ή ινδική βασίζεται σε παλαιότερη έκδοση του Vibe UI που έχει η κινέζικη. Επίσης είναι αργη για τα γούστα πολλών.
  14. Έχει άλλη βάση οπότε νομιζω θα έχεις θέμα.
  15. Το δεύτερο είναι το internal. Με αυτόν τον τρόπο θα καθαρίσει όλη η εσωτερική sd σου από παλιές εγκαταστάσεις ρομ. Σαν να πήρες το κινητό καινούριο. TWRP 2.8.7.0 by AtlonX2 Source Based on cheshkin & SevenMaxs recovery. Now it supports USB OTG and has SU built in, it auto detects if you're rooted or not. BUG: When you choose advanced wipe, the second userdata partition is internal storage, it's wrongly named.
  16. Το user πρέπει να ειναι Σε διαφορετικές εκδόσεις recovery το έχω δει με διάφορα ονόματα.
  17. Vibeui είναι αλλά παλιά έκδοση. 2.5 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλο μου το καλοκαίρι το πέρασα με την ινδική και έβγαλα ερπη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλέ πάντα κάνω full wipe αλλά πλέον έχω το αναθεματισμενο token app της τράπεζας για το web banking και αν βάλω νέα ρομ νομίζω θα μπλεξω με καινούριες αιτήσεις πάλι. Έχουμε καμία λύση με το app?
  18. Δεν ξέρω ρε φιλέ. Νοιωθω ότι σε αυτό το κινητό δεν ταιριάζουν καθόλου οι aosp roms. Το Vibeui είναι όμορφο γρήγορο και σε κάνει να νοιωθεις ότι έχεις σοβαρό κινητό.
  19. Έχοντας δοκιμάσει όλες τις ρομ σχεδόν θεωρώ ότι η ομάδα πίσω από τις κινεζικες vibe ui ξέρει τι κάνει. Ακόμα και οι aosp που θα έπρεπε να είναι πιο γρήγορες για εμένα μένουν πίσω.
  20. Έχω δει και κάποια αλλά apps που δεν δουλεύουν. Πάει σφαίρα ή rom πάντως.
  21. Ένας φιλαράκος το πήρε από Ελλάδα και το μαγαζί του είχε περάσει την ινδική του ιταλού μαζί με TWRP. Το λέω για οποιον θέλει να το πάρει από Ελλάδα αλλά δεν θέλει ρομ για τα σκουπίδια. PM οποίος θελει το μαγαζί.
  22. Λες να είναι θέμα της lemonade?
  23. Το PayPal και το alphabank web banking μου crashαρουν στην 1544 dev LTT. Είναι η rom ή το dirty flash? Μπορεί να δει κάποιος; Ξενερωσα λίγο
  24. Εγώ συνάντησα θέμα με την 1544 και το root. Δεν με άφηνε με τίποτα στο battery calibration να πατησω grant. Έτσι το ρυθμισα να κανει grant σε ολα για να δουλέψει. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε wipe μόνο τα caches αν θες. Σκεψου εγώ πέρασα την lemonade πάνω από του cuoco οπότε δεν φαντάζομαι να έχεις θέμα.
  25. Έβαλα την 1544 Lemonade πάνω από την 1540 του ιταλου. Dirty flash και όλα τέλεια
×
×
  • Create New...